Advertentie
Onder de sterrenhemel 2

Onder de sterrenhemel 2

Meisjes Spelletjes ? Een echte droomkamer met een sterrenhemel. Richt hem in zoals jij wilt.
Aliens en melk

Aliens en melk

Denk Spelletjes ? Deze alien is gek op melk. Help jij hem om de koe naar zijn ruimteschip te halen, en om onderweg ook nog eens zo veel mogelijk sterren te pakken?
Voor de haaien

Voor de haaien

Behendigheid Spelletjes ? Deze blokjes zijn voor de haaien... als jij tenminste je best doet! Plaats explosieven op de juiste plek om ze allemaal in zee te laten belanden - het liefst met zo min mogelijk explosieven!
Bowlen 5

Bowlen 5

Behendigheid Spelletjes ? Kies je tegenstander en probeer zoveel mogelijk kegels om te gooien bij dit klassieke bowlingspel.
Stationwagon springen

Stationwagon springen

Denk Spelletjes ? Laat de stationwagon over de auto's, fotohuisjes en haaientanks springen. Met de muis kun je de pook met de smiley bewegen en zo gas geven of remmen. Veel plezier!
Conflict zonder einde

Conflict zonder einde

Aktie Spelletjes ? Ren zo hard als je kunt en probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten. Zorg dat je de obstakels vermijdt, en probeer de teleporter te bereiken voordat je tijd om is. In dit twaalf levels tellende spel kun je zowel je wapens als je skills upgraden.
Pandajet

Pandajet

Aktie Spelletjes ? Jij bent de Pandajet en aangewezen om Koekjesland te beschermen tegen indringers. Je moet zelf zoveel mogelijk koekjes eten, maar de indringers neermaaien. Het vuren gaat automatisch, je hoeft alleen maar te richten. Met de muis kun je bewegen. Zorg dat je schiet op de vijanden, maar ook delen van de omgeving kunnen worden beschoten, dat levert dan weer punten en energie op. Je bezoekt verschillende steden van Koekjesland, want de vijand zit overal.
Hoog en Droog

Hoog en Droog

Behendigheid Spelletjes ? Verwijder zo veel mogelijk onderdelen maar zorg dat de jongen boven water blijft.
Gek op kristal

Gek op kristal

Behendigheid Spelletjes ? Dit monster is helemaal gek op kristal, en hij wil alle kristallen verzamelen die er maar te vinden zijn. In ieder level zijn er ook verborgen kristallen: probeer ze te te pakken want ze zijn bonuspunten waard. Hou de tijd wel in de gaten: deze is beperkt!
Piratengoud

Piratengoud

Behendigheid Spelletjes ? Als piraat heb jij natuurlijk één doel voor ogen: zo veel mogelijk goud wegslepen van de wereldzeeën! Leef je uit in dit spel en verzamel het ene goudstuk na het andere. Schiet met je kanon de goudstukken uit de lucht en verzamel het vereiste aantal munten. Succes!
Paard Detective

Paard Detective

Meisjes Spelletjes ? Help Pilar om de gevraagde spullen te zoeken. Appels, konijnen, kuikens etc.
Blije held

Blije held

Avontuur Spelletjes ? Vind de weg, en daarna de liefde van je leven in deze kerker! Je zult dit wel de nodige keren met de dood moeten bekopen... Een tip: als kikker kun je wel langs de monsters komen, dus probeer om eerst de tovenaar te vinden achter één van de deuren!
Ontsnapte cadeautjes

Ontsnapte cadeautjes

Kerst Spelletjes ? Alle kerstcadeautjes van de kerstman zijn ontsnapt, probeer ze allemaal weer te vangen!
Dr. Flammenwerfer

Dr. Flammenwerfer

Aktie Spelletjes ? Toen Dr. Flammenwerfer zijn zwevende cabine trots aan de buitenwereld wilde laten zien, ontplofte het ding en werd het hele gebouw in de as gelegd. Hij werd keihard uitgelachen en dat is hij niet vergeten. Jaren later heeft hij een perfect werkend ruimteschip gebouwd, dat hij ook nog eens heeft uitgerust met vlammenwerpers. Want Dr. Flammenwerfer zint op wraak, dat is duidelijk. Hij zweeft boven de straat en vuurt op argeloze voorbijgangers. Voor iedere voorbijganger die je raakt, verdien je punten, waarmee je upgrades kunt kopen in het laboratorium. Zo kun je de cabine uitrusten met een kanon, met een magneet om de verdiende munten naar je toe te trekken en met een schild, waardoor het ruimteschip minder kwetsbaar is. Gaat het Dr. Flammenwerfer lukken om zijn wraakzuchtige plannen uit te voeren?
Worstellegendes

Worstellegendes

Sport Spelletjes ? Vier worstelaars, vier vechttechnieken... welke kies jij voor een onvergetelijk worstelgevecht?
Engel Opmaken 2

Engel Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kies mooie make up en bijpassende sieraden voor deze engel.
Knikkers Stoten

Knikkers Stoten

Behendigheid Spelletjes ? Stoot alle knikkers van het speelveld af. Dit doe je door de ene knikker tegen de andere knikker aan te stoten. Uiteindelijk moet er 1 knikker over blijven.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Vierkant Team

Vierkant Team

Denk Spelletjes ? Probeer elke level 1 blokje naar de uitgang te krijgen om de level te halen.
Kirsten Opmaken

Kirsten Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed Kirsten zo mooi mogelijk aan en probeer haar gezicht leuk op te maken.
Bananen Verzamelen

Bananen Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Space Invaders 4

Space Invaders 4

Aktie Spelletjes ? Vernietig alle ruimtewezens en veroorzaak zo min mogelijk schade aan jezelf. Met de geweren bepaal je zelf vanuit welke hoek je aanvalt! Ontkoppel je schip in 2 stukken om nog meer ruimtewezens kapot te schieten.
Vader Ooievaar

Vader Ooievaar

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle kleine ooievaars die rondvliegen zodat ze niet verdwalen. Om de level te halen dien je tenminste het aangegeven aantal ooievaars achter je aan te laten vliegen. Pas op voor de donderwolken, daardoor verlies je ooievaars.
Tuin ontwerpen 5

Tuin ontwerpen 5

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een tuin voor Hans en Grietje.
Super Lijn

Super Lijn

Behendigheid Spelletjes ? Er is een dunne lijn tussen vaardigheid en geluk, kun jij met het rode lijntjes de groene bol bereiken?
Online Kleuren Piet

Online Kleuren Piet

Sinterklaas Spelletjes ? Kijk, daar is Zwarte Piet! Wat zit er allemaal in de zak? Een pop, een teddybeer, en nog veel meer. Kleur jij dit Sinterklaas-plaatje mooi in?
Opmaken Pyjama

Opmaken Pyjama

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan.
Thing Thing Arena 2

Thing Thing Arena 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat het erom dat je zo lang mogelijk in leven blijft, en zo veel mogelijk vijandige wezens uit de weg ruimt! Je kunt kiezen uit vijf game modes: Sentry Bomber Survival, Stinky Bean Survival, Zombie Survival, Super Survival en Ultimate Survival. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt.
Toren van Moai

Toren van Moai

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk poppetjes te redden van de toren, doormiddel van ze op te pikken met de ladder!

Spelletjes - Menu Little Game