Advertentie
Bratz and Cats

Bratz and Cats

Behendigheid Spelletjes ? Maak je op voor en bloedstollend duel!
Craze Truck

Craze Truck

Race Spelletjes ? Spring je met je truck over de pionnen heen, maar zorg dat je voor de gele blokken geland bent.
Winters Opmaken 10

Winters Opmaken 10

Meisjes Spelletjes ? Kies een warme trui en laarzen voor dit leuke meisje.
Bliksemse robot

Bliksemse robot

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur een kleine robotbandiet en ga op zoek naar alle muntjes en sleutels die er te vinden zijn in het level. Kijk uit voor de dodelijke spanningsvelden! Er zijn twintig leuke levels in totaal en ook nog eens een kerker vol uitdagingen. Om de kerker in te mogen moet je 40 muntjes hebben verzameld. Probeer je om in ieder level de maximale score van drie bliksemflitsen te halen?
Samen Werken

Samen Werken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met beide personen de vlag te bereiken om de level te halen. Je kunt telkens maar met 1 persoon te gelijk lopen, dus probeer slim gebruik van elkaar te maken.
Lea's hond aankleden

Lea's hond aankleden

Meisjes Spelletjes ? Hallo, ik ben Lea! Als je me al kent, weet je dat honden mijn lievelingsdieren zijn. Ik heb zelf een hond, die Sasha heet. Samen met haar zing ik liedjes, en ik trek haar soms poppenkleertjes aan. Zo kwam ik op het idee om dit leuke honden-aankleedspel voor meisjes te maken. Hierin kan je je lievelingshond uitkiezen, die je je eigen kleur geeft. Daarna kies je uit alle kleren en accessoires die ik heb verzameld. Ik vind het erg leuk om mijn hond Sasha als een superheld aan te kleden. Er zijn nog veel meer leuke kleren voor je hond, en ik weet zeker dat jij net zoveel plezier zult beleven aan dit gratis meisjesspelletje als ik! Nadat je je hond hebt aangekleed, kies je een leuke achtergrond en kan je alles printen en aan je vriendinnen laten zien!
Opgesloten

Opgesloten

Denk Spelletjes ? Je komt bij in een vreemde badkamer en weet niet meer wie je bent. Ontsnap uit de badkamer en ontrafel het geheim van wie jij bent.
Kolenrunner

Kolenrunner

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel ben je een koolmijnmachine die wraak wil nemen op de mijnbaas. Vind je weg door de mijn naar de grote baas toe, maar kijk uit voor de lava, de bommen, deuren en andere vallen, want die kosten je je gezondheid. Gelukkig zijn er ook moersleutels waarmee jij jezelf kunt repareren. Succes!
Duplicator

Duplicator

Avontuur Spelletjes ? Deze robot loopt door een sombere, grijze ruimte, en krijgt allerlei opdrachten. Help jij hem om deze missies te volbrengen zonder dat hij hierbij het leven laat? Wanneer je met de muiscursor over de vraagtekens gaat, krijg je instructies.
Blocky

Blocky

Denk Spelletjes ? Maak vierkanten met 4 dezelfde kleuren op de hoeken tot het speelveld leeg is.
Sift Heads Remasterized

Sift Heads Remasterized

Aktie Spelletjes ? Hij is terug, de klassieke shooter Sift Heads, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Help jij Vinnie de huurmoordenaar om al zijn missies te volbrengen zonder dat hij hierbij zelf het loodje legt?
Strijd in de bossen

Strijd in de bossen

Aktie Spelletjes ? Jij bent de laatste soldaat die nog over is om het gebied te verdedigen. Zorg dat jouw kanonnen het vijandelijke leger tegenhouden tot er versterking komt. Vul de munitie op tijd aan!
Reis door de tijd 2

Reis door de tijd 2

Avontuur Spelletjes ? In deel 2 van Reis door de tijd verkoopt Bill zijn tijdmachine aan iemand die dolgraag terug wil naar de jaren negentig. Waarom? Om wraak te nemen op de Bag Street Boyz, en het ontstaan van de band ongedaan te maken. Speel dit leuke en uitdagende zoekspel!
Shape a Licious

Shape a Licious

Behendigheid Spelletjes ? Combineer telkens 2 verschillende vormen met elkaar om ze weg te spelen. Pas op dat de vormpjes jou niet raken.
Tijdschriften Verdedigen

Tijdschriften Verdedigen

Denk Spelletjes ? Verdedig de tijdschriften tegen je vijanden in deze worms variant.
Sterren Verzamelen 5

Sterren Verzamelen 5

Avontuur Spelletjes ? Stuiter de levels door op een stuiterbal maar pas op voor cactussen en andere scherpe obstakels.
Plankton Verzamelen

Plankton Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Je vader denkt dat je een grote nietsnut bent en om te bewijzen dat dat niet zo is ga je op zoek naar de legendarische koraal kroon. Verzamel plankton om genoeg punten te krijgen voor de volgende level.
Sterren Restylen 2

Sterren Restylen 2

Meisjes Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Kasey restylet. Kies een passende outfit voor haar, en vergeet daarbij de accessoires, make-up en haar kapsel niet! Wanneer je klaar bent, klik je op de 'klaar'-knop (met het vinkje). Dan wordt je werk beoordeeld door Muse Magazine...
Fly Rabbit Fly

Fly Rabbit Fly

Denk Spelletjes ? In dit leuke spel moet je het veld ronddraaien om alle munten te verzamelen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score wordt. Zodra het konijn de wortel aanraakt, ga je door naar het volgende level. Veel plezier met dit spel!
Weg uit de kerker

Weg uit de kerker

Denk Spelletjes ? Zorg dat de avonturier telkens de sleutel te pakken krijgt, zodat hij uit de kerker kan ontsnappen! De sleutel hangt aan één of meerdere kettingen, die jij door kunt knippen. Doe je dit in de juiste volgorde, dan raakt de sleutel zo veel mogelijk muntjes, waardoor je score verhoogt.
Het Ravenmysterie

Het Ravenmysterie

Avontuur Spelletjes ? Een serie onopgeloste moorden zorgt voor onrust. Jij, detective John Anderson, gaat op jacht naar de seriemoordenaar en lost raadsels op. Zoek voorwerpen, praat met mensen en kijk naar beeldfragmenten die je kunnen helpen om de aanleiding van de moord te begrijpen. Een tatoeage van een raaf blijkt de rode draad door het verhaal te zijn. Jij bepaalt hoe de game eindigt!
Trein in gevaar

Trein in gevaar

Aktie Spelletjes ? Je trein is in gevaar en jij bent de aangewezen persoon om de bemanning en de goederen te beschermen tegen aanvallen van bovenaf. Alle middelen mag je hierbij inzetten: machinegeweren en zelfs nucleaire wapens!
Ontsnap uit de Kamer 7

Ontsnap uit de Kamer 7

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit deze rode kamer met behulp van de gevonden voorwerpen.
Steve en de sleutels

Steve en de sleutels

Denk Spelletjes ? Jij bent Steve, een gele smiley op pootjes. De graaf heeft jouw vriendin zomaar ontvoerd uit jullie woning! Woest ben je, en je gaat meteen op weg om haar terug te halen. De weg naar de graaf is niet zonder gevaren en uitdagingen, dus doe je best! In ieder level moet je een sleutel pakken en kun je hulpmiddelen, zoals gele blokjes, inzetten om je doel te bereiken. Pak in ieder level alle sterren die in de lucht zweven!
Beroemde schilderijen

Beroemde schilderijen

Denk Spelletjes ? Ben jij een kunstkenner? Test het in dit grappige spel waarin dertig parodieën op beroemde schilderijen worden getoond. Daaronder een meerkeuzemenu met telkens drie mogelijkheden. Geef je ogen de kost en probeer om het origineel van alle hilarische schilderijen te raden!
Oplichten

Oplichten

Denk Spelletjes ? Probeer om alle vakken op te lichten, maar ze mogen elkaar niet raken.
Zoek de Verschillen 12

Zoek de Verschillen 12

Denk Spelletjes ? Klik op de 5 verschillen tussen de twee foto's voor de tijd om is. Als je op de verkeerde plek klikt verlies je extra tijd!
Verzamelen en Ontwijken 5

Verzamelen en Ontwijken 5

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je het eten in de bubbels te pakken krijgt, maar ontwijk de uitwerpselen.
Kanonballen Vangen

Kanonballen Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Vang de kanonskogels en gooi ze op de toren. Zodra je de toren omver hebt gegooid heb je gewonnen.

Spelletjes - Menu Little Game