Advertentie
Youda Jewel Shop

Youda Jewel Shop

Behendigheid Spelletjes ? Ontwerp de meest schitterende armbanden, ringen en oorbellen, bedien je klanten snel en maak van je eigen juwelierswinkel een schitterend succes!
Rotation

Rotation

Denk Spelletjes ? Probeer om de beestje op dezelfde plek neer te zetten als bij het voorbeeld. Je verplaatst de beestjes door ze te draaien.
Het meermonster

Het meermonster

Avontuur Spelletjes ? Weer een spannend avontuur uit het stadje Vortex Point! Er is een man verdwenen uit een hotel bij het Vortexmeer. Het monster van het Vortexmeer weet hier misschien meer van...
Baard Slaan

Baard Slaan

Aktie Spelletjes ? Versla de man met de baard zonder zelf geraakt te worden.
Special Pang

Special Pang

Behendigheid Spelletjes ? Reis met het leuke spelletje Special Pang door verschillende hoofdsteden van Europese landen. Je begint in Spanje, reist vervolgens door naar Frankrijk, dan naar Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en als laatste doe je Italië aan. Schiet de luchtbellen af voordat ze je raken!
Slingerende Superhelden

Slingerende Superhelden

Behendigheid Spelletjes ? Er is weer een vacature voor de functie van Superheld ontstaan doordat er een held met pensioen is gegaan. De sollicitanten moeten allemaal de 'slingertest' uitvoeren om te laten zien dat ze geschikt zijn voor de baan. Help jij ze om te slagen voor deze test, door ervoor te zorgen dat ze niet in de afgrond vallen?
Ren weg voor de ballen

Ren weg voor de ballen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de balletjes te ontwijken. Hoelanger het duurt hoe meer balletjes er komen.
Cursorspel 3

Cursorspel 3

Behendigheid Spelletjes ? Kesler wil je muis afpakken! Pas op dat hij hem niet te pakken krijgt.
Orbit Blaster

Orbit Blaster

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle ufo's te vernietigen.
Dodelijke piranha: piraten

Dodelijke piranha: piraten

Aktie Spelletjes ? De kust wordt overspoeld met piraten. De dodelijke piranha vindt het dan ook hoog tijd om maatregelen te nemen en er een boel op te eten. Zodra hij een piraat heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.
Tijdwissel

Tijdwissel

Avontuur Spelletjes ? Een leuk spel waarin je terug en weer vooruit kunt gaan in de tijd! Dit is nodig om op onbereikbare plekken te kunnen komen. Traptreden verdwijnen of verschijnen in het heden of in de toekomst en hetzelfde geldt voor muren en andere doorgangen. Maak handig gebruik van de tijd!
Teken en verdedig LP

Teken en verdedig LP

Denk Spelletjes ? Een Level Pack van Teken en verdedig! Lok de boeven in de val door te doen alsof je in de bergen van Yellowstone Park bent verdwaald. Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die je anders zouden doden.
Halloween Bowlen

Halloween Bowlen

Behendigheid Spelletjes ? Gooi alle geesten om met de pompoen in deze leuke bowlingvariant.
Peperkoek Circus

Peperkoek Circus

Aktie Spelletjes ? Raak alle voorwerpen met een mes voordat je tijd om is of voordat je messen op zijn. Raak je je assistent dan gaan er punten eraf.
Doolhof Stopper

Doolhof Stopper

Denk Spelletjes ? Wie is het meest vastbesloten: jij of de vlaggenjager? Zorg er zo lang mogelijk voor dat het mannetje niet bij de vlag komt door allerlei obstakels te bouwen. In de 'Time Freeze' (Tijd Bevriezen) modus kan je de de nieuwe obstakels verwijderen door op het rode kruis op het obstakel te klikken.
Prins Kikker

Prins Kikker

Behendigheid Spelletjes ? Help deze kikkerprins. Een heks heeft hem in een kikker veranderd omdat hij zo verschrikkelijk verwend was. Ze vertelde hem dat hij maar eens moest leren hoe het is om te leven als een klein beestje in plaats van een geliefde prins. Hij zal moeten vechten voor zijn leven, in de strijd tegen een hele horde insecten. Als hij ze verslaat kan hij weer een prins worden. Er zijn verschillende levels in dit spel.
Engeltjes Aankleden

Engeltjes Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Het is een prachtige dag. Deze kleine engeltjes spelen in de lucht. Ze zijn gelukkig en hebben een hoop plezier. Kun jij ze lief en mooi aankleden? Geef ze een hemelse look.
Inprenting

Inprenting

Denk Spelletjes ? Op de ene of andere manier ben je in dit vreemde huis vol vijandige figuren terecht gekomen. Schiet je vijanden dood en zoek een weg naar buiten. Klik op voorwerpen om ze op te rapen en kijk of je ze kunt combineren of ergens voor kunt gebruiken. Succes!
Ball of Madness

Ball of Madness

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het einde van de baan te laten rollen!
Gorax 2

Gorax 2

Avontuur Spelletjes ? Gorax moet samen met jouw hulp bewijzen dat hij de beste is van Magmania land.
Dappere pion

Dappere pion

Avontuur Spelletjes ? Er was eens een dappere pion. Hij had er helemaal genoeg van om te dienen als voetvolk op het schaakbord: hij besloot daarom om een paar stappen op te klimmen in de schaakhiërarchie en om de koning van het schaakbord te worden. Help jij dit pionnetje om zijn droom werkelijkheid te laten worden?
Knikker Stoten 3

Knikker Stoten 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle ballen in de zwarte gaten te schieten. Je mag per level maar een beperkt aantal keren stoten.
Pimp My Ride 24

Pimp My Ride 24

Kids Spelletjes ? Tover deze klassieke auto om in een mooie gepimpte auto.
Raiden X 19

Raiden X 19

Aktie Spelletjes ? Je zoekt avontuur dus ga je de ruimte in met je vrienden. Onderweg kom je keizerlijke troepen waartegen je gaat vechten. Hoe meer vijanden je neerschiet, des te meer geld je krijgt om je eigen schip nog beter en sterker te maken.
Online kleuren verjaardag 2

Online kleuren verjaardag 2

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Pinky in het park

Pinky in het park

Denk Spelletjes ? Pinky is in het park en zoekt haar ballonnen. Rol de ballen weg en schuif de dozen uit de weg en help haar zo de ballonnen te bereiken. Verzamel op je weg alle bonussen en kijk uit voor de schorpioenen, die Pinky's levens afpakken.
Thing Thing 3

Thing Thing 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, en krijgt van je baas de opdracht om zo veel mogelijk vijanden uit de weg te ruimen. Hiervoor moet je je al vechtend een weg banen door Sunset City!
Waterballon trefbal 2

Waterballon trefbal 2

Behendigheid Spelletjes ? Trefbal met waterballonnen, altijd leuk! Probeer om zo veel mogelijk tegenstanders te raken.

Spelletjes - Menu Little Game