Advertentie
Dikke Chubby

Dikke Chubby

Aktie Spelletjes ? Dikke Chubby is door al zijn vrienden in de steek gelaten. Samen met andere dikkerds besluit hij om wraak te nemen op de magere scharminkels. Hoe? Met een katapult, waarmee je de ene dikkerd na de andere lanceert!
Rigby

Rigby

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je bolletje alle blokjes te raken zonder op de grond te komen.
Reis door de tijd

Reis door de tijd

Avontuur Spelletjes ? Bill E. Robinson heeft 's werelds eerste tijdmachine gebouwd. Hij is per ongeluk in een ander tijdperk beland, maar weet zelf niet waar, of in welk jaar hij is. Eén ding is zeker: er is geen elektriciteit, dus Bill zal zelf op zoek moeten gaan naar volts: 2000 om precies te zijn. Eerst in de schuur maar eens op zoek naar een middeleeuws shirt, want met dat futuristische, oranje shirtje belandt Bill telkens op de brandstapel!
Raiden X 6

Raiden X 6

Aktie Spelletjes ? De invasie is begonnen verdedig je thuiswereld tegen de aanvallen.
Naruto Kleuren

Naruto Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze Naruto karakters mooi in.
Homeruns 2

Homeruns 2

Sport Spelletjes ? Denk dat jij goed kunt honkballen? Doorloop deze training en zorg ervoor dat je alle oefeningen haalt.
Penelope Cruz opmaken

Penelope Cruz opmaken

Meisjes Spelletjes ? Je kan de natuurlijke schoonheid van Penelope Cruz nog verder vergroten door haar kapsel, make-up, kleding en accessoires naar jouw smaak aan te passen.
Combat Heaven

Combat Heaven

Aktie Spelletjes ? Leuk spel waarbij je als militair rondloopt in een woestijn er komen allerlei tanks op je af waar je op moet schieten.
Valentijnbaby's

Valentijnbaby's

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Kleurenklikker

Kleurenklikker

Denk Spelletjes ? Klik alle vormen weg. Per level heb je een beperkt aantal klikken tot je beschikking, dus ga er efficiënt mee om! Vormen met gelijke kleuren die tegen elkaar aanliggen, kun je in één klik wegspelen. Gearceerde vormen zitten vast en kunnen dus niet weggeklikt worden. Normale vormen reageren op de zwaartekracht. Vormen met een pijltje erin bewegen in een andere richting (namelijk die van de pijl) wanneer een aangrenzende vorm wordt weggehaald. De volgorde waarin je klikt, bepaalt of je het level wel of niet haalt.
Virtuele valkenier

Virtuele valkenier

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel ben je een valkenier, die zijn valk zo veel mogelijk prooien moet laten vangen. Nadat je valk alle dieren heeft gevangen, moet hij weer terugkeren naar zijn baasje. Vogels kun je alleen vangen wanneer je erboven vliegt. Kijk je wel uit dat de valk niet buiten het scherm terechtkomt? Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met het level.
Taxi in de wolken

Taxi in de wolken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een bijzondere taxichauffeur, je bestuurt namelijk een luchttaxi in het oude Griekenland. Hoog in de wolken vervoer jij passagiers van het ene punt naar het andere punt, en dit werkt perfect. Land op haltes waar een passagier staat te wachten, en zet deze vervolgens af bij de halte die dezelfde kleur heeft als de passagier zelf. Probeer zo veel mogelijk geld te verdienen binnen de tijd! Pas op voor de gouden obstakels: als je er te veel raakt, ontploft je taxi.
Insurgio

Insurgio

Aktie Spelletjes ? Schakel de boze mannetjes uit in de spannende actie spel
Enzovoorts

Enzovoorts

Behendigheid Spelletjes ? In dit platformspelletje spring je van het ene plateau naar het andere. Zorg dat je niet in de afgrond valt, want dan moet je weer opnieuw beginnen met je level!
Luchtpatrouille

Luchtpatrouille

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle ruimteschepen die in de lucht vliegen te vernietigen!
Ballerina Meisje Kleuren

Ballerina Meisje Kleuren

Meisjes Spelletjes ? Geef dit meisje en haar puppie een kleurtje.
Trollenkanon 2

Trollenkanon 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze twee trollfaces hebben wel heel veel bijzondere manieren gevonden om zich te verplaatsen. Ze lanceren trollfaces uit een kanon om zo direct, of indirect, de uitgang te bereiken. Zo belandt de trollface bijvoorbeeld in een bootje waarmee hij wegvaart, of moet hij eerst alle ballonnen kapot schieten voordat hij zelf ook met een ballon wegvliegt. Genoeg uitdagende levels om je een tijdlang mee te vermaken!
Slaapkonijn

Slaapkonijn

Avontuur Spelletjes ? Dit konijn is aan het slaapwandelen. Maak het wakker voordat het wordt gepakt door één van de enge monsters! Ga op zoek naar de verborgen grotten waar mooie voorwerpen op je liggen te wachten. Hiermee kun je het konijn nog beter wakker maken!
Circuswiel

Circuswiel

Aktie Spelletjes ? Probeer de messen op de goede plek in het wiel te gooien en pas op dat je de persoon op het wiel niet raakt.
Ridder Robin

Ridder Robin

Avontuur Spelletjes ? Help Ridder robin om door deze platform game heen te komen! Verzamel onderweg zoveel mogelijk muntjes en pas op dat je niet vermoord wordt.
Risicorijder 2

Risicorijder 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om over de hindernissen te springen met je motor. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Sterren Verzamelen 8

Sterren Verzamelen 8

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle sterren om naar de volgende wereld te gaan.
Pimp My Ride 31

Pimp My Ride 31

Kids Spelletjes ? Pimp deze snelle wagen en probeer vervolgens je 4 tegenstanders te verslaan in een 1 tegen 1 race.
Online Kleuren Jongen

Online Kleuren Jongen

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
De stoppen slaan door

De stoppen slaan door

Denk Spelletjes ? Je krijgt 1 minuut om zo veel mogelijk stoppen door te laten slaan in deze stoppenkast. Maak rijen door op de eerste en de laatste stop in een serie te klikken. Alle stoppen in die rij verdwijnen dan, en het geheel zakt naar onderen. Probeer om er drie stoppen van dezelfde kleur in voor te laten komen, voor een hogere score. Je kunt horizontale, verticale en diagonale rijen maken. Soms zie je stoppen met bijvoorbeeld 'X4' of 'X2' erop: dit zijn multipliers, die je score verhogen wanneer ze in een rij voorkomen.
Overval

Overval

Denk Spelletjes ? Je bent een meesterdief en gaat de grootste diamant ter wereld stelen. Daarvoor moet je het gebouw binnen dringen, de 12 veiligheidscodes en de diamant vinden en ontsnappen voor je ontdekt wordt. Dit alles moet je binnen drie kwartier doen, anders word je opgesloten. Succes!
Elands Maanreis

Elands Maanreis

Behendigheid Spelletjes ? Op de maan wordt een feestje voor elanden georganiseerd. Daar wil deze eland natuurlijk wel bij zijn! De kaarten zijn alleen uitverkocht, dus zal hij er op eigen gelegenheid naartoe moeten reizen met zijn jetpack. De reis ernaartoe is natuurlijk niet zonder gevaren: helikopters, brandstofgebrek, noem maar op. Er zijn bonussen te verdienen: gezondheid, goud, brandstof en bescherming. Met het verdiende goud kun je upgrades kopen, die de kans vergroten dat je uiteindelijk de maan bereikt!
Zowie

Zowie

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met zowie alle poppetjes die in het scherm verschijnen te betoveren met je magische krachten.
Beer opmaken

Beer opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit beertje weet niets over mode. Jij moet hem helpen met aankleden!
Riddergeluk

Riddergeluk

Avontuur Spelletjes ? Speel dit leuke point & clickspel met Lancelot het kleine riddertje in de hoofdrol. Hij is van plan om koning te worden, maar hiervoor zal hij wel eerst zijn eigen koninkrijk moeten stichten. Zoek alle voorwerpen die hij hiervoor nodig heeft!
Millie Megavolte 4

Millie Megavolte 4

Aktie Spelletjes ? Probeer om met Millie Megavolte verder te komen in deze actiegame.

Spelletjes - Menu Little Game