Advertentie
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Maak je niet Dick Advocaat

Maak je niet Dick Advocaat

Avontuur Spelletjes ? Jij bent Dick Advocaat, en samen met het Oranje team ben je op weg naar het EK in portugal. Het zit jullie niet mee: Oranje moet spelen maar de shirts van de spelers zijn kwijt. Help Dick om de shirtjes terug te vinden! Pas op voor de vliegende bratwurst van Rudi, en voor de vervelende Rudi's.
Muizenfeest

Muizenfeest

Behendigheid Spelletjes ? Een leuk spel waarin je muizen naar de kaas moet leiden. Pas op voor obstakels en leid ze in goede banen. Kijk uit voor de muizenvallen!
Superster Serie 4

Superster Serie 4

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens naar de grote, sprekende ogen van deze actrice. Haar naam is Ashley Olsen. Ze is in Californië geboren en ze heeft een tweelingzus, genaamd Mary-Kate. Toen ze negen maanden oud waren begonnen Ashley en haar zus mee te spelen in de populaire TV-serie Full House. Het was de start van een carrière als actrice. Zij en haar zus speelden ook in heel wat succesvolle films. Mattel heeft een pop naar haar vernoemd en Ashley en haar zus hebben een ster op de Hollywood Walk of Fame. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Ashley!
Rural racer

Rural racer

Race Spelletjes ? Je gaat op een baan tegen een andere auto racen. Bots niet tegen de kanten, want dat remt heel erg af.
Sushidoku

Sushidoku

Denk Spelletjes ? De cijfers zijn verwisseld met sushi. Zorg ervoor dat er in elke rij, kolom en blok de soort sushi 1 keer voorkomt.
Joe de Hillbilly

Joe de Hillbilly

Denk Spelletjes ? Amerikaanse Joe is op vakantie in Europa, maar tijdens zijn vakantie is hem iets vervelends overkomen: hij is zijn portemonnee kwijtgeraakt. Hij heeft nog maar een klein beetje geld over, waarmee hij een ticket moet zien te bemachtigen om terug naar huis te kunnen vliegen. Help jij hem zoeken naar een goedkope luchtvaartmaatschappij? Hiervoor moet hij wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken.
Cohorent Beam

Cohorent Beam

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden neer te schieten die je ziet.
Gunball-gevecht

Gunball-gevecht

Aktie Spelletjes ? Er wordt weer een nieuw Gunball-toernooi georganiseerd: de Gunball die de wrede heerser uitschakelt, wordt de nieuwe keizer! Ook jij, piepkleine Gunball, doet eraan mee en gaat proberen om het toernooi te winnen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! Zorg dat je met zo veel mogelijk geld en skillpoints alle levels haalt en de nieuwe Gunball-leider wordt!
Batgirl opmaken

Batgirl opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleedt dit meisje in allerlei Batman pakjes.
Stickman's droom

Stickman's droom

Avontuur Spelletjes ? Plotseling wordt Stickman wakker: waar is hij? In de echte wereld? Oh nee, dat was niet de bedoeling: hij wil terug naar zijn eigen wereld, waar alles vertrouwd en rustig is. Help jij hem om hiernaar terug te keren? Hiervoor zullen jullie samen wel de nodige hindernissen moeten nemen. In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Stickman verder kunnen helpen. Succes!
Concert Mayhem

Concert Mayhem

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat Iron Weasel uit de problemen blijft!
Wens Breken

Wens Breken

Behendigheid Spelletjes ? Speel in deze Arkanoid variant. Probeer alle blokjes weg te kaatsen om de volgende level te halen.
Ufo Commando

Ufo Commando

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle witte schapen naar de teleporter te verplaatsen zodat ze naar huis worden gestuurd.
Vormen vouwen

Vormen vouwen

Denk Spelletjes ? Hou je van denkspellen? Speel dan dit uitdagende spel en vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat ze elkaar niet in de weg zitten wanneer je een draai maakt. Succes!
Tiny Defender

Tiny Defender

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen de giganten om je kleine planeet te verdedigen! Het is jouw missie te verhinderen dat de indringers jouw wereld zullen vernietigen. Vecht als het personage van Maruru, Gluplug en Munyi. Wend speciale vaardigheden aan om je vijanden meer schade toe te kunnen brengen. De magnetische kogel verbetert de gerichtheid van je schoten!
Bubbels 16

Bubbels 16

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle bubbels van het veld te spelen voordat het scherm vol zit met bubbels.
Vang en Dunk

Vang en Dunk

Sport Spelletjes ? Aan het begin van een nieuw level kan je zien hoeveel ballen je moet dunken om naar het volgende level door te gaan. Per niveau krijg je 10 ballen. Als je ze alle 10 in de basket gooit, scoor je een bonus! Hoe meer sterren een dunk waard is, hoe meer punten je ermee kunt scoren. Wel is het zo dat dit dan ook wat moeilijker is. Bij het vangen van de bal moet je erop letten, dat je hoog in de lucht zweeft. Als je namelijk te laag onder de basket zit, val je. Zorg er bij het dunken voor dat de 'dunk-indicator' zo ver mogelijk in het midden staat.
Klikgevecht

Klikgevecht

Aktie Spelletjes ? Een spelletje waarbij je reactiesnelheid op de proef wordt gesteld. In de rode balk onderaan zie je een wit blokje heel snel van links naar rechts bewegen. Probeer in het midden van de balk te klikken, precies op het moment waarop het witte blokje in het midden is. Dan heeft de 'goede', gele smiley de meeste kans in het gevecht tegen de rode 'duivelse' smiley.
De moordwagen 2

De moordwagen 2

Aktie Spelletjes ? Je rijdt weer in de dodelijkste auto die er is. Dood alle voetgangers in het veld voor de tijd op is: schiet op ze, zap ze of rijd er gewoon over heen. Met elke geslaagde aanval verdien je geld waarmee je upgrades voor je auto kunt kopen. Verzamel bonussen voor de mogelijkheid om je auto aan te passen en laat ze een poepje ruiken in de race-levels. Leef je uit!
Atoomhart

Atoomhart

Aktie Spelletjes ? De aarde is verwoest, maar er zijn een paar overlevenden die toch nog lol trappen: ze doden zombies en overwinnen andere gevaren. Rijd op je motorfiets over het parcours, plet zombies, laat bommen ontploffen en verzamel energieballen om je Teslablaster te kunnen gebruiken. Veel plezier!
Miley Cyrus Mode

Miley Cyrus Mode

Meisjes Spelletjes ? In dit spel ga je de leukste kleding uitzoeken voor Miley Cyrus. Miley is geboren in Franklin in de Amerikaanse staat Tennessee en heeft heel wat lieve bijnamen, zoals Smiley, Milzz, Mile en Miles. Haar naam Miley is ontstaan uit een van die bijnamen: omdat ze als baby altijd lachte, werd haar echte naam Destiny Hope vervangen door haar bijnaam Smiley, afgekort tot Miley. Miley koos er later voor deze naam te blijven gebruiken. Ze is actrice en zangeres. Ze speelt ook piano, gitaar en drums. Ze kreeg wereldfaam door haar hoofdrol in de serie Hannah Montana. In deze serie speelt ze Miley Stewart, een gewone tiener die naar school gaat, maar die ook een een dubbel leven heeft als de bekende zangeres Hannah Montana. Maak je eigen Miley Cyrus look in dit spel en maak een foto van je creatie.
Train je robot

Train je robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, die alle ruimtes in dit gebouw moet zien te veroveren. Ruim alle vijandige robots uit de weg!
Sky Fighter

Sky Fighter

Aktie Spelletjes ? Probeer om de vliegtuigjes te vernietigen die je tegenkomt.
Aeroplane

Aeroplane

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de groene stenen en blauwe schilden, ontwijk de rode bommen.
Tunnels en blokken

Tunnels en blokken

Denk Spelletjes ? Dit poppetje kan zich verplaatsen door verschillende ruimtes, en gaat telkens op zoek naar de rode deur. Het is de bedoeling dat je de ruimtes zo verplaatst, dat het poppetje vanaf het begin naar de uitgang kan lopen. Hiervoor is het wel nodig dat je alle ruimtes in de juiste volgorde naar de juiste plek verschuift!
Aura's Reis

Aura's Reis

Aktie Spelletjes ? Vernietig alle robots en scoor zoveel mogelijk punten.
Leonardo's kanon 3

Leonardo's kanon 3

Aktie Spelletjes ? Probeer de koning van zijn toren te schieten met het door Da Vinci ontworpen kanon!
Mind Blender

Mind Blender

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de uitgang te komen door je telekinetische krachten te gebruiken.
Ridderheld

Ridderheld

Aktie Spelletjes ? De zwarte tovenaar en zijn handlangers hebben een arme boer beroofd. Jij, dappere ridder, aarzelt geen moment en gaat achter de tovenaar aan. Schiet en sla de monsters aan stukken, ontwijk obstakels door te springen of te bukken en zorg de je je doel bereikt!
Dodelijke mist 3

Dodelijke mist 3

Avontuur Spelletjes ? Dit is het volgende deel uit de Dodelijke mist-serie. Wanneer jij in je nieuwe vrachtwagen probeert te ontsnappen richting Cupertown, blijkt alles niet zo makkelijk te zijn als je had gehoopt. Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je kunt ontsnappen: kijk goed om je heen, want je redding komt soms uit een onverwachte hoek!

Spelletjes - Menu Little Game