Advertentie
Strand Opmaken 2

Strand Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje klaar voor een dagje op het strand.
Omdraaien

Omdraaien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle witte vlakken weg te draaien voordat de tijd op is. Je draait vlakken om door er met de muis over heen te gaan.
Varkens Vangen

Varkens Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Iemand is vergeten de deur dicht te doen en nu ontsnappen alle varkens. Probeer alle varkens weer te vangen voordat de dag voorbij is.
Kauwgomkanon

Kauwgomkanon

Denk Spelletjes ? Probeer alle gekleurde kauwgomballen uit de lucht te schieten. Dit doe je door series van drie ballen van dezelfde kleur te maken, die vervolgens verdwijnen.
Superheld in de stad 1

Superheld in de stad 1

Avontuur Spelletjes ? Je bent een superheld, maar om de kost te verdienen, neem je de identiteit aan van Milton Gray, een fotograaf voor de Daily Fossil. Maak foto's van de letters voor je tijd op is om een krantenkop te scoren. Als de misdaad in de stad te groot wordt, spring dan eerst in een telefooncel en vecht tegen het tuig.
Maarts Toernooi

Maarts Toernooi

Sport Spelletjes ? Speel dit snelle en uitdagende basketballspel en probeer zo veel mogelijk punten te scoren.
Tweeënvijftig

Tweeënvijftig

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt 50 seconden om 10 minigames te spelen in de normale spelmodus, en in de moeilijke spelmodus moet je in dezelfde tijd 15 spelletjes uitspelen!
Flaming Zombooka 2

Flaming Zombooka 2

Aktie Spelletjes ? Dit is het tweede deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Ook hier is Barry Zooka weer van de partij. Je kunt hem kiezen, maar ook Robotjam, Longanimals of Jennifer. Probeer in ieder level de zombies uit te schakelen!
Plunderaars in Londen

Plunderaars in Londen

Aktie Spelletjes ? De Londense winkels worden helemaal leeggeplunderd: zorg jij dat de plunderaars niet aan jouw spullen komen? Pak spullen op en breng ze terug naar je winkel. Laat de plunderaars niet al je spullen te pakken krijgen, want dan is het game over!
Propschieten

Propschieten

Behendigheid Spelletjes ? Test je krachten met het schieten van deze papierprop.
Punt Vijf

Punt Vijf

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit spelletje is eigenlijk heel simpel: zorg dat jouw gekleurde bolletje niet geraakt wordt door andere bolletjes. Ga telkens in de cirkel staan en schiet alle vijandige bolletjes kapot!
Robot onder vuur

Robot onder vuur

Aktie Spelletjes ? Robotkevers hebben het op jou gemunt. Schiet van je af en zorg dat ze je niet te pakken krijgen! Je kunt ook een 'autofire'-modus aanzetten, waarbij je niet zelf hoeft te klikken om te schieten.
De Farao ontsnapt

De Farao ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Een speelgoedfarao wil ontsnappen uit een speelgoedwinkel. Help jij hem hierbij door in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen te klikken?
Robottennis

Robottennis

Sport Spelletjes ? Probeer in deze leuke tennis variant, de 3 vlakken achter je tegenstander met de tennisbal te raken. Als je alle 3 vlakken hebt geraakt heb je gewonnen, maar pas op dat je tegenstander niet eerst jouw 3 vlakken heeft geraakt.
Poolen 5

Poolen 5

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle ballen zo snel mogelijk in de pockets voordat de tijd, welke op de bal staat, voorbij is. Schiet je de witte bal erin, dan krijg je 5 seconden penalty op elke bal.
Zichtbaar

Zichtbaar

Avontuur Spelletjes ? Probeer het einde van de levels zo snel mogelijk te halen. Hou je spiegelbeeld goed in de gaten, want soms zie je daar de obstakels die je normaal gesproken niet kan zien.
Pasen Kleuren 3

Pasen Kleuren 3

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze paaskleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Hoger the Pirate

Hoger the Pirate

Avontuur Spelletjes ? Hoger de piraat heeft met zijn schip een eiland ontdekt. Om dat te vieren heeft hij een lekker 'glaasje' rum op. Nu hij wakker wordt, merkt hij dat hij alleen is en verdwaald. Iedereen is al onderweg naar het schip om te vertrekken. Help hem weer op tijd bij het schip te zijn, door alle voorwerpen die je kunt gebruikenin de juiste volgorde aan te klikken, dan maakt hij de ontsnapping naar het volgende level. Veel succes!
Dakmuzikanten

Dakmuzikanten

Denk Spelletjes ? Maak de buurt wakker samen met de Rooftop Rollers!
Rekenkanon

Rekenkanon

Denk Spelletjes ? Je beleeft twintig levels reken- en schietplezier met dit bijzondere, digitale kanon. Richt je kanon zo, dat de kogel zo terechtkomt dat hij een cijfer of ander teken vormt dat de rekensom laat kloppen. Je mag dit in meerdere pogingen voor elkaar proberen te krijgen. Let op: het 'gedeeld door'-teken is een schuine streep (/).
Familiejuwelen

Familiejuwelen

Denk Spelletjes ? Klik op series van drie of meer gelijksoortige edelstenen om ze te laten verdwijnen uit het veld. Doe dit in de juiste volgorde want wanneer er stenen overblijven, is het spel voorbij.
Grijs Leven

Grijs Leven

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het oranje vierkant te bereiken door langs alle hindernissen, poortjes en vuurwapens te gaan.
Mysterie Jager

Mysterie Jager

Denk Spelletjes ? Probeer om uit het kasteel te ontsnappen
Bubbels Kettingreactie 3

Bubbels Kettingreactie 3

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle bubbels roze te krijgen. Een bubbel knapt kapot zodra er het getal 4 in staat en er wordt op geklikt of wanneer een naast gelegen bubbel ontploft. Je kunt alleen de roze bubbels aanklikken.
Satanorium

Satanorium

Denk Spelletjes ? Catherine, haar vader en haar kleine broertje gaan op bezoek bij oma, in het stadje Horan. Wanneer ze bij een oud, verlaten sanatorium in de buurt van haar oma komen, stopt de motor opeens. Vader stapt uit om te proberen om de auto weer aan de gang te krijgen, en Catherine wordt een beetje ongeduldig van het wachten in de auto. Daarom besluit ze om uit te stappen en een kijkje te nemen bij het sanatorium. Daar ziet ze een fractie van een seconde een meisje voor het raam staan dat om hulp roept. Maar ondertussen is de auto gerepareerd en wil vader weer verder. Die nacht heeft Catherine een enge droom: ze loopt door het sanatorium, in de tijd dat dit nog in gebruik was. In een vertrek ziet ze plotseling het meisje van de dag daarvoor vermoord worden! Dan staat het meisje opeens voor het raam van haar oma's huis. Catherine loopt erachteraan en komt plotseling bij het verlaten sanatorium, dat vreemd genoeg wordt bewaakt door een politieman. Ga mee op avontuur met Catherine, en dring binnen in het sanatorium. Daar ontdek je stukje bij beetje welke gruwelen zich daar allemaal hebben afgespeeld. Ga eerst op zoek naar voorwerpen die van pas zouden kunnen komen. Deze komen in de 'inventory' te staan en zijn op ieder moment in de game te gebruiken. Klik vervolgens op de inventory en kies de voorwerpen die je op dat moment verder kunnen helpen in je lugubere zoektocht. Blijf vooral rustig!
Kluis vol aliens

Kluis vol aliens

Denk Spelletjes ? De maan is tegen de aarde gebotst, en hierbij zijn een aantal buitenaardse wezentjes overgesprongen van de maan naar de aarde. Maar het gekke is, dat ze hierna meteen in een kluis zijn opgesloten. Help jij ze om te ontsnappen door alle puzzels op te lossen? Er zijn 21 leuke uitdagingen, plus nog een bonuslevel!
Strijd om Avalon

Strijd om Avalon

Aktie Spelletjes ? Er was eens een land genaamd Vennimair. Op een dag kwam er een grote meteoriet op het land terecht, waar een enorme, boosaardige straling van uitging. In die tijd werd ook Rhadamanthus geboren, een man die een grote toverkracht bleek te hebben, maar helaas ook kwade bedoelingen. Hij gebruikte zijn toverkracht om een soort leger van zombies samen te stellen, en had maar één doel: de hele bevolking uitroeien. Rhadamanthus begon het hele land te veroveren, maar er was één stad die zich niet zo makkelijk over zou geven: deze werd bewaakt door wijze tovenaar Nathanos, die het Rhadamanthus niet makkelijk zal maken. Help Nathanos in zijn strijd tegen het kwaad! Dood monsters om 'skill points' te verzamelen: deze punten kun je gebruiken om nieuwe toverspreuken te vinden. Hoe meer spreuken van hetzelfde type je kent, hoe krachtiger ze worden.
Opmaaksimulator

Opmaaksimulator

Meisjes Spelletjes ? Kies een model en verander haar uiterlijk zoals jij wilt.
Fotoshoot 16 jarige

Fotoshoot 16 jarige

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar een fotoshoot. Kies de mooiste outfit voor haar uit.
Maanmeisje opmaken

Maanmeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies een kostuum en verander jezelf in een Prinses, Koe, Heks of Engeltje!
Zonder aureool geen toegang

Zonder aureool geen toegang

Behendigheid Spelletjes ? Cupido, zorg jij ervoor dat je de demonen verslaat die de ingangspoort van de hemel bedreigen? Ze staan niet allemaal stil, ze vliegen ook, dus het is niet altijd even makkelijk om ze te raken. Doe toch je best en zorg dat de hemel een veilige haven blijft! Je munitie is beperkt, dus richt goed anders moet je weer opnieuw beginnen.
Club DJ Opmaken

Club DJ Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef deze vrouwelijke DJ een feestelijke outfit.

Spelletjes - Menu Little Game