Advertentie
Gestolen hart

Gestolen hart

Denk Spelletjes ? Een vreemdeling heeft je hart uit je lijf gerukt. Ga op zoek in deze vreemde, donkere wereld en kijk of je je hart weer terug kunt vinden. Grote, zwarte monsters loeren op je in deze point&click game, en de grond waarop je loopt kan ook een onverwachte vijand zijn! Is het wel grond, of loop je op een reusachtig monster? Klik op de voorwerpen waarvan je verwacht dat ze je verder helpen.
Jack en de Aztekenschat

Jack en de Aztekenschat

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Jack is een moedige bandiet en in het Wilde Westen zit zo'n beetje iedere sheriff achter hem aan. Help jij hem om de Aztekenschat te vinden voordat de gemene dieven deze te pakken krijgen?
Koekiehamster

Koekiehamster

Denk Spelletjes ? Koekiehamster is altijd op jacht naar koekjes: zijn wangzakken kunnen hem niet vol genoeg zijn! Help jij dit beestje om zijn wangzakken flink te vullen met overheerlijke chocolate chip cookies, en hierbij ook nog eens een zakcentje te verdienen? Hij zal je er dankbaar voor zijn. Hoe ga je te werk? Verplaats de gekleurde balken zo, dat de hamster in de richting van het koekje wordt geduwd (of andersom: het koekje in de richting van de hamster) en zorg dat hij onderweg zo veel mogelijk muntjes meepikt! De hamster of het koekje mogen niet buiten het scherm terechtkomen, want dan moet je opnieuw beginnen.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Eieren overgooien

Eieren overgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de eieren zo lang mogelijk over te gooien. Als ze alledrie kapotvallen, moet je weer opnieuw beginnen!
Bediening 16

Bediening 16

Behendigheid Spelletjes ? Maak telkens de gevraagde sorbets voor de klanten. Achter de ingrediënten staat hoeveel er van op de sorbet moet.
Power Rangers Ninja Storm

Power Rangers Ninja Storm

Behendigheid Spelletjes ? Zet je Power Ranger krachten aan het werk - spring, klim en ren om de Rode Power Ranger door de levels te krijgen.
Alkie-Kong 2

Alkie-Kong 2

Avontuur Spelletjes ? Jij hebt net een baan gevonden in de brouwerij. In elk level moet je binnen de tijd een opdracht uitvoeren om de gouden sleutel te halen en daarmee de deur naar het volgende level te openen. Als je kunt, pak het bierflesje voor extra punten. Succes!
Eva redt Tom

Eva redt Tom

Avontuur Spelletjes ? Eva loopt in het bos, waar ze opeens een kooitje ziet, met daarin een klein jongetje. Tom, zo heet hij, wordt daar door een enge heks gevangen gehouden. Help jij haar om hem te bevrijden?
Schuur vol gijzelaars

Schuur vol gijzelaars

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben een aantal van je medesoldaten gegijzeld in een verlaten schuur. Probeer alle gijzelaars te bevrijden en schiet de terroristen binnen 3 seconden neer! Hoe preciezer je schiet en hoe vaker je de vijand in het hoofd raakt, hoe meer punten je verdient. Wanneer je kogels op zijn, is herladen niet mogelijk, dus ga efficiënt met je munitie om!
Muur Tennis

Muur Tennis

Sport Spelletjes ? Hoe vaak kan jij met de bal tegen de muur slaan?
Skincraft

Skincraft

Kids Spelletjes ? Bouw je eigen Minecraft-personage en kies hierbij uit honderden opties!
Op zoek naar de draak

Op zoek naar de draak

Denk Spelletjes ? De gemaskerde ridder wil de draak verslaan. Hiervoor moet hij zich een weg banen door allerlei verschillende kamers in dit kasteel vol gevaren. Gebruik je verstand en kijk goed om je heen: in iedere kamer hangt een gouden sleutel en met wat trucjes kan de ridder deze te pakken krijgen. Dit spel is een leuke kruising tussen een denkspel en een behendigheidsspel!
Luchtvechters

Luchtvechters

Aktie Spelletjes ? In dit luchtgevecht schiet jij vanuit je gevechtsvliegtuig op de vijandige vliegtuigen die je basis willen aanvallen. Richt zo precies mogelijk en knal ze allemaal uit de lucht! Na ieder gevecht kun je allerlei upgrades uitvoeren.
Piraat op Mars

Piraat op Mars

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke lanceerspel met piraat Hermoso in de hoofdrol! Toen piraterij officieel verboden werd, zat Hermoso opeens zonder werk. Toen hij op de televisie zag dat er water was gevonden op Mars, trok hij al heel snel een conclusie: waar water is, is zee. En als er zee is, dan zou hij weer kunnen gaan plunderen! Onderweg naar Mars zijn ook nog mooie goudstukken te vinden, echt iets voor een piraat als hij, dus hij is dubbel gemotiveerd om zo hoog mogelijk te vliegen. Hij besluit dus om zich naar Mars te laten lanceren, alleen heeft hij hierbij wel hulp nodig. Vrijwilligers?
Majinca

Majinca

Behendigheid Spelletjes ? Deze schijf bevat 4 rijen waar knikkers in geplaatst kunnen worden. Probeer om deze rijen zo lang mogelijk te vullen, zonder dat de rijen vol zitten. Als er 2 of meer knikkers van dezelfde kleur tegen elkaar aan liggen kun je op spatiebalk drukken om ze te laten verdwijnen.
D403

D403

Aktie Spelletjes ? Probeer alle levels door te komen met deze kleine robot. Schiet alle vijanden neer voordat ze jou pijn kunnen doen, zorg telkens dat je de deur aan het einde van de level bereikt om door te gaan naar de volgende level.
Mode Mix

Mode Mix

Meisjes Spelletjes ? Maak deze meisjes mooi. Gebruik je talenten om van deze gewone meisjes echte modepopjes te maken.
Hollywood Hall of Fame 7

Hollywood Hall of Fame 7

Meisjes Spelletjes ? Dit is het zevende deel van de Hollywood-serie. In dit deel kun je Jessica Simpson, Paris Hilton en Lily Allen prachtig opmaken. Deze drie geweldige meiden kennen we natuurlijk allemaal van TV en film, en het zijn ook nog eens bekende popsterren. Maak ze nog mooier dan ze al zijn. Je kunt van alles veranderen: het haar, de haarkleur, de make up, de kleur van de ogen, de kleding en nog veel meer. Nadat je een mooie achtergrond hebt gekozen, kun je jouw zelfgemaakte sterren nog een keer zien in een klein filmpje. Veel plezier.
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spelletjes ? In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
Superster Serie 3

Superster Serie 3

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens naar het plaatje van deze Canadese zangeres en tekstschrijfster. Haar naam is Avril Lavigne. Avril is in Belleville, Canada geboren. Toen ze 17 jaar oud was had ze haar eerste nummer 1 succes met Let Go. Haar hit Sk8er Boi is ook heel bekend. Tegenwoordig is ze zangeres, tekstschrijfster, gitarist, actrice, model en modeontwerpster. Maak deze geweldige zangeres nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Avril!
New York Pizza

New York Pizza

Meisjes Spelletjes ? In New York maken ze de beste pizza's wordt wel eens beweerd. Nou, ik geloof er niets van, volgens mij kun jij het veel beter. Kies hier alle dingen die je op je pizza wilt hebben. Je kunt kiezen uit kaas, vlees, groenten, kruiden en sauzen. En je kunt zelfs de vorm van je bodem kiezen, wat wil je nog meer. Aan de slag! Als je dan klaar bent, druk hem af, dan kun je de volgende keer dat jullie pizza eten laten zien wat voor één jij wilt.
Kulkis 1.5

Kulkis 1.5

Denk Spelletjes ? Help dit bolletje om zich een weg te banen door dit labyrint vol interessante voorwerpen maar ook gevaren. De sleutels geven toegang tot de volgende ruimte, dus die moet hij in ieder geval te pakken zien te krijgen. Het bolletje verandert van kleur wanneer het tegen een verfklodder aan komt: rood of blauw. Het kan alleen blokjes van dezelfde kleur laten verdwijnen, dus je moet op tijd wisselen. Ook de stuitersnelheid van het bolletje kun je aanpassen, afhankelijk van wat zich naast, onder of boven hem bevindt. Een uitdagend en daardoor behoorlijk verslavend spelletje!
Toiletraket

Toiletraket

Behendigheid Spelletjes ? Hou je van absurde humor en situaties? Dan is dit echt een spel voor jou! In dit spel is het namelijk de bedoeling dat je een mannetje dat op een toiletpot zit, de lucht in lanceert. Hoe verder hij komt, hoe meer punten je verdient, waarmee je allerlei moderne snufjes kunt kopen, zoals straalmotoren of een helm. Doe je best en lanceer de toiletman zo ver mogelijk!
Mini Golf 18

Mini Golf 18

Sport Spelletjes ? Pot de witte bal in de pocket voordat de tijd op is. Je kunt verschillende items pakken om meer punten te verzamelen.
Aniball

Aniball

Sport Spelletjes ? Kies je team en speel een potje voetbal tegen een tegenstander of de computer.
Behendige renner

Behendige renner

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te blijven rennen over dit parcours vol gevaren. Ontwijk alle glimmende, rode balken en pak energiedrankjes voor extra kracht!
Golf op het voetbalveld

Golf op het voetbalveld

Sport Spelletjes ? Lijkt het je leuk om te golfen met een voetbal? Dit is wel een heel bijzondere combi van twee sporten, en toch werkt het. De hole is wat groter, maar voor de rest gaat het ook hier om een mix van precisie, voorzichtigheid en lef. Probeer om een hole-in-one te scoren!
Terrascape

Terrascape

Aktie Spelletjes ? Dit is een groot actie platform game, waarin je uiteenlopende opdrachten moet voldoen.
Sparkquesters

Sparkquesters

Denk Spelletjes ? In dit uitdagende veroveringsspel vertegenwoordig jij de blauwe krachtcentrales en moet je proberen om de rode te veroveren voordat ze jou verslaan, door er vonkjes naartoe te sturen. De centrales produceren vonkjes voor jou. Je kunt de centrales gebruiken als generator of als batterij. Generatoren kunnen heel snel vonkjes produceren, maar zijn zwakker dan batterijen, die langzamer zijn maar vonkjes kunnen opslaan. Gebruik de batterijen daarom om een strategische verdediging op te stellen, want je vijand zal een sterkere krachtcentrale niet snel aanvallen. Verover ook meteen de neutrale centrales, zodat je meer generatoren hebt en de overwinning makkelijker wordt. Succes!
Avontuur onder water

Avontuur onder water

Avontuur Spelletjes ? Dichtbij het eiland Phi-sai groeit een bijzondere onderwaterplant. Jij gaat ernaar op zoek in je onderzeeërtje, en je zult nog heel wat avonturen beleven onder water! Zet de voorwerpen die je tegenkomt op een slimme manier in, zodat ze je helpen om blokkades uit de weg te ruimen. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game