Advertentie
2048

2048

Denk Spelletjes 4,8 Probeer om het getal 2048 te laten verschijnen in één van de vierkantjes. Dit doe je door steeds dezelfde blokjes met elkaar te vermenigvuldigen, tot je eindelijk 2048 krijgt! Hiervoor moet je natuurlijk wel de juiste vermenigvuldiging toepassen, anders kom je niet goed uit.
Echte kapsels: Olivia

Echte kapsels: Olivia

Meisjes Spelletjes 4,8 Olivia heeft besloten dat ze geen roze strepen meer in d'r haar wil hebben! Daarom gaat ze naar de kapsalon voor een compleet nieuw kapsel. Moet ze haar pony korter maken? Een andere haarkleur kiezen? Help haar beslissen welke look je het eerst wilt proberen in dit realistische makeover-spel.
Hot Wheels Track Builder

Hot Wheels Track Builder

Race Spelletjes 4,8 Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?
Soccer Heads

Soccer Heads

Sport Spelletjes 4,8 Kies een van de spelers van je favoriete team en ga het veld op. Hoeveel doelpunten kun jij scoren? Je moet alleen wel je hoofd gebruiken in dit grappige voetbalspel.
Onthoud de Paaskaarten

Onthoud de Paaskaarten

Denk Spelletjes 4,7 Speel dit grappige kaartspelletje met Paasthema en vind telkens twee dezelfde eieren, paashaasjes en snoepjes in zo weinig mogelijk beurten. Veel zoek-en-vindplezier!
Tina: leuke zomerdag

Tina: leuke zomerdag

Meisjes Spelletjes 4,7 Tina staat een drukke zomerdag te wachten in dit online spel voor meisjes. Ze heeft veel dingen te doen, kun jij haar helpen zich voor te bereiden? Ze moet haar huiswerk maken voordat ze de bus haalt om op tijd op het strand aan te komen voor een duikwedstrijd.

Spelletjes - Menu Little Game