Advertentie
Bevrijd het Aapje

Bevrijd het Aapje

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin jij een aapje helpt om te ontsnappen. Het diertje kan boomstammen, oranje blokken en grijze containers verplaatsen, maar de grijze, betonnen blokken kunnen niet verplaatst worden. Boomstammen veranderen trouwens in betonblokken zodra het aapje ze verplaatst. Denk slim na en verplaats de obstakels in de juiste volgorde!
Gunball Arena

Gunball Arena

Aktie Spelletjes ? Alle Gunballs willen de baas worden over het rijk der Gunballs! Ook jij maakt daar deel van uit, en je gaat je best doen om dit toernooi te winnen. Kijk uit voor de scherpe pinnen: als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! De groene ballen geven aan welke bewegingen mogelijk zijn. De gele ballen geven aan welke levels beschikbaar zijn. Zorg dat je alle levels haalt en de nieuwe leider wordt!
Alien Arena

Alien Arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een grappig local mutiplayer-spel dat je zowel alleen als met meerdere spelers kunt spelen. Zorg dat je in iedere arena het monster blijft ontwijken terwijl je tegen de andere aliens vecht. Je kunt je tegenstanders met verschillende wapens te lijf gaan: granaten, geweren, superkracht, een oranje goedje dat monsters erg lekker vinden, een zaklamp, toverdranken en laser. De speler die het gevecht het langst volhoudt, wint. Zorg dat je als eerste vijf gevechten wint!
Stad vol psycho's

Stad vol psycho's

Avontuur Spelletjes ? Een soort gekte lijkt bezit te hebben genomen van de mensen in jouw stad. Ze zijn compleet psychotisch geworden. Er zit niets anders op dan dat je de gekken die jou te grazen willen nemen, doodt: het is erop of eronder! Het leuke in dit spel is dat je bestaande levels nog eens kunt overdoen om meer geld te verzamelen. Ook kun je op ieder moment upgrades kopen.
Miranda Manicure

Miranda Manicure

Meisjes Spelletjes ? Knip, vijl en verzorg deze nagels en geef ze daarna een mooi kleurtje.
Samoerai in de herfst

Samoerai in de herfst

Aktie Spelletjes ? Het is herfst, en de geesten zijn gemener dan ooit. Help jij de ninja om te ontsnappen aan hun kwade bedoelingen, en om er zo veel mogelijk uit te schakelen? Spring bovenop ze om ze uit te schakelen en verzamel zo veel mogelijk zonnebloemen.
Vuurvliegjes

Vuurvliegjes

Denk Spelletjes ? Blaas zoveel mogelijk vuurvliegjes op met zo min mogelijk schoten.
Ballen Linken 2

Ballen Linken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor om alle balletjes dezelfde kleur te geven als de grote bal in het midden. Als je 2 kleine balletjes vandezelfde kleur hebt, en je sleept ze tegen een 3e bal aan die een andere kleur heeft dan krijgt die bal de kleur van die 2 ballen.
Help met Opmaken

Help met Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Selecteer één van de meiden die je een make-over wilt geven. Kleed haar vervolgens mooi aan, maak haar mooi op en bekijk vervolgens het resultaat.
Smiley Pool

Smiley Pool

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gekleurde ballen te potten met behulp van de smiley-stootbal! Hoe langer je de pijl uitrekt bij het richten, hoe sneller de stootbal op de gekleurde bal afvliegt.
Van Dam naar Ham

Van Dam naar Ham

Behendigheid Spelletjes ? Haal met je bootje zo veel mogelijk passagiers op bij allerlei attracties in Amsterdam en breng ze naar de luchthaven voor hun vlucht naar Birmingham. Je hebt maar weinig tijd om hen naar Schiphol te brengen voor het vliegtuig vertrekt. En wees voorzichtig, want als je slordig vaart, vallen je passagiers in het water. Succes!
Submachine Zero

Submachine Zero

Denk Spelletjes ? Een apart hoofdstuk in de Submachine serie. Vind je weg door dit avonturenspel.
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spelletjes ? Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch op het veld en kijk bij iedere beurt wat er gebeurt!
Catwalk opmaken 1

Catwalk opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Welke catwalk creatie vind jij het mooist?
Meisje opmaken 1

Meisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Angry Birds tafeltennis

Angry Birds tafeltennis

Sport Spelletjes ? Speel een potje tafeltennis samen met de Angry Birds! Gebruik een Angry Bird als balletje en probeer om je tegenstander te verslaan in dit grappige behendigheidsspelletje!
Blokken en zwaartekracht

Blokken en zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit wezentje om alle blokjes in te kleuren? De zwaartekracht is heel bijzonder in dit denk- en behendigheidsspelletje: wanneer het wezentje omhoog springt, komt hij onderaan het scherm weer tevoorschijn, en wanneer hij valt, komt hij ook aan de andere kant van het scherm weer tevoorschijn. Kijk uit voor alle scherpe voorwerpen: zodra hij deze raakt, is hij er geweest. Wissel dus slim van kant!
Mooie kleren voor de keizer

Mooie kleren voor de keizer

Meisjes Spelletjes ? Speel dit sprookjesspel met een keizer. Mooie kleren voor de keizer is een sprookje dat door Hans Christian Andersen is opgeschreven. Het gaat over een keizer die erg op zijn uiterlijk is gesteld. Hij is telkens op zoek naar de meest bijzondere stoffen . Uiteindelijk laat hij kleding maken van een stof die niet bestaat. Lees in dit spel hoe het verder gaat. Zoek de verborgen voorwerpen en speel het hele spel.
Mass Mayhem 2099 A.D.

Mass Mayhem 2099 A.D.

Aktie Spelletjes ? Ook in dit deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Schoolmeisje Opmaken 3

Schoolmeisje Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Een nieuw schooldag breekt aan... Wat zal ze vandaag aantrekken?
Cavescape

Cavescape

Denk Spelletjes ? Leid je box naar de finish door jezelf te stoppen tegen de randen en obstakels.
Kip Aanval

Kip Aanval

Aktie Spelletjes ? De kippen proberen om je kasteel te vernietigen! Verdedig jezelf door aspirines op ze te schieten.
Tankoorlog 5

Tankoorlog 5

Aktie Spelletjes ? Je moet een ring stelen uit een zwaar beveiligde vestiging en zodra je de ring gevonden hebt moet je ontsnappen.
IJsbezorgers

IJsbezorgers

Behendigheid Spelletjes ? Vroeger, toen er nog geen koelkasten bestonden, deden mensen een blok ijs in een kist, om te voorkomen dat hun eten zou bederven. IJs werd regelmatig door de ijswagen bezorgd. Addy en Poppa zijn twee ijsbezorgers. Ze moeten dit ijs in de warme zomerzon bij de mensen bezorgen. Gelukkig hangt er een wolk in de lucht, die voor schaduw kan zorgen, waardoor het ijs niet smelt. Zorg er dus voor dat de wolk boven hun wagen blijft hangen, en dat hun wagen geen obstakels raakt. Help ze bij het bezorgen van de bestellingen, zodat ze op tijd thuis zijn voor het avondeten!
Steppenwolf 8

Steppenwolf 8

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 8 van Steppenwolf. Stap de grot binnen en zorg dat je het bloed van het monster te pakken krijgt.
Dwergenland Tiko's Theehuis 2

Dwergenland Tiko's Theehuis 2

Meisjes Spelletjes ? Het is een warme dag en de dwergen hebben dorst. Oeps, nu komt op eens de hele meute naar Tiko's nieuwe theehuis! Lukt het hem om ze allemaal datgene te geven waar ze om vragen? Ze moeten namelijk wel tevreden blijven, zodat ze een volgende keer weer terugkomen! In het eerste level kan je alleen maar twee tafels bedienen, met de keuze uit twee drankjes. Als je naar de volgende levels doorgaat, komen er meer tafels en andere drankjes voor je klanten. Je kan zelfs spulletjes kopen om deze tearoom nog gezelliger te maken. Tiko wil er een vijfsterren-theehuis van maken, help jij hem om zijn doel te bereiken?
Bite Jacker

Bite Jacker

Aktie Spelletjes ? Het doel van dit spel: overleven! Je zult hiervoor de zombies moeten uitschakelen en als je tijd over hebt, kun je onschuldige mensen redden, als die in nood verkeren.
Weer eens te laat

Weer eens te laat

Denk Spelletjes ? Johnny, waarom ben je te laat? Deze vraag moet de hoofdpersoon van dit leuke spel meerdere malen per dag beantwoorden. Op de één of andere manier lukt het hem nooit om ergens op tijd te zijn, of het nu gaat om zijn werk, een afspraak met zijn vriendin of een bezoek aan de dokter. Speel deze game om te zien wat er allemaal misgaat vanaf het moment waarop Johnny opstaat, en wie weet kun je hem helpen om de dag wat sneller en efficiënter te beginnen! Voer alle opdrachten in de juiste volgorde uit - je zult zien dat dit nog niet zo makkelijk is! Veel plezier met dit grappige zoek-en-vind-spelletje!
Vliegensvlug

Vliegensvlug

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur dit razendsnelle vliegtuigje en verzamel zo veel mogelijk ballonnen. Kijk je wel uit dat je geen kraaien raakt?
Mushroom Madness 3

Mushroom Madness 3

Aktie Spelletjes ? Een grappig spel waarin je in ontelbaar veel levels paddestoelen moet beschermen tegen allerlei dieren die ze aan willen vreten. Leef je uit en red de paddestoelen!

Spelletjes - Menu Little Game