Advertentie
Mijn fruittoetje

Mijn fruittoetje

Meisjes Spelletjes ? De zomer komt eraan. Maak het lekkerste toetje met fruit. Mmm dat ziet er lekker uit. Je kunt ook nog allerlei bloemen en andere spulletjes erbij uitzoeken.
Laserverdediging

Laserverdediging

Aktie Spelletjes ? Een combinatie van een puzzelspelletje met een schietspelletje: plaats de lasers die je kunt kopen op strategische plaatsen langs de weg van je vijanden en schiet ze zo allemaal af. Laat er geen ontsnappen, want dat kost je levens!
Robot zoekt ijsje

Robot zoekt ijsje

Avontuur Spelletjes ? Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind het ijsje. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Geen paniek

Geen paniek

Aktie Spelletjes ? Deze eenogige aliens waren aan het chillen toen opeens een gemene professor met door hem gebouwde robots hun kasteel kwam bestormen. Natuurlijk laten ze zich niet zomaar overmeesteren, en ze doen dan ook hun best om alle robots kapot te schieten voordat deze het kasteel bereiken! Dit spel kun je in de 'regular' of 'survival'-modus spelen, en daarbinnen ook nog eens in de makkelijke, normale of moeilijke modus.
Zombieverdelger

Zombieverdelger

Denk Spelletjes ? Alle vieze, enge monsters moeten dood. Dit kun jij verzorgen als je op het juiste moment het juiste voorwerp aanklikt. Zoals een bom die moet afgaan, of een balk waardoor de monsters op messen vallen. Sommige dingen moeten zelfs in een vaste volgorde, anders loopt het nog mis.
Blokkenregen

Blokkenregen

Denk Spelletjes ? Wat is dit spelletje verslavend! Er blijven maar blokjes uit de lucht vallen. Wanneer deze blokjes terechtkomen bij één of meerdere blokjes van dezelfde kleur, wordt dit een groep. Je kunt meteen op deze groep klikken om hem weg te spelen, maar je kunt ook nog wachten want wie weet komen er nog meer blokjes van dezelfde kleur naar beneden op die plek. Hoe groter de groep waar je op klikt, hoe meer punten je verdient. Wie weet lukt het je wel om het hele veld leeg te krijgen: dan stopt ook de blokjesregen!
Meisje en Kat Kleuren

Meisje en Kat Kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur dit meisje en haar kat zo mooi mogelijk in.
Verdedig je kampement

Verdedig je kampement

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt beschoten door vijandelijke soldaten. Verdedig je kampement tegen deze aanvallen en houd hierbij rekening met de stand en de kracht van de wind!
Laat me vliegen

Laat me vliegen

Denk Spelletjes ? Probeer om je speelgoedvliegtuigje in de lucht te houden. Verbind de batterij met het vliegtuigje door er een of meerdere balken tussen te plaatsen en probeer de 'powerup-sterren' ook nog mee te pikken.
Knikkerbak 2

Knikkerbak 2

Behendigheid Spelletjes ? Rol de knikker naar het witte vlak.
Steentjes Schuiven

Steentjes Schuiven

Behendigheid Spelletjes ? Schuif alle stenen van dezelfde kleur naar elkaar toe. Als alle stenen van een bepaalde kleur tegen elkaar aan liggen, dan draaien de stenen zich om. Op het moment dat alle stenen omgedraaid zijn heb je de level gehaalt.
Speed Vechter

Speed Vechter

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de eindstreep te rijden om naar de volgende ronde te gaan. Er zijn verschillende types races, zo moet je onderweg bijvoorbeeld politieauto's ontwijken.
3D Pong 4

3D Pong 4

Behendigheid Spelletjes ? De ballen met effect vliegen je om de oren. Heb jij genoeg 3D-inzicht om ze goed terug te spelen, als het even kan ook met effect?
Klim snel

Klim snel

Behendigheid Spelletjes ? Snel, snel, spring omhoog, en maak haast! Want in dit spel zinkt alles langzaam weg en als je valt of wegzinkt, ben je af. Soms helt het veld plots over, klim dan snel verder tot het weer terughelt. Veel plezier!
Slapeloos

Slapeloos

Avontuur Spelletjes ? Je bent een klein poppetje dat in het donker rondloopt. Alleen jij staat in de schijnwerpers, verder zie je niets om je heen. Dat is best lastig lopen zo. Probeer om in ieder level de uitgang zo snel mogelijk te halen!
Ontwijk de Raketten

Ontwijk de Raketten

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de raketten. In het begin gaat het nog langzaam, maar dan komen ze van alle kanten!
Stijgend water 2

Stijgend water 2

Denk Spelletjes ? Plaats het zware blok op de juiste plaats, zodat de mannetjes op tijd naar boven kunnen zwemmen wanneer het water stijgt en de boomstammen zinken!
Beer op safari

Beer op safari

Denk Spelletjes ? Heb je wel eens een beer gezien die in zijn eentje op safari gaat? Speel dan dit spel! Hij heeft jouw hulp namelijk nodig om allerlei obstakels te overwinnen of te omzeilen. Bovenaan in het venster zie je vier opties: Destroy, Gravity, Shape en Magic. De eerste optie laat obstakels verdwijnen en bommen ontploffen. De tweede optie keert de zwaartekracht om. Met de derde optie kun je voorwerpen van vorm laten veranderen en met de vierde optie komen er wat toverkrachten in het spel. Denk logisch na en voer de handelingen in de juiste volgorde uit, zodat de safari een vakantie wordt waar de beer met plezier op terugkijkt!
Paniek in dinoland

Paniek in dinoland

Behendigheid Spelletjes ? Barog is een oerman die in de vallei op zoek is gegaan naar de ketting die zijn stamgenote Juju daar heeft achtergelaten. Hij heeft de ketting gevonden en wil terug naar huis om met Jaja te trouwen, maar... hij staat ineens oog in oog met een grote, rode dinosaurus! Help jij hem om uit de klauwen van deze reuzedino te blijven?
Ninjaschilder 2

Ninjaschilder 2

Denk Spelletjes ? Ook ninja's nemen wel eens een kwast of een verfroller ter hand, zoals je ziet in dit grappige behendigheidsspel. Zorg dat je vliegensvlugge ninja alle verfbommen te pakken krijgt en schilder de hele wand in de kleur waar om wordt gevraagd! Verzamel verder sterren voor allerlei nuttige upgrades, zoals een iglo, een palmboom, een blokhut, een huis of een vliegende schotel.
Sneeuwgevecht 6

Sneeuwgevecht 6

Aktie Spelletjes ? Gooi sneeuwballen naar je tegenstanders en win het sneeuwgevecht.
Blok Uit

Blok Uit

Denk Spelletjes ? Probeer om het blokje naar plaats van bestemming te brengen.
Frankensplit

Frankensplit

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het monster van Frankenstein om de uitgang te bereiken? In deze grappige platformgame zie je twee verschillende schermpjes naast elkaar. In het schermpje waar je muiscursor is, bestuur je het poppetje. In beide schermpjes moet je het monster van Frankenstein naar de uitgang leiden. Ben je goed in multitasken? Dan is dit jouw moment om te laten zien wat je kunt en een highscore neer te zetten!
Piratenschip in nood

Piratenschip in nood

Denk Spelletjes ? Wanneer het piratenscheepje van een jongetje in een put verdwijnt, gaat hij ernaar op zoek. Wat hij dan toch tegenkomt in het donker... slijmerige monsters, die het bootje gevangenhouden en die niet bereid zijn om het zomaar los te laten! Er zit maar één ding op: de monsters uit de weg ruimen om het bootje weer terug naar het daglicht te laten varen!
Taartjes Verzamelen

Taartjes Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Help onze gele vriend aan zijn geliefde stukje taart te komen.
Koning van de toren

Koning van de toren

Aktie Spelletjes ? Bescherm de koning door verdedigingstorens naast of boven hem te plaatsen! Iedere toren heeft andere eigenschappen. Je kunt de torens ook bovenop vijanden laten vallen: zo ben je in één keer van een aanvaller af!
Mini GP

Mini GP

Race Spelletjes ? Probeer eerste te worden in elke race met je mini racer.
AlkoWorld

AlkoWorld

Behendigheid Spelletjes ? Dit poppetje lijkt wel dronken, zo zwalkt hij over de rotsen en de wolken. Leid hem verder door met je muis op punten te klikken waaraan zijn elastische armen en benen zich kunnen vastklampen. Het is belangrijk dat je hem wel in beeld houdt, want zodra hij van het scherm verdwijnt, is het spel over.
Schakelaar spel

Schakelaar spel

Denk Spelletjes ? Zet de schakelaars in de juiste positie, zodat de aliens hun eigen ingang vinden.
Vleermuisland

Vleermuisland

Aktie Spelletjes ? Jij vliegt in je helikoptertje door een gebied vol vijandige vleermuizen en andere monsters. Probeer je vijanden uit de weg te ruimen met behulp van bommen of kogels, en kijk uit dat je zelf niet door ze wordt geraakt! Probeer om extra levens (hartjes) en extra punten (hangslotjes) te verzamelen.
Trefbal Park

Trefbal Park

Sport Spelletjes ? Speel een een leuk potje Trefbal. Je mag zelf je eigen team samenstellen.

Spelletjes - Menu Little Game