Advertentie
Bubbels Prikken

Bubbels Prikken

Webcam Games ? Probeer om met je vinger alle bubbels kapot te maken.
Tovenaarsreis

Tovenaarsreis

Avontuur Spelletjes ? Een oude tovenaar wil graag geteleporteerd worden naar een andere dimensie. Onderweg verzamelt hij munten, wapens en toverdranken: de wapens en toverdranken heeft hij namelijk nodig om de groene monstertjes te verslaan die hij tegenkomt! Zorg jij ervoor dat hij zijn route zo snel mogelijk aflegt, dat hij zo min mogelijk levens verliest, zo veel mogelijk munten verzamelt en zo veel mogelijk groene mannetjes doodt? Na ieder level kun je extra wapens en toverdranken aanschaffen in de winkel: zo zijn er het hellezwaard, de vuurcirkel en de vuurdrank. Ook kun je de wapens die je in het level hebt verzameld, verkopen: wie weet schaf je met het geld liever andere middelen aan om je te verdedigen tegen het kwaad!
Roxi Opmaken

Roxi Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Welke kleding staat Roxi het mooist?
Bouw je Toren 6

Bouw je Toren 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen die niet omvalt.
Waterwinkel

Waterwinkel

Denk Spelletjes ? Maak met de stukken pijp binnen de tijd een leiding tussen de watertanks, zodat het water van de ene tank naar de andere kan stromen. Veel plezier!
Toverbloem

Toverbloem

Meisjes Spelletjes ? Hou je van bloemen en van toveren? Dan is dit spel echt iets voor jou. Tover de mooiste bloem die je kan bedenken! Het hart, de bloemblaadjes, nog meer bloemblaadjes, een stengel en een blad en een leuke bloempot. Bepaal de grootte en de kleur van de bloemblaadjes en zoek er een mooie achtergrond bij. En daar staat jou eigen toverbloem! Maak er maar gauw een foto van.
Hectors broek is zoek

Hectors broek is zoek

Denk Spelletjes ? Hector Holmes, het neefje van de wereldberoemde Sherlock Holmes, heeft het voorbeeld van zijn oom gevolgd en is ook detective geworden. Er is hem iets vreemds overkomen: zijn broek is weg! Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Hector helpen om zijn broek terug te vinden.
Licht Kogels

Licht Kogels

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de ballen en lanceer ze in de gaten.
Droid Assault

Droid Assault

Aktie Spelletjes ? De robots komen van alle kanten op je af, en hebben geen goede bedoelingen. Hou ze uit de buurt door ze neer te knallen voordat ze je raken! Ze veranderen daarna in metalen blokjes, die jij moet verzamelen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer keus je hebt qua wapens. Je kunt deze game in de makkelijke, normale of moeilijke modus spelen.
Mastermind

Mastermind

Denk Spelletjes ? Raad de juiste kleur en volgorde en wordt een echte Mastermind! Raad de juiste kleuren, en zoek de goede volgorde in minder dan 10 beurten. De witte kleur aan de rechter kant betekent dat je de goede kleur op de goede plek hebt. De zwarte kleur betekent dat de kleur goed is, maar dat hij niet op de juiste plek zit.
1066

1066

Behendigheid Spelletjes ? 1066 is het jaar dat Willem de Veroveraar tijdens de Slag bij Hastings Engeland binnenviel. Kies partij voor de Engelsen, de Vikingen of de Normandiërs en schakel zo veel mogelijk vijandige soldaten uit door ze te doden of door ze af te schrikken. Het spel is opgedeeld in rondes, die elk weer in twee fases zijn opgesplitst. Om beurten kunnen jij en je vijand strategische zetten doen. Zo kun je je troepen verplaatsen, schieten op de vijand, de vijand beledigen ('taunt') om zijn moreel te verzwakken, je verdedigingscapaciteiten vergroten of je eenheden opsplitsen in kleinere groepen. Houd de vechtkracht en het moreel van je eigen manschappen op peil! Je kunt dit spel in de single-player en in de multiplayer-modus spelen. In het spel zelf kun je bij 'how to play' ook nog heel veel gedetailleerde informatie vinden.
Reddingshelikopter

Reddingshelikopter

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een reddingshelikopter en moet de mensen proberen te redden op de ijsrotsen !
De kleine Wie

De kleine Wie

Denk Spelletjes ? Een klein poppetje dat niet weet wie hij is of waar hij naartoe gaat, komt terecht in een wereld vol gevaren. Scherpe pinnen en vliegende monstertjes belemmeren de doorgang en hij moet blokken gebruiken om over deze gevarenzones heen te kunnen komen. Ieder blok dat hij ergens neerlegt, moet hij gebruiken anders kan hij niet door naar de uitgang (het lampje). Het poppetje kan zichzelf ook klonen: je kunt wisselen tussen beide poppetjes om ze elkaar te laten helpen. Flink wat behendigheid is hierbij wel nodig, en ook moet je dingen wel in de juiste volgorde doen anders komt de kleine Wie in de problemen!
Chaos Achtbaan

Chaos Achtbaan

Behendigheid Spelletjes ? Krijg jij Jimmy weer heelhuids aan de grond?
Labyrint in lagen: kleurenchaos

Labyrint in lagen: kleurenchaos

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen. Bovendien zijn er binnen iedere verdieping allerlei gekleurde barrières waar je alleen doorheen kunt wanneer je de kleur van de barrière hebt. Hiervoor moet je eerst langs een verfklodder van die kleur. Deze klodder ligt lang niet altijd op de verdieping waar je op dat moment bent. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle kleuren te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarin snelheid ook nog eens een rol speelt!
Miljonair zonder handen 2

Miljonair zonder handen 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Miljonair zonder handen'. Wat ben je liever: arm met handen, of rijk zonder handen? Wie weet is een compromis tussen beide opties wel mogelijk: rijk mèt handen! Als je snel bent, lukt het je misschien om alle naar beneden dwarrelende biljetten te grijpen voordat het mes naar beneden valt. Want wanneer jouw arm onder de guillotine hangt terwijl het mes naar beneden komt... dan wordt het één groot bloedbad. Niet echt iets waar je op zit te wachten, of niet? Je kunt ook beschermende spullen pakken: een soort harnas voor je hand. Word je geraakt wanneer je dit harnas draagt, dan heb je nog steeds je hand. Je harnas ben je daarna wel kwijt, maar wie weet kun je weer een nieuwe pakken.
Monte Alpenspitze

Monte Alpenspitze

Sport Spelletjes ? Kies je bergbeklim-spullen uit en probeer veilig zo ver mogelijk te klimmen.
Invader Zim

Invader Zim

Avontuur Spelletjes ? Speel met Invader Zim in deze spannende platform game.
Kermix

Kermix

Denk Spelletjes ? Pak met de rode blokjes eerst alle muntjes voordat je in het groene gat verdwijnt.
Pimp my Ride 12

Pimp my Ride 12

Kids Spelletjes ? Maak van deze Bonneville jouw droomauto!
Fruitvogel

Fruitvogel

Behendigheid Spelletjes ? Het gele vogeltje heeft honger. Breng jij hem naar al die die heerlijke vruchten, zodat hij zijn buikje weer vol kan eten? Laat hem omhoog fladderen en zorg dat hij niet op de scherpe pinnen belandt!
Cardrush

Cardrush

Denk Spelletjes ? Klik op de kaarten in de volgorde die aan het begin van het level wordt gegeven en vang rode diamanten voor extra punten. Hoe sneller je de klus klaart, hoe meer punten je krijgt. Met je punten kun je slots kopen, want soms mag je voor je aan een level begint aan de linker kant nog wat extra kaarten wegklikken voor extra punten. Wees snel, want als je tijd om is, moet je opnieuw beginnen.
Hamburgertent 4

Hamburgertent 4

Behendigheid Spelletjes ? Maak de gevraagde hamburgers, door in de juiste volgorde de ingrediënten te selecteren. Hamburgers, visfilet en kipburgers moeten eerst gebakken worden.
Tekengame 9

Tekengame 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je kasteel te verdedigen tegen de vijanden! Je kunt de vijanden verslaan door de symbolen na te tekenen die boven hun hoofd staan. Let op dat je het symbool ook met dezelfde kleur tekent.
Wat moet ik aan 3

Wat moet ik aan 3

Meisjes Spelletjes ? Kan je dit meisje helpen om te kiezen uit alle mooie kleren die ze aan kan trekken?
Afsluiting

Afsluiting

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de deur te komen met de steen. Gebruik de steen op verschillende plaatsen om obstakels te verwijderen.
Chaos Faction

Chaos Faction

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Eggy Easter

Eggy Easter

Avontuur Spelletjes ? Help de paashaas om veilig naar de stad te komen en verzamel onderweg zo veel mogelijk eieren!
Pinata vol snoep

Pinata vol snoep

Behendigheid Spelletjes ? Een piñata, weet je wat dat is? Het is een felgekleurde figuur, gevuld met allerlei lekkers en soms ook cadeautjes! Oorspronkelijk komt de piñata uit Mexico, en wordt hij gebruikt op kinderverjaardagen, en met Kerst. In dit spelletje ga je proberen om zo veel mogelijk snoep uit de piñata te slaan, om dit op te vangen in je mandje. Twee dingen zijn hierbij van belang: dat je zo hard en vaak mogelijk op de piñata slaat, en dat je je mandje op een plek neerzet, waar veel snoep valt. Zo ga jij niet met een lege maag naar huis!
Weg uit de kennel

Weg uit de kennel

Behendigheid Spelletjes ? Verplaats de honden zodat de Zipper, de oranjegele puppy, kan ontsnappen.

Spelletjes - Menu Little Game