Advertentie
Vorkheftruck Kind

Vorkheftruck Kind

Behendigheid Spelletjes ? Vorkheftruck kind is een zeer leuk, avontuurlijk platform spel. Probeer om telkens de exit te bereiken met behulp van blokken en vorkheftrucks.
Figuren Wegklikken

Figuren Wegklikken

Denk Spelletjes ? Klik alle figuren weg van het scherm. Zodra er 85 figuren zijn is het game over.
Flatout

Flatout

Behendigheid Spelletjes ? Doe verschillende stunts met deze bestuurder.
Nini Opmaken

Nini Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed Nini leuk aan zodat haar baasje haar mee uit wandelen kan nemen.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spelletjes ? Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!
Bloemen voor Oma Kleuren

Bloemen voor Oma Kleuren

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Prismapuzzel 3

Prismapuzzel 3

Denk Spelletjes ? Wat is de bedoeling van dit spel? Verbind de Start met de Finish in het aantal klikken dat je hiervoor krijgt. Als je op een ster klikt, open je een nieuw level. Er zijn verschillende knoppen, met aparte eigenschappen. Vind het allemaal uit in dit leuke denkspel!
Veronica's avonturen

Veronica's avonturen

Denk Spelletjes ? Veronica wordt achternagezeten door buitenaardse wezens met kwade bedoelingen. Haar betovergrootvader heeft haar een amulet gestuurd, waarmee ze in zijn boerderij een machine kan activeren. Dit is een heel bijzondere machine, waarmee ze uit het heden kan verdwijnen. Maar voor het zover is, zul jij haar moeten helpen om in de boerderij datgene te vinden waar ze naar zoekt!
Goooaaal! Legendes

Goooaaal! Legendes

Sport Spelletjes ? Uit de serie 'Goooaaal!'-spelletjes hebben we nu 'Legendes' voor je. Zorg dat je in deze legendarische voetbalwedstrijden zo vaak mogelijk scoort! Als je de beker wilt winnen, zul je alle voetbalwedstrijden moeten winnen: zelfs gelijkspel wordt beschouwd als verlies, dus de regels zijn streng. Maak van jezelf ook een voetballegende in dit leuke voetbalspelletje!
Bom onschadelijk maken

Bom onschadelijk maken

Denk Spelletjes ? Kraak de beveiligingscode, knip de juiste kabel door en stop de bommen.
Boks Training

Boks Training

Sport Spelletjes ? Sla de boksballen op het juiste moment weg, zodat je niet geraakt wordt!
Bom Kettingreactie

Bom Kettingreactie

Denk Spelletjes ? Probeer de bom telkens zo te plaatsen dat met 1 ontploffing alle bommen tot ontploffing komen.
Sterren Restylen

Sterren Restylen

Meisjes Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Colette restylet. Kies een passende outfit voor haar, en vergeet daarbij de accessoires, make-up en haar kapsel niet! Wanneer je klaar bent, klik je op de 'klaar'-knop (met het vinkje). Dan wordt je werk beoordeeld door Muse Magazine...
Gliding Thunder

Gliding Thunder

Aktie Spelletjes ? Jij bestuurt een hovercraft gevuld met bommen, raketten en zware wapens. Je doel is om de vijandige schepen op de kaart te vernietigen. Pas op dat je wapen niet oververhit raakt! Vernietig alle gevechtskoepels van het level en ga dan naar het heliplatform om het level te voltooien. Sommige poorten kun je openen met schakelaars op de grond. Je kan de vijandige helikopter niet vernietigen.
Snoep ontfutselen

Snoep ontfutselen

Avontuur Spelletjes ? Laat deze Halloween-feestvierders schrikken zodat ze hun snoep omhoog gooien, en vang dit op wanneer het valt. Telkens wanneer je een snoepje mist, verlies je één energieblokje. Wanneer alle energie op is, is het spel voorbij. De Bonusvleermuis kan ervoor zorgen dat je wat verloren energieblokjes terugkrijgt.
Doomed

Doomed

Aktie Spelletjes ? Je probeert zoveel mogelijk vijanden dood te schieten. Ze schieten ook op jou dus pas op en ontwijk.
Winter Kleuren 5

Winter Kleuren 5

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Dromende Illusionist

Dromende Illusionist

Avontuur Spelletjes ? De hoofdpersoon uit dit spel is een illusionist. Tot op de dag waarop zijn geliefde stierf, hadden zijn trucs een groot succes en was hij een geliefd man. Maar daarna zag hij het leven niet meer zitten. Tot hij een bijzondere droom had, waarin hij de opdracht krijgt om een sleutel te gaan zoeken... Ga met hem op avontuur, en help hem om zijn doel te bereiken!
KOLMIAM

KOLMIAM

Avontuur Spelletjes ? Heb je het spelletje KOLM wel eens gespeeld op onze site? KOLMIAM is een soortgelijk spel van 20 levels. Hierin krijg je telkens in 1 minuut om je robot door het level te loodsen. Zorg dat je op tijd bent, anders ontploft hij!
Sushi Sudoku

Sushi Sudoku

Denk Spelletjes ? Lust je graag sushi? En speel je graag sudoku? In dit spelletje kun je beide hobby's combineren, op beginnersniveau, maar ook op moeilijker niveau!
Cube Mayhem

Cube Mayhem

Denk Spelletjes ? Cube Mayhem is een leuk behendigheidsspel van 8 levels waarin je een kubus van het beginpunt naar het eindpunt moet leiden. Er zitten allerlei hoeken in de route die hij moet nemen, en jij moet op tijd zorgen dat hij de juiste kant op beweegt, anders stort hij in de diepte. Zorg jij dat de kubus in ieder level het eindpunt haalt?
Sift Heads Assault

Sift Heads Assault

Aktie Spelletjes ? Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Toekomstvrienden

Toekomstvrienden

Denk Spelletjes ? Help deze wezentjes uit de toekomst om de tijdmachine te bereiken, zodat ze terug kunnen keren naar de toekomst. Het zou mooi zijn als ze op weg naar die machine ook nog eens alle sterren zouden pakken, voor extra punten! Breng ze in verbinding met de rode stippen, en zorg dat ze al slingerend naar de tijdmachine komen.
Rocky Rider 2

Rocky Rider 2

Race Spelletjes ? Met jouw 'Rocky Rider'-auto ga je deze keer een vulkanisch eiland over! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet in een kuil terechtkomt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je aan het einde van het level een extra leven verdient!
Mama Vlieg

Mama Vlieg

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk larven op het voedsel te gooien zonder geraakt te worden door de andere insecten.
Knikker Stoten 2

Knikker Stoten 2

Denk Spelletjes ? Probeer om de knikkers van je tegenstander van de baan te spelen door ertegenaan te kaatsen.
Motor Stunten 2

Motor Stunten 2

Behendigheid Spelletjes ? Maak nu vette jumps met je stuntmotor! Doe tricks in de lucht om extra geld te verdienen!
Loved

Loved

Avontuur Spelletjes ? Help dit poppetje om het standbeeld te bereiken door te rennen en te springen.
Bommen en blokken

Bommen en blokken

Denk Spelletjes ? Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van blokken. Jij denkt daar anders over, en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de bakstenen muren. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.

Spelletjes - Menu Little Game