Advertentie
Symfonie

Symfonie

Denk Spelletjes ? Lichtstralen in verschillende kleuren moeten gevangen worden in de cirkels van dezelfde kleur. Dit kun je doen met behulp van de pijlen, die je precies op die plek in de straal moet plaatsen om deze af te buigen richting cirkel. Wanneer alle cirkels gevuld zijn, ga je door naar het volgende level.
10 is terug

10 is terug

Denk Spelletjes ? De 10 is terug! Ook in het vervolg op dit leuke denkspel verplaats je de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Gala Meisje opmaken 3

Gala Meisje opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Kies de allermooiste jurk uit voor het mooie meisje Emily.
Plupon

Plupon

Denk Spelletjes ? Verbind zo snel mogelijk 3 cijfers met elkaar om het getal 10 te maken.
Dodelijke mist 2

Dodelijke mist 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Dodelijke mist. De mysterieuze mist is opgetrokken, maar het is er buiten je schuilplaats niet bepaald veiliger op geworden! Ga op zoek naar voorwerpen om deze met elkaar te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Erwtenschieter

Erwtenschieter

Aktie Spelletjes ? Probeer met de natte propjes de piraten te raken. Pas op dat ze jou niet raken.
Red het dorp

Red het dorp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de kurk terug in de dam te drukken voordat het hele dorp onderloopt. Je kan verschillende dingen tegen de kurk aangooien, zoals appels, schapen, paarden, koeien enz.
Zombies schieten

Zombies schieten

Aktie Spelletjes ? In dit spelletje ga je gooien met zombies, om zo de rode lampjes uit te schakelen. Het rad, met daaraan de zombies, draait rond. Mik goed en klik op het juiste moment om de zombies te lanceren.
Joe wil weg

Joe wil weg

Denk Spelletjes ? Joe zit vast in de doolhof en wil eruit. Hoe ga jij hem helpen? Zodra Joe stilstaat verdwijnt zijn gezondheid, net als bij een haai moet hij in beweging blijven. Het springen kost geen moeite omdat hij op een trampoline vanzelf springt, vallen doet hij ook zomaar. Rode stenen zijn niet goed voor zijn gezondheid. Als je niet verder kunt of wacht tot er een deur opengaat, blijf heen en weer rennen. Laat maar eens zien hoe snel jij Joe bevrijd hebt.
Zwevende Bal 2

Zwevende Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg de bal in ieder level naar het 'doel', om zo door te kunnen gaan naar het volgende. Er zijn 50 levels.
Rocker opmaken

Rocker opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef deze jongen een stoer uiterlijk.
Aqua Cubes

Aqua Cubes

Denk Spelletjes ? Verschuif de rijen om groepen van 4 of meer dezelfde voorwerpen te vormen.
Terug naar je planeet

Terug naar je planeet

Avontuur Spelletjes ? Je vliegende schotel doet het plotseling niet meer en daardoor ben je gestrand op de aarde. Daar moet je allerlei obstakels overwinnen, over afgronden springen en tegen wanden op klimmen om je bestemming te bereiken.
Terug naar de sterren

Terug naar de sterren

Aktie Spelletjes ? Je ruimteschip crasht op een planeet en je hoopt dat je schip snel kan worden gerepareerd. Plotseling verschijnt er een bericht: je moet de planeet zo snel mogelijk verlaten. Er dreigt gevaar, de vijanden naderen! Repareer je ruimteschip dus zo snel mogelijk en knal ondertussen alle aliens neer die op je afkomen!
Dobbel Straat

Dobbel Straat

Denk Spelletjes ? Scoor punten en extra kliks met verticale of horizontale opeenvolgende cijfers! Elke keer als je klikt op een dobbelsteen, worden alle dobbelstenen van dezelfde kleur met 1 punt verhoogt.
Perfect Balans 2

Perfect Balans 2

Denk Spelletjes ? Probeer de perfecte Balans te vinden in alle 40 levels. Zorg ervoor dat er geen figuren in het diepe vallen.
Sasuke Arkanoid

Sasuke Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Kaats je bal tegen alle stenen en schiet ze weg. Als je de vallende bubbels raakt, krijg je een verassing. Veel plezier!
Circuit aanleggen

Circuit aanleggen

Denk Spelletjes ? Dit is een puzzelspel waarin je allerlei stukjes weg zo aan elkaar moet leggen, dat er een circuit ontstaat waarover de auto naar de finish kan rijden.
Kwade dennenappels

Kwade dennenappels

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een groep rare schepsels, het lijken wel dennenappels. Ze willen maar één ding: jou opeten. Maar dat laat je natuurlijk niet zomaar gebeuren! Je kunt voor ze op de vlucht slaan, of ze aanvallen, en het beste is natuurlijk een combinatie van beide strategieën. Succes!
My Sweet 16

My Sweet 16

Meisjes Spelletjes ? Probeer om je zo mooi mogelijk aan te kleden voordat je op pad gaat voor je Sweet 16.
Ruimteradio

Ruimteradio

Denk Spelletjes ? Klik op de stangen om ze weg te halen, maar zorg ervoor dat de satellietschotel boven de lijn blijft. Je mag door naar het volgende level zodra de cirkel boven aan rechts groen is.
De stijl van een Zeemeermin

De stijl van een Zeemeermin

Meisjes Spelletjes ? Dit zeemeerminnetje is wanhopig. Ze heeft gehoord dat ze niet de coolste in de zee is, ze wil een verandering van stijl en ze vraagt jou om hulp. Verander zo veel mogelijk aan haar uiterlijk om haar cooler te maken. Kies een ander kapsel, andere kleur haar, ogen, shirt, enz. Hoe meer je verandert, hoe cooler ze wordt. Als je klaar bent en tevreden met het resultaat, kun je het uitprinten en aan iedereen laten zien hoe goed jij bent als styliste.
Combs

Combs

Denk Spelletjes ? Probeer om een blokje te vormen van dezelfde kleuren.
Red de piraten

Red de piraten

Aktie Spelletjes ? Na een aanval zijn alle piraten van een schip in flessen gestopt door de bemanningsleden van een vijandelijk piratenschip. Help jij de papegaai om alle piraten uit de flessen te bevrijden?
Kristalhappertje 2

Kristalhappertje 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Tijd voor graffiti

Tijd voor graffiti

Behendigheid Spelletjes ? Jij wilt je tags en tekeningen overal wel op spuiten, of het nu op de aarde of in de ruimte is! Zorg jij dat het 'graffitilevel' overal op 100% komt te staan? Pas wanneer je de sleutel hebt gepakt, stijgt je raket op.
Riddle School 3

Riddle School 3

Denk Spelletjes ? Probeer om te ontsnappen uit level 3 van Riddle School. Zoek naar voorwerpen en hints.
Robot Wants Ice Cream

Robot Wants Ice Cream

Behendigheid Spelletjes ? Hier kun je Robot Wants Ice Cream spelen.
Zomer Kleuren

Zomer Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze olifanten leuk in.
Rugzak Gooien

Rugzak Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Mik de ruimte-rugzakken van deze Marsmannetjes op de hoofden van de anderen. Probeer kettingreacties te maken voor extra punten.
Raiden X 31

Raiden X 31

Aktie Spelletjes ? Schiet alle slechterikken neer maar pas op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

Spelletjes - Menu Little Game