Advertentie
Steppenwolf 7

Steppenwolf 7

Avontuur Spelletjes ? In deel 7 van Steppenwolf zijn de boeven je op het spoor. Doe je best om je uitweg in de sneeuw te vinden!
Sling

Sling

Behendigheid Spelletjes ? In het spelletje Sling ben je een slijmfiguurtje dat van punt naar punt slingert. Ieder level is weer verrassend anders.
Sneeuwtruck

Sneeuwtruck

Kerst Spelletjes ? Rij met je sneeuwtruck door de besneeuwde bergen en probeer zo ver mogelijk te komen! Kijk uit dat je niet over de kop slaat, want dan kun je opnieuw beginnen.
Zomerse Haarmode

Zomerse Haarmode

Meisjes Spelletjes ? Hou jij ook zo van haren knippen en verzorgen? In dit spel kun je knippen zolang je wilt! En mocht je het resultaat toch niet zo mooi vinden, dan begin je gewoon weer opnieuw. Kort haar, lang haar, haar met krullen of juist steil haar, alles kan. Paars of groen, de keuze is aan jou! Het lieve, kleine prinsesje uit dit spel vindt het allemaal prima. Maak een zonnig kapsel, zodat het kleine prinsesje er stralend uitziet.
Mecharon Survival

Mecharon Survival

Aktie Spelletjes ? Bescherm je basis en zorg dat Mecharon de vijandige aanvallen overleeft! Je kunt deze game in de makkelijke, normale en moeilijke spelmodus spelen.
Zombieflipper

Zombieflipper

Behendigheid Spelletjes ? Een flipperkast vol zombies, heb je dat ooit eerder gezien? Probeer er zo veel mogelijk te raken met de bal, voor een zo hoog mogelijke score. Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen: aan jou de keus!
Ketting Factor

Ketting Factor

Denk Spelletjes ? Laat de discs verdwijnen door het nummer te matchen aan de grootte van de kolom.
Cowabunga Candace

Cowabunga Candace

Behendigheid Spelletjes ? Surf met Candice naar de overwinning.
Kat in Azië

Kat in Azië

Denk Spelletjes ? De hoofdpersoon in dit spel in een reislustige kat die van lekker eten houdt. Wanneer hij hoort wat er in Azië allemaal voor lekkers te eten is, besluit hij om daar maar eens een kijkje te nemen. Zorg jij dat al het Aziatische lekkers ook daadwerkelijk in zijn mond belandt? Blauwe obstakels kun je zo wegklikken. Zorg je dat je zo veel mogelijk sterren raakt?
Prins Thomond

Prins Thomond

Aktie Spelletjes ? Help de prins naar het volgende level! Dat doe je door de sleutels te vinden en de vijanden te vernietigen.
Auto Doos

Auto Doos

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze platform game door alle levels te komen, maar pas op voor andere dozen, hindernissen en water.
Hoofdsteden Azie

Hoofdsteden Azie

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle Hoofdsteden in Azië liggen?
Modemeisje Opmaken 15

Modemeisje Opmaken 15

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan volgens de laatste mode.
MagDef

MagDef

Behendigheid Spelletjes ? In MagDef is het de bedoeling dat je je vijanden verslaat door afval over ze uit te storten. Dit afval pak je op door er met je ruimteschip overheen te vliegen. Houd de linkermuisknop ingedrukt om je schip te upgraden; een geupgrade schip kan zwaardere voorwerpen en vijanden aan. Je basis kan je upgraden door er afval over uit te storten.
In vijandig gebied

In vijandig gebied

Avontuur Spelletjes ? Verplaats de dodelijke pijl door het doolhof zonder dat je de vijanden raakt. Verzamel zoveel mogelijk dozen voor extra punten. Je verliest een leven wanneer je een vijand raakt.
Hekserij

Hekserij

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer identieke symbolen, zodat ze uit het veld verdwijnen. Met combinaties van 4 of meer symbolen kan je krachtige toverspreuken maken. Onvernietigbare symbolen kunnen alleen maar door zo'n tovercombinatie weggespeeld worden. Er zijn ook jokersymbolen.
Drakenkasteel

Drakenkasteel

Aktie Spelletjes ? Je kasteel wordt belegerd! Jij en je medesoldaten proberen het tot de laatste man te verdedigen. Er zijn 9 levels: 1 = vliegende draak, 2 = regenworm, 3 = ridder met regenworm, 4 = hoornaarsnest, 5 = ridder met smilodon, 6 = great balls of fire, 7 = pijlenregen, 8 = herstel, 9 = barrière.
Kelder vol zombies

Kelder vol zombies

Aktie Spelletjes ? Je bent helemaal alleen in het donker, en wilt maar één ding: terug naar het licht. Er komen allerlei enge zombies met sikkels op je af. Probeer ze uit te schakelen door op ze te schieten en vecht je een weg door het duister, op weg naar het licht!
Expeditie Egypte

Expeditie Egypte

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een Egyptenaar die rondloopt in een pyramide waar het spookt. Er vallen allerlei voorwerpen uit de lucht, en ook zijn er blokken steen die van links naar rechts bewegen, waardoor je geplet kunt worden. Er zijn verschillende bonussen te verzamelen, maar er zijn vijf dingen die je niet moet pakken: roze toverdranken, ankh-tekens, groene toverdrankjes en twee verschillende soorten vazen. Deze verlagen je score namelijk juist, of zorgen dat je een leven verliest. Kijk uit dat je niet geplet wordt onder de bewegende blokken steen!
Van klungel naar kerel

Van klungel naar kerel

Avontuur Spelletjes ? Maak van deze nerd binnen twee weken een coole kerel. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, een mooiere stereo of tv kopen of een lekker kleurtje krijgen. Om een beetje coole dude te zijn moet je ook eerst wat spieren kweken en wat aan je kleren doen. Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk, leuk is anders maar je kunt ook nog eens clubben, dat maakt weer een hoop goed. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders zak je weer langzaam af naar de nerd.
Moedige draak

Moedige draak

Avontuur Spelletjes ? Een verveelde prinses geeft een moedige ridder het bevel om de draak te verslaan. Dat is natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd! De draak is alleen niet van plan om zich te laten uitroeien, want hij heeft het prima naar zijn zin in het koninkrijk, en vindt deze plannen de grootste onzin.
Knorrende klauteraar 2

Knorrende klauteraar 2

Denk Spelletjes ? Dit varkentje woont in een mijn. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Veiligheidsnet

Veiligheidsnet

Behendigheid Spelletjes ? Vang de springende mensen op in je veiligheidsnet, richting de ambulance.
Etherkanon

Etherkanon

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om je kleine schip te verdedigen tegen allerlei vijandige aanvallen.
De legende van Johnny

De legende van Johnny

Aktie Spelletjes ? Johnny wil zijn vriendin Jackie redden uit de klauwen van zombies en monsters. Om haar terug te krijgen, sluit Johnny een pact met de duivel. Met zijn zwaard vecht hij tegen demonen, reusachtige aardwormen, gigantische kreeften en andere monsters. In ieder level moet je een andere baas verslaan. Gaat dit jou lukken zonder dat je al te veel levens verliest? Tijdens de gevechten kun je munten verdienen en je raadt het al, hiermee kun je upgrades uitvoeren (andere wapens kopen e.d.)
Held onder water

Held onder water

Avontuur Spelletjes ? Er zijn duikers verdwenen onder water en jij, met je gele onderzeeërtje, gaat naar ze op zoek. Deze zoektocht is niet zonder gevaar: zodra een laserstraal je raakt, is het voorbij! De meeste zwarte rotsen zijn hard, maar in ieder level zit ook een geheime ruimte, die je kunt bereiken door 'door' de rotsen heen te varen: zo kom je in geheime ruimtes. Je kunt gebruik maken van de witte 'resize'-vlakken om kleiner of groter te worden en zo op onbereikbare plekken te kunnen komen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken om bonuslevels vrij te spelen!
BNKR

BNKR

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een robot die leeft in een door mensen gebouwde wereld. Waar zijn alle mensen gebleven? De energie die jij en de andere robots nodig hebben om te bestaan, wordt steeds zeldzamer. De zoektocht wordt dan ook steeds moeilijker. Help jij de robot om aan de nodige energie te komen? Succes met dit zoekspel!
Zwembad Jongen Opmaken

Zwembad Jongen Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Heeft deze jongen net gezwommen of gaat hij zwemmen. Jij bepaalt wat hij gaat dragen.
Spartaman 2

Spartaman 2

Avontuur Spelletjes ? Een grappige parodie op Mega Man, met nieuwe superheld Sparta Man in de hoofdrol! In tegenstelling tot Mega Man ruimt Sparta Man zijn vijanden genadeloos uit de weg door gewoon tegen ze aan te lopen. Hij breekt door muren heen alsof ze van karton zijn, en drukt zelfs levensgevaarlijke pinnen terug in de grond. Veel plezier met deze korte maar grappige game!
Stuntelrace

Stuntelrace

Race Spelletjes ? Hou je van fietsen? Hou je ervan om een gokje te wagen? Dan biedt dit spel je de ideale combinatie! Deze stuntelige fietser heeft al de nodige valpartijen achter de rug, aan zijn gebit te zien. Maar hij is nog lang niet uitgefietst, en hij gaat zijn best doen om de winnaar van deze wielerwedstrijd te worden. Hierbij heeft hij wel jouw hulp nodig!
Nachtmerriejager

Nachtmerriejager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw nachtmerries na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle nachtmerries!
Rondvliegende kogels

Rondvliegende kogels

Aktie Spelletjes ? De kogels vliegen in het rond in dit schietspel... probeer om alle poppetjes te raken om naar het volgende level door te gaan! Er zijn mooie combo's te maken. Kijk wel uit dat je zelf niet wordt geraakt door de dynamietstaven die naar beneden kunnen vallen.

Spelletjes - Menu Little Game