Advertentie
Dierentuin Helikopter

Dierentuin Helikopter

Behendigheid Spelletjes ? De dieren zijn ontsnapt uit de dierentuin! Vang alle dieren met de helikopter en breng ze veilig terug naar de dierentuin.
Tuin ontwerpen 3

Tuin ontwerpen 3

Meisjes Spelletjes ? Decoreer deze magische fruit-tuin zoals jij wilt.
Gorax 1

Gorax 1

Avontuur Spelletjes ? Een geweldige adventure game waar Gorax allerlei raadsel moet oplossen.
Griekse babygoden

Griekse babygoden

Avontuur Spelletjes ? Ook de goden uit de Griekse oudheid zijn ooit kinderen geweest. Hun oppas heeft het soms best zwaar met deze veeleisende karaktertjes. Olympus heeft altijd honger, Poseidon durft niet in het water, Hades is bang voor Cerberus, de driekoppige hond die de onderwereld bewaakt. Help jij hem om de kleintjes datgene te geven wat ze nodig hebben? Zoek en combineer voorwerpen in ieder plaatje, zodat de kleine goden weer vrolijk verder kunnen gaan met wat ze leuk vinden.
Zombiehersenen

Zombiehersenen

Aktie Spelletjes ? Dood zo veel mogelijk zombies om hun hersenen in te ruilen voor wapens. Zorg dat je er wel op tijd bij bent, want zombiehersenen blijven maar eventjes goed. Maar wat misschien nog wel veel belangrijker is: zorg dat ze je niet te pakken krijgen, want dan ben je er geweest!
Sterrenjacht

Sterrenjacht

Aktie Spelletjes ? Stel je ruimteschip samen uit elementen die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben en probeer zo ver mogelijk de ruimte in te vliegen en zo veel mogelijk sterren, meteorieten, brandstof en andere bonussen te pakken! Kijk uit voor de rode hemellichamen die op je afkomen: deze zijn eropuit om je ruimteschip te beschadigen.
Bandiet op de vlucht 2

Bandiet op de vlucht 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Bandiet op de vlucht'. Ook in dit deel zorg je dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Schiet je vijanden en concurrenten van het paard en probeer om alle munten te pakken door te springen. Munten kun je in waarde laten verdubbelen door er eerst op te schieten. Je kunt twee spelmodi kiezen: 'story' en 'endless'. 'Endless' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Story' is een soort paardenrace.
Ninja Ballen II

Ninja Ballen II

Denk Spelletjes ? Teken lijnen zodat jouw ninjabal de sleutel kan halen en door de deur gaat. Bedenk een goede oplossing, zodat je een tijdbonus kunt scoren. Als je oplossing niet werkt, kun je altijd op 'stop' klikken en nieuwe lijnen tekenen.
Quarkz

Quarkz

Denk Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk vakken blauw te krijgen.
Apache Gevecht 2

Apache Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vliegtuigen en voertuigen op de grond kapot te schieten. Af en toe verschijnen er pakjes met wapen upgrades en levens, deze kun je pakken door er over heen te vliegen.
Bediening 19

Bediening 19

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het fastfood naar je klanten te gooien!
Monstermoordenaars

Monstermoordenaars

Aktie Spelletjes ? Er was eens een knappe koning. Deze had helaas niet zo lang de tijd om van zijn eigen knappe uiterlijk te genieten, want een monster viel hem aan en hij overleefde het niet. Zijn geest besloot toen om wraak te nemen en stelde een legertje van soldaten samen: de Monstermoordenaars! Jij bent één van deze soldaten, en gaat op pad samen met de koning. Volg zijn instructies (aanvallen, terugtrekken, enz.) en ga met je muis over goud en edelstenen om deze te verzamelen.
Metalen Bal

Metalen Bal

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar het eindpunt te rollen en zorg dat hij niet in de diepte valt!
Free Rider

Free Rider

Behendigheid Spelletjes ? Teken je eigen parcours en rijd er met je motor overheen. Pas op dat je niet valt!
Springen met Tijgertje

Springen met Tijgertje

Aktie Spelletjes ? Spring met Tijgertje zo hoog mogelijk van wolk naar wolk.
Duikende visser

Duikende visser

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een visser, die op een bootje op de oceaan dobbert. In het water zwemmen allerlei vreemde vissen, die je vangt door ernaartoe te zwemmen en dan op ze te schieten, wanneer je bij ze in de buurt bent. Zo verzamel je punten, waarmee je upgrades kunt uitvoeren om nòg meer vissen te kunnen vangen!
Woestijnmaan

Woestijnmaan

Aktie Spelletjes ? Ook al ben je geen vechtersbaas, je wordt er wel toe gedwongen om je te verdedigen. Met de onderdelen die je op je neergeschoten ruimteschip vindt, stel je nieuwe wapens samen die je gebruikt om terug te vechten. Plaats je verdedigingstroepen strategisch en laat de wave beginnen: lukt het jou om de monsters bij je ruimteschip weg te houden?
Mysterieuze verdwijning

Mysterieuze verdwijning

Avontuur Spelletjes ? Een leuk vervolg op 'Verdwenen goudstaven'! De paranormale rechercheurs van Vortex Point staan voor een nieuwe uitdaging: de mysterieuze verdwijning van Selena. Red Selena voor het te laat is!
Held Nero

Held Nero

Behendigheid Spelletjes ? UFO's vallen de aarde aan, gebruik superhero Nero om de mensen uit de brandende gebouwen te redden.
Zeilavontuur

Zeilavontuur

Sport Spelletjes ? Zeil de hele wereld over, van Londen tot Lissabon en nog veel verder!
Fuel Duel

Fuel Duel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle auto's vult met benzine. Pas op dat je niet te laat terug bent bij het tanken want ook wanneer een tank te vol is, verlies je een leven.
Deeltjesoorlog

Deeltjesoorlog

Aktie Spelletjes ? Dit is een space invaders-achtig spel, waarin allerlei deeltjes uit de lucht komen vallen. Schiet ze allemaal kapot, en verzamel multipliers. Je kunt deze game in de makkelijke, moeilijke en extreme modus spelen.
Vuurwerkkonijn

Vuurwerkkonijn

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle lampions aan te steken, zodat de mensen een gelukkig Chinees Nieuwjaar hebben! Hoe ga je te werk? Schiet vuurwerk af op de lampions, zodat ze gaan branden. Kijk je wel uit dat je de touwtjes boven en onder de lampions niet raakt?
Zombierijk

Zombierijk

Aktie Spelletjes ? Bouw je koninkrijk en verdedig het tegen zombies! Kies je soldaten en laat je leger de vijand verslaan. Ook kun je de hulp inroepen van boeren: zij kunnen goud voor je verzamelen, bomen omhakken en dingen bouwen.
Tuinmeisje Kleuren

Tuinmeisje Kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur deze lieve kleurplaat zo mooi mogelijk in.
30 Dagen Honing

30 Dagen Honing

Kids Spelletjes ? Maai het gras, plant bloemen, plaats bijenkorven en maak zoveel mogelijk honing.
Red de bots

Red de bots

Behendigheid Spelletjes ? In een fabriek waar robots worden geproduceerd, is de afdeling waar het brein van de robots wordt gefabriceerd, door een meteoriet getroffen. De productie moet echter doorgaan. Zonder brein gedragen de robots zich nogal dom. Leid jij ze naar de juiste plek?
Magneto 2

Magneto 2

Behendigheid Spelletjes ? Leid je magnetische bal naar de uitgang
Schaapherder

Schaapherder

Avontuur Spelletjes ? Op een steile, hoge berg woont een schaapherder met zijn schaap. Hij gaat op zoek naar manieren om zijn schaap gezond te houden en om de wolopbrengst van zijn schaap te verhogen. Alleen via de portalen aan de rand van de plateaus kan hij naar een hoger of lager gelegen plateau springen. Verruil je wol voor kogels of gezondheid en bescherm je schaap tegen alle gevaren!
Heuvels Racer 8

Heuvels Racer 8

Behendigheid Spelletjes ? Kies een auto en race over de getekende heuvels heen om het eind van de level te bereiken.

Spelletjes - Menu Little Game