Advertentie
Aqua Ape

Aqua Ape

Behendigheid Spelletjes ? Zwem zoveel mogelijk bananen bij elkaar.
Vormen vouwen 2

Vormen vouwen 2

Denk Spelletjes ? Nog meer uitdagende vormen die je moet zien te maken in dit vervolg op Vormen vouwen! Vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat ze elkaar niet in de weg zitten wanneer je een draai maakt. Succes!
25 Steden Engeland

25 Steden Engeland

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle 25 steden in het Verenigd Koninkrijk liggen?
Rode Kruis

Rode Kruis

Denk Spelletjes ? In dit spel leer je hoe het Internationale Rode Kruis omgaat met noodhulp. Voltooi de taken voor de tijd om is en ervaar hoe het is om bij het Rode Kruis te werken.
Butler Gekte

Butler Gekte

Denk Spelletjes ? Jij bent de butler in dit huishouden. Probeer iedereen tevreden te houden. Klik verschillende dingen aan om een reactie te veroorzaken.
Vlag Bereiken 2

Vlag Bereiken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat de bal de vlag bereikt. Door het tekenen van objecten krijg je de bal aan het rollen en kun je ervoor zorgen dat de bal de obstakels kan passeren.
Tekengame 4

Tekengame 4

Behendigheid Spelletjes ? Teken het poppetje naar het vlaggetje !
Galgen en gieren

Galgen en gieren

Behendigheid Spelletjes ? Vierentwintig leuke levels waarin je mensen moet redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het onschuldige slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken ze!
Ufo Joe

Ufo Joe

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het jouw missie om de vliegende schotel veilig te laten landen op de landingsplaats!
Pong out 2

Pong out 2

Behendigheid Spelletjes ? Pong Out 2 is een combinatie van Pong en Breakout. Je moet hierbij twee spellen om beurten spelen: Breakout links en Pong rechts. Je kunt drie powerups verdienen: '1 up', '+1000 points' en 'Wider Paddles'. Hoe hoger je score, hoe meer powerups er verschijnen!
Ultimate Assassin 3

Ultimate Assassin 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Bezopen zombies

Bezopen zombies

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er in deze verlaten goudzoekersstad ruig aan toe tussen cowboys en zombies. Ook jij wordt aangevallen door dronken zombies, die uit zijn op jouw tequila! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Turbo Spirit 2

Turbo Spirit 2

Race Spelletjes ? Rijd langs alle checkpoints voordat je tijd op is.
Gala Meisje opmaken 2

Gala Meisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kies de prachtigste jurk voor dit meisje zodat zij prinses van het bal wordt.
Red je schaapskudde

Red je schaapskudde

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een tovenaar die de hele dag druk is met het beschermen van schapen. Er is namelijk een boze reus die het heeft gemunt op de onschuldige schapen: hij gooit er stenen naartoe maar jij gaat ervoor zorgen dat de stenen de schapen niet bereiken. Dit doe je door lijnen te trekken, die balken worden; deze houden de stenen tegen. Deze balken zijn maar tijdelijk en de reus blijft stenen gooien, die verder stuiteren, dus je moet lijnen blijven trekken. Probeer om je schaapskudde zo lang mogelijk compleet te houden!
Manicure

Manicure

Meisjes Spelletjes ? Geef de nagels van dit meisje een complete make-over!
Micro Leven

Micro Leven

Denk Spelletjes ? Zorg goed voor deze kleine wezentjes om naar het volgende level te gaan.
Ronde broertjes

Ronde broertjes

Denk Spelletjes ? Help jij de oranje bolletjes om het andere oranje bolletje (hun broertje) te bevrijden uit de kleine kooi waarin hij is opgesloten? Je kunt hierbij ook explosieve kanonskogels inzetten, dus denk goed na over een logische en efficiënte volgorde!
Sushi vs Blokjes

Sushi vs Blokjes

Denk Spelletjes ? Als blokje moet jij sushiaanvallen zien te overleven. Gelukkig helpen je gele collega-blokken je hierbij: als deze op de juiste manier om jou heen zijn gebouwd, maken de sushis geen schijn van kans om je te raken!
Maak ze blij

Maak ze blij

Denk Spelletjes ? Maak zo veel mogelijk mensen blij door de juiste antwoorden te geven op hun vragen, door complimenten te geven of door de juiste vragen te stellen.
Robotland

Robotland

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle spullen die de robot nodig heeft om naar de machine in de kelder te komen. Pak alle 21 sterren in het spel!
Snowboarden 13

Snowboarden 13

Sport Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk tussen de paaltjes door te snowboarden, maar pas op voor hindernissen.
Pimp Her Ride

Pimp Her Ride

Meisjes Spelletjes ? Kies de juiste auto voor het juiste meisje, en pas deze helemaal aan haar smaak en stijl aan!
Winter Kleuren 3

Winter Kleuren 3

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Skyly

Skyly

Behendigheid Spelletjes ? Pak de letters SKYLY in elk level om de deur naar het volgende level te openen. Als je door een zaag of iets anders dood gaat, kom je vanzelf weer op je startpunt terecht. In sommige levels moet je wat levens erbij inschieten om alle letters te krijgen.
Virusvechter

Virusvechter

Aktie Spelletjes ? Je loopt rond in een menselijk lichaam, waar je de aanvallen van allerlei virussen en bacteriën moet afslaan. Schiet ze kapot, en pak daarna de bonussen die er vrijkomen. Er zijn verschillende bonussen te halen: herstel, gezondheid, extra aanvalskracht (damage), bommen en schilden. Ook heb je keuze uit diverse wapens om alle gevaren te bestrijden.
Ladderzat

Ladderzat

Avontuur Spelletjes ? Drink zoveel mogelijk bier en spring om hogerop te komen. Als je de sprong niet kunt maken, is het maar goed dat je zoveel gezopen hebt, want als je braakt wanneer je midden in de lucht bent, ga je ineens weer een stuk verder.
Ballen Balanceren 2

Ballen Balanceren 2

Behendigheid Spelletjes ? Balanceer de rode bal op de balk zodat hij niet naar beneden valt.
Sluipen in het pakhuis

Sluipen in het pakhuis

Avontuur Spelletjes ? In dit pakhuis gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen... jij bent eropaf gestuurd om poolshoogte te gaan nemen. Het pakhuis en het terrein eromheen worden alleen bewaakt door soldaten, dus je zult goed uit moeten kijken waar je loopt (of sluipt), anders doden ze je. Je kunt zelf ook soldaten doden, door ze te besluipen en daarna te grazen te nemen.
Lief meisje opmaken 16

Lief meisje opmaken 16

Meisjes Spelletjes ? Help dit meisje om haar er leuk uit te laten zien.

Spelletjes - Menu Little Game