Advertentie
Super Megaman

Super Megaman

Aktie Spelletjes ? Bestuur Megaman en schiet op de vijanden!
Koppel opmaken 7

Koppel opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Kleed de studenten aan voordat ze naar school gaan.
Shapik's zoektocht

Shapik's zoektocht

Avontuur Spelletjes ? De wereld waarin het wezentje genaamd Shapik woont, is mooi groen en vredig. Helaas wordt de rust wreed verstoord door indringers die zijn vriendje gevangennemen. Help jij Shapik om hem terug te vinden? In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Shapik verder kunnen helpen. Succes!
Winters Opmaken 7

Winters Opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft een feestje vanavond, wat zal ze aantrekken?
Beroep: inbreker

Beroep: inbreker

Behendigheid Spelletjes ? Stiekem wel eens willen weten hoe het is om een inbreker te zijn? Speel dan dit spel en ga aan de slag in een huis, in een museum en uiteindelijk zelfs in een goed beveiligde bank. Verzamel sieraden, zakken met geld en andere kostbaarheden om je level te voltooien. Het wordt uiteraard steeds lastiger dus je zult sneller, behendiger en vindingrijker moeten worden om met een zak vol buit naar huis te gaan!
Sint Boter Kaas en Eieren

Sint Boter Kaas en Eieren

Sinterklaas Spelletjes ? Speel een speciale Sinterklaasversie van Boter, Kaas en Eieren, tegen de computer of tegen een andere speler! Wie het eerst drie op een rij heeft, heeft gewonnen!
Twee 3

Twee 3

Denk Spelletjes ? Schiet alle getallen die je op je af komen kapot. Je kan schieten met 2tjes en 3tjes. Om een blok kapot te schieten moet je wel precies op 0 uitkomen, als er dus een 5 op je af komt moet je schieten met een 2 en een 3.
Bijen-arkanoid

Bijen-arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Deze vrolijke bijen vinden het leuk om honing te verzamelen op een originele manier. Help deze hardwerkende insecten om hun taak te volbrengen. Het arkanoidspel heeft meerdere levels, waarin je de gelegenheid krijgt om je speeltalent te ontwikkelen en te laten zien!
Scoor die punten!

Scoor die punten!

Sport Spelletjes ? Scoor zoveel mogelijk punten binnen de beschikbare tijd.
Zombiekanon

Zombiekanon

Aktie Spelletjes ? Schiet met dit kanon alle enge zombies van de torens af!
Chic Opmaken

Chic Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies kleren, schoenen en een leuk kapsel en kijk hoe dit alles het meisje staat.
Snij in een pompoen

Snij in een pompoen

Meisjes Spelletjes ? De tijd is weer aangebroken dat de pompoenen weer worden omgetoverd in allerlei griezelige vormen. Hier kun je je eigen engerd maken. Kies wat voor vorm ogen, neus, mond, enz. jouw pompoen moet hebben om er zo eng mogelijk uit te zien. Voor de sfeer kun je ook nog de achtergrond aanpassen, wordt het nog griezeliger. Als je voor een vorm hebt gekozen, dan worden er stippen zichtbaar, die je in de juiste volgorde met je muis moet volgen, anders gebeuren er hele enge dingen.
Schoolmeisje Opmaken

Schoolmeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje wil wil er goed uitzien op school. Kun jij haar helpen?
Dodelijke buren

Dodelijke buren

Aktie Spelletjes ? Er was eens een familie die 25.000 dollar had geleend om een mooi huisje te kopen. Degene die hun de lening heeft verstrekt, is Stevie een op geld beluste bankier. De familie komt in een buurt terecht met nogal vreemde buren: ieder huis heeft zo zijn eigenaardigheden en ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: een reden om met jou ruzie te krijgen! Daag ze uit in dit turn-based vechtspel!
Supertoren vol dode ninja's

Supertoren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Heb jij 'Toren vol dode ninja's' al gespeeld en vond je het ook zo'n spannend spel? Dan is hier het vervolg! Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel werpsterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Extreme Trucks

Extreme Trucks

Behendigheid Spelletjes ? Overwin met trucks extreme obstakels.
Gevonden Verloren

Gevonden Verloren

Avontuur Spelletjes ? Zoek aanwijzingen in het huis om de eigenaar te vinden.
Lauren Opmaken

Lauren Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Laura heeft je hulp nodig met het uitzoeken van haar kleding.
Basketbal 9

Basketbal 9

Sport Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk ballen in het net te gooien.
Regenboog Volgen

Regenboog Volgen

Behendigheid Spelletjes ? Volg een eindeloze regenboog, doe dit zo accuraat mogelijk en scoor extra punten.
Paris Hilton Opmaken

Paris Hilton Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze beroemde Party Girl zo mooi mogelijk op.
Ruig potje rugby

Ruig potje rugby

Sport Spelletjes ? Zin in een lekker ruig potje rugby? Begin dan hier maar met spelen! Tackel je tegenstanders en draag de bal over de streep. Veel plezier!
Het verhaal van Pliskin 2

Het verhaal van Pliskin 2

Denk Spelletjes ? In deze aflevering van het verhaal van Pliskin neemt Pliskin het nog een keer op tegen Rufus. Nadat Pliskin in een vreemde villa en van zijn geheugen beroofd wakker werd, vond hij Rufus, die hij uiteindelijk door een tijdportaal achterna ging. Hij kwam terecht in een oud kasteel van Rufus en moet hij een weg vinden om te ontsnappen. Help Pliskin om alles te vinden wat hij daarvoor nodig heeft en laat je niet betrappen! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Topsy Turvy 2

Topsy Turvy 2

Denk Spelletjes ? Topsy, die een rustig en gelukkig leven leidt in het landje Turv, vindt opeens een opening, die er daarvoor nooit was. Nieuwsgierig als hij is, besluit hij om door de opening te kruipen om te zien wat daarachter verstopt zit. Plotseling komt Topsy in een ruimte terecht zonder bergen, zonder zwaartekracht, waar vloeren plotseling plafonds worden en omgekeerd. Alleen door raadsels op te lossen, kan Topsy terugkomen in zijn oude, vertrouwde wereldje. Help jij hem om weer thuis te komen? Hij moet hiervoor de vlag bereiken, en zo veel mogelijk munten verzamelen!
Superstapelaar

Superstapelaar

Behendigheid Spelletjes ? Je bent ober bij Stinky Tony's Bistro, en de manier van bedienen is daar erg bijzonder. Vanuit de keuken wordt het eten dat je moet bedienen, gewoon naar buiten gegooid, op het terras. Jij moet dit vervolgens op je dienblad zien te krijgen om het daarna naar je klanten te brengen. Stapel zo veel mogelijk eten op het dienblad, en probeer zo weinig mogelijk eten op de grond te laten vallen!
Dibbels in de winter

Dibbels in de winter

Denk Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de winter, want ook in het land van de Dibbels wisselen de seizoenen. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van iglo naar iglo zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning droog overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Voetbalfan

Voetbalfan

Denk Spelletjes ? In deze point&click-game help jij een voetbalfan om een plaatsje te bemachtigen in het stadion waar de Europese Kampioenschappen worden gespeeld. Doe je best en verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft in de juiste volgorde!
Hamer ze plat

Hamer ze plat

Behendigheid Spelletjes ? Jouw vesting wordt aangevallen door waterdruppels, ijsschotsen, sneeuwvlokken en ander gespuis. Ze zijn er allemaal op uit om je fort onder water te laten verdwijnen, dus het is aan jou om ze plat te slaan met je superhamer, voordat ze je land en je vesting helemaal onder water zetten. Je kunt je op twee manieren verdedigen: door met de grote hamer links en rechts van je fort te slaan, of door kleine hamertjes naar je belagers te gooien. Voor iedere uitgeschakelde vijand verdien je muntjes: verzamel deze allemaal!
Explode 'em all

Explode 'em all

Aktie Spelletjes ? Een grappig Bomberman-achtig spelletje waarin je bommen kunt plaatsen om zo blokkades of je tegenstanders uit de weg te ruimen. Je kunt verschillende moeilijkheidsgraden kiezen. Verzamel zo veel mogelijk nuttige items en kijk uit dat je niet in de straal van je eigen bom gaat staan!
Schildpadje ontsnapt

Schildpadje ontsnapt

Behendigheid Spelletjes ? Een schildpadje is door een kok in een pan gestopt: hij wil soep van hem koken. Laat de schildpad ontsnappen voor het water te heet wordt: dit kan alleen wanneer hij voldoende snelheid heeft opgebouwd! Hierna begint de uitdaging: pak zo veel mogelijk muntjes en val niet tussen twee aanrechten in!
Woeste wildwaterbaan

Woeste wildwaterbaan

Race Spelletjes ? Stap in je rubber boot en suis de wildwaterbaan af zonder dat je tonnen of andere obstakels raakt! Voer stunts uit voor extra veel punten, waarmee je een snellere boot kunt kopen.
Celsium

Celsium

Denk Spelletjes ? Er is een aardbeving in de ijskast en de ijsblokjes willen er zo snel mogelijk uit proberen te ontsnappen. Timmy neemt de leiding en gaat op verkenning uit. Soms moet je Timmy laten smelten om hem ergens doorheen te laten sijpelen. Je laat Timmy smelten door hem tegen het oranje verwarmingselement aan te laten springen. Wanneer Timmy al gesmolten is en nog een keer tegen het verwarmingselement aan komt, verdampt hij zelfs! Probeer om alle helder blauwe bolletjes te verzamelen en kijk uit voor de rode klemmen! Wanneer hij in zo'n val terechtkomt, moet je opnieuw beginnen met het level.

Spelletjes - Menu Little Game