Advertentie
Chocorace

Chocorace

Behendigheid Spelletjes ? Chocolate Chip is een hondje dat ontzettend goed is in het springen door hoepels. Ze moet ze wel allemaal raken, en ze moet steeds sneller rennen. Help jij haar om alle hoepels op het parcours te raken?
MK5 Workbot

MK5 Workbot

Behendigheid Spelletjes ? Je moet met de helicopter alle cellen ophalen en afleveren op het platform. Dat moet wel binnen de gegeven tijd en zonder dat je crasht. Op zich lijkt het simpel, maar wacht maar tot je op de volgende levels komt. Onderweg kun je wel extra levens en tijd oppikken, dat maakt het dan weer even wat makkelijker. Des te sneller je het doet, des te meer bonuspunten je krijgt en daar gaat het natuurlijk om, beter zijn dan al je vrienden
Cube Me

Cube Me

Avontuur Spelletjes ? Help dit wonderlijke kubusmannetje om zo ver mogelijk te komen. Er zijn zeven hoofdlevels en zes verrassingslevels. Veel plezier!
Redding in de bergen

Redding in de bergen

Race Spelletjes ? Je bent een reddingswerker die een gewonde man naar het ziekenhuis moet brengen. Dit is niet makkelijk, want je moet er een besneeuwde bergkam voor over. Gaat dit je lukken? Succes!
Gekleurde blokkenschuiver

Gekleurde blokkenschuiver

Denk Spelletjes ? Los iedere puzzel op door de blokjes naar de hokjes te leiden die dezelfde kleur hebben. Je kunt ook alle blokjes van één kleur tegelijk verplaatsen, met behulp van de 'bot'-knop. Iedere kleur gaat een andere kan op: de gele gaat omhoog, de rode gaat naar rechts, de groene gaat omlaag en de blauwe gaat naar links. De blokjes hebben elkaars hulp nodig om hun bestemming te bereiken: ze kunnen elkaar een bepaalde kant op duwen, waar ze op eigen kracht niet heen zouden kunnen. Denk goed na in welke volgorde je de blokjes verplaatst!
Taz Rugby

Taz Rugby

Sport Spelletjes ? Probeer om met taz zoveel mogelijk onderscheppingen tegen te gaan Hoeveel touchdowns kun jij in deze rugby game maken?
Infectonator 2

Infectonator 2

Aktie Spelletjes ? In deze zombiegame is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen besmet, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Kruistocht tegen de duivels

Kruistocht tegen de duivels

Aktie Spelletjes ? Jij bent voor een heilige opdracht uitverkoren: alle duivels uit deze wereld verbannen. Je krijgt een kat, die je moet beschermen tegen alle duiveltjes want alleen hij kan in de hel de grote duivel verslaan. Je bouwt een soort schild om de kat heen, en je moet alle duivels die op de kat afkomen, zo snel mogelijk doden, voordat ze het schild nog maar hebben beschadigd. Gebruik de blauwe, magische bollen die om je heen vliegen. Je kunt deze gebruiken om verdedigingstroepen te hulp te roepen. Elke keer dat je dat doet, kost dit je één magische bol. Je kunt ook lichtpilaren inzetten: deze schieten lichtstralen op de duivels af. Ook kun je nog 'zielenwebben' gebruiken om zombies in te vangen. Als laatste kun je ook de hulp van priesters inroepen. Duivels hebben daar een gruwelijke hekel aan, en je kunt ze er behoorlijk mee afleiden. Telkens wanneer je duivels met je zwaard hebt verslagen, verdien je magische bollen en ervaringspunten, die je kunt gebruiken om upgrades uit te voeren. Doe je best om je kat te beschermen!
De Golem

De Golem

Avontuur Spelletjes ? De Golem is een leuk point&clickspel waarin je een bruin, kleien poppetje probeert verder te helpen. Probeer alle mysteries op te lossen en zet in de juiste volgorde de juiste voorwerpen in beweging om zo een weg voor de Golem te banen! Van oorsprong is een Golem een levend wezen dat uit niet-levend materiaal, zoals klei of modder, is gemaakt. Niet te verwarren met Gollum uit de Lord of the Rings, natuurlijk. Wist je dat de Golem een populair figuur is in Tsjechië?
Kettingen op papier

Kettingen op papier

Aktie Spelletjes ? Snijd de kettingen door zodat de kogels tegen de monstertjes aan komen. Pas wanneer alle monstertjes zijn verdwenen, mag je door naar het volgende level.
Trainer Opmaken

Trainer Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze trainer sportief aan voor in de sportschool
Onheil op het meer

Onheil op het meer

Behendigheid Spelletjes ? Graaf Olaf is op zoek naar een schat in het Lachrymosemeer. Leid hem door dit meer een en zorg dat je rotsen en bloedzuigers ontwijkt. Als je hier namelijk teveel van raakt, eindig je op de bodem van het meer!
Pyromane holbewoner

Pyromane holbewoner

Behendigheid Spelletjes ? Sinds deze oerman heeft ontdekt hoe hij vuur kan maken, kan hij er geen genoeg meer van krijgen en is hij zelfs een beetje pyromaan. Met zijn fakkel probeert hij alles wat maar enigszins brandbaar is, in de hens te zetten. Er bungelen schoteltjes met brandbaar materiaal onderaan de platforms. Door hier fakkels naartoe te gooien, probeert de oerman ze allemaal in de brand te steken om daarna weer een nieuwe uitdaging aan te kunnen gaan in een nieuw level. Als hij de takkenbosjes op de grond ook direct of indirect aansteekt, krijg je bonuspunten.
Rasta-oma

Rasta-oma

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt Rasta-oma, een stoer oudje dat in de achterbuurten van een Amerikaanse stad woont. Er is daar een boel criminaliteit, en het is haar doel om de wijk wat veiliger te maken. Dit doet ze door portemonnees en cannabis te verzamelen en naar de politie te brengen. Wanneer Rasta-oma bij een mammoet komt, activeert ze een checkpoint. Alle mensen waar ze bovenop springt, veranderen in modelburgers! Hartjes zijn extra leven waard. Veel plezier in de vier levels van deze grappige platformgame!
Bullet

Bullet

Aktie Spelletjes ? Van de makers van Siftheads, is er nu ook het spel 'Bullet'. Je bent een sluipschutter, in een gebied waar een oorlog woedt. Jij bent niet de enige sluipschutter in dit op het oog uitgestorven gebied: er zitten nog meer schutters verstopt, die het op jou gemunt hebben! Je begint in het level 'Backyard' (klik op de naam Backyard en vervolgens op Sniper vs Sniper om te starten). Wees snel en alert, want dat zijn de andere sluipschutters ook!
Detective Grimoire

Detective Grimoire

Avontuur Spelletjes ? Los de detective game op
Black Eagle

Black Eagle

Aktie Spelletjes ? Vlieg met de helikopter het vijandelijk gebied binnen en voltooi de missie.
Parkmeisje opmaken 2

Parkmeisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kleedt dit meisje aan en geef haar make up en accesoires.
Feline Frenzy

Feline Frenzy

Behendigheid Spelletjes ? Kun jij Dennis redden van kat?
Zombieruzie

Zombieruzie

Aktie Spelletjes ? Langzaam verandert de hele mensheid in een grote groep zombies die elkaar aanvallen en opeten. Het wordt één grote ruziënde en vechtende bende en jij, als enige overgebleven mens in deze groene monstermassa, gaat proberen om ze allemaal neer te knallen. Zorg dat je het hek dat jou beschermt, overeind blijft!
Zombies lokken LP

Zombies lokken LP

Denk Spelletjes ? Heb je 'Zombies lokken' wel eens gespeeld? Dit is de Level Pack van dit leuke zombiespel! Lok de zombies in de val door hersenen op een strategische plaats neer te leggen: ze komen geheid op dit lokaas af en zo kun jij die engerds uitschakelen!
De Morgen Erna

De Morgen Erna

Denk Spelletjes ? Je wordt wakker na een kater en moet proberen alles weer in orde te krijgen.
Breakout 2

Breakout 2

Behendigheid Spelletjes ? Verwijder alle blokken en probeer de allerhoogste score te halen!
Tijdmachine

Tijdmachine

Avontuur Spelletjes ? Reis door de tijd om jezelf te helpen deze fascinerende levels uit te spelen. Wanneer je door de tijd reist creëer je verschillende identieke versies van jezelf. Deze moeten samenwerken om uiteindelijk de kapotte tijdmachine te kunnen repareren.
Blokken Wegslaan

Blokken Wegslaan

Denk Spelletjes ? Probeer de blokken onder Daruma weg te slaan zonder dat hij uit het beeld vliegt, over de kop gaat of op zijn zij belandt.
Hamburgertent 6

Hamburgertent 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk klanten te helpen voordat de tijd op is. Alle klanten vragen om verschillende hamburgers, zorg ervoor dat je de hamburger precies zo maakt zoals de klant hem wil hebben.
Penalty's Schieten 15

Penalty's Schieten 15

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk ballen in de goal te schieten.
Keverjacht

Keverjacht

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer kevers van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Als een kever Timons en Pumbaa's cirkel in vliegt, is het spel voorbij! Om naar het volgende level te komen, moet je alle superkevers aan de buitenkant van de groep uitschakelen met een kever van dezelfde kleur. Tip: je hoeft niet alle kevers uit te schakelen. Probeer je er een weg doorheen te banen om bij de superkevers uit te komen. Regenboogkevers kunnen de kleur aannemen van iedere kever die ze raakt; elektrische kevers zorgen ervoor dat de zwerm enkele seconden sneller beweegt; vrieskevers leggen de zwerm enkele seconden stil.
Een pleziertje

Een pleziertje

Denk Spelletjes ? Je bent iemand nog iets schuldig, en nu moet je er iets voor doen: je moet senator Lobe doden. Klik op de andere figuren om een gesprek aan te gaan en zoek een manier om je missie met succes uit te voeren.
Dozen op de wip

Dozen op de wip

Denk Spelletjes ? Houd de doosjes die naar beneden vallen in balans door ze op de juiste plaats op de wip te laten landen!

Spelletjes - Menu Little Game