Advertentie
Robotavontuur

Robotavontuur

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel waarin je allerlei opdrachten moet uitvoeren!
Interlocked

Interlocked

Denk Spelletjes ? Dit is echt een geniaal puzzelspel, waarin je ruimtelijke inzicht en denkvermogen op de proef worden gesteld! Het is de bedoeling dat je alle onderdelen van de blokken uit elkaar haalt. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt! Je kunt deze game zowel in de gewone modus als in de challenge-modus spelen.
Mysterie in Egypte

Mysterie in Egypte

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Akil, die in Egypte in een pottenbakkersatelier werkt, vindt op een dag een bijzondere hiëroglief. Hij is ontzettend benieuwd wat dit symbool betekent, en gaat op zoek naar iemand die hem dit kan vertellen. Ga jij met Akil mee op zoektocht? Verzamel voorwerpen en gebruik ze, zodat jullie samen steeds dichter bij het antwoord komen.
Feest Opmaken 3

Feest Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Kies een blouse, broek, accessoires en kapsel voor dit meisje.
Bloemsudoku

Bloemsudoku

Denk Spelletjes ? Kies de vormen en symbolen in deze mooie sudokuvariant! Je kan kiezen tussen getallen, bloemen of letters, en als je wilt, kun je ook de moeilijkheidsgraad instellen.
Vermiste Kleuren

Vermiste Kleuren

Avontuur Spelletjes ? Er is een ruimteschip in de tuin van meneer Ray neergestort. Help meneer Ray om de verloren kleuren terug te vinden!
Vast in de wasserette

Vast in de wasserette

Denk Spelletjes ? Er is iets raars gebeurd in deze wasserette, en je kan maar beter snel maken dat je wegkomt ook al heb je er zelf niets mee te maken! Probeer te ontsnappen door op allerlei voorwerpen in het vertrek te klikken, en door raadsels op te lossen.
Combat Instinct 2

Combat Instinct 2

Aktie Spelletjes ? Je bent neergestort op een planeet. Knal de ruimtewezens neer die op je af komen!
Cub Shoot

Cub Shoot

Aktie Spelletjes ? De valse jager uit Flippy Attack heeft nu iets nieuws gevonden. Cub hangt aan een tak en zodra dit beestje valt, probeert de jager hem zo ver mogelijk weg te schieten door hem te raken met zijn geweer.
Militaire invasie

Militaire invasie

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijandige militairen uit de weg te ruimen.
Lachen met Leonardo

Lachen met Leonardo

Denk Spelletjes ? In dit spelletje, gebaseerd op de ontwerpen van Leonardo Da Vinci, is het de bedoeling dat je kanonskogels in een urn terecht laat komen. Allerlei voorwerpen kunnen je hierbij helpen of hinderen, dus doe je best in dit spel van 27 levels!
Gunfire echoes

Gunfire echoes

Aktie Spelletjes ? De aarde is aangevallen en een groot deel van de mensheid is in één klap uitgeroeid. Toch heeft een groep mensen de aanval overleefd. Ze zijn vastbesloten om hun stukje aarde niet in handen van de vijand te laten vallen!
Betty gekidnapt

Betty gekidnapt

Behendigheid Spelletjes ? Mike en Betty zijn op weg naar een feestje. Maar onderweg wordt Betty door een ruimteschip opgezogen. Mike is vastbesloten om haar terug te vinden en haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? Hij moet hiervoor wel de nodige hindernissen nemen en buitenaardse vijanden omzeilen. Ook moet hij zo veel mogelijk muntjes zien te verzamelen. Er zijn drie episodes (24 levels in totaal) en ook nog drie bonuslevels. Veel plezier!
Bank Overval

Bank Overval

Denk Spelletjes ? Vind een manier om in de bank kluis te komen en pleeg de roof van de eeuw.
Duty Hill 2

Duty Hill 2

Aktie Spelletjes ? Jij en je voorraden worden beschoten door een vijandig leger. Probeer iedere aanval te overleven en zo veel mogelijk vijandige soldaten te doden. Zorg dat ze jou in de eerste plaats niet doden, en dat ze je voorraden ook zoveel mogelijk met rust laten!
Racebaan Kleuren

Racebaan Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze radiografisch bestuurbare Porsches en het circuit mooi in.
Virus Paniek

Virus Paniek

Behendigheid Spelletjes ? Er is een virus ontsnapt deze moet je vangen door er lijntjes omheen te tekenen. Je moet er steeds voor zorgen dat je met het goede voorwerp de virussen vangt.
Fles Zoeken

Fles Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens met dit monstertje de fles te vinden om de level te halen. Je kunt een korte tijd vliegen hou hiervoor de vliegbalk in de gaten. En zorg ervoor dat de boeven je niet te pakken krijgen.
Modemeisje Opmaken 13

Modemeisje Opmaken 13

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje leuk op voor haar fotosessie.
In de wolken

In de wolken

Behendigheid Spelletjes ? Een spel in de wolken waarin je de duiveltjes kapot moet schieten.
Prof huurmoordenaar

Prof huurmoordenaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel ben je een professionele schutter. Schiet genoeg bewegende doelwitten neer om door te mogen naar het volgende level. Hoe preciezer je schiet, hoe meer punten je verdient. In de Bonus Game moet je meer dan 2000 punten verdienen om het volgende level te mogen doen. Veel plezier!
Kleur de Kersttaart

Kleur de Kersttaart

Kids Spelletjes ? Dat is een lekkere Kersttaart! Geef jij hem nog wat kleur?
Ponyparadijs

Ponyparadijs

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje en haar pony reizen door een prachtig landschap. In dit leuke dieren-aankleedspel kun je zowel voor het meisje als voor de pony mooie kleding en accessoires uitzoeken, zodat hun reis nòg leuker wordt!
Sterrenlicht

Sterrenlicht

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met de bal op de sterren en zorg dat je ze allemaal raakt.
Linx Gemakkelijk

Linx Gemakkelijk

Denk Spelletjes ? Verbind blokjes van dezelfde kleur met elkaar in zo min mogelijk klikken. Je verbindt ze met elkaar door een pad te tekenen over de donkerblauwe tegels. Je kunt het spel ook in de 'kleurenblind'-modus spelen!
Tuin ontwerpen

Tuin ontwerpen

Meisjes Spelletjes ? Decoreer deze magische fruit-tuin zoals jij wilt.
Belle en het Beest

Belle en het Beest

Denk Spelletjes ? Je hebt 10 pogingen om te raden in welke volgorde de plaatjes horen te staan.
Karin opmaken

Karin opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies kleren, schoenen en haar en kijk hoe het het meisje staat.
Parkmeisje opmaken 1

Parkmeisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Kleed het meisje aan voor een wandeling in het park!
Dodelijke piranha 4

Dodelijke piranha 4

Aktie Spelletjes ? De bloeddorstige piranha is terug en hij heeft honger, heel erge honger! Zorg jij dat hij te eten krijgt? Je weet wat hij graag lust: een arm hier, een been daar... Pas wanneer de honger van de dodelijke vis is gestild, wordt hij weer wat rustiger - en kun jij door naar het volgende level!

Spelletjes - Menu Little Game