Advertentie
Snelle bouwer

Snelle bouwer

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt op een bouwterrein, waar in sneltreinvaart nieuwe gebouwen uit de grond worden gestampt. Zorg dat de bouwwerken die je in elkaar zet, stabiel en betrouwbaar zijn. Wees snel, want de tijd die je hiervoor krijgt, is beperkt!
Sketcher 2

Sketcher 2

Kids Spelletjes ? Beweeg je potloodje in de juiste volgorde over de getallen. Je potloodje wordt steeds kleiner: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Ben jij ook zo benieuwd welk plaatje er uiteindelijk verschijnt?
Koninklijke Race

Koninklijke Race

Race Spelletjes ? Het doel van dit spel is om winst te maken door de juiste hoogte te gokken.
Verjaardagsmeisje

Verjaardagsmeisje

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje is lekker op vakantie. Wat zal ze aandoen?
Parachute-invasie

Parachute-invasie

Aktie Spelletjes ? De vijand valt vanuit de lucht je land binnen. Jij gaat ervoor zorgen dat deze vijandige parachutisten je land niet kunnen veroveren, door ze uit de lucht te schieten. De parachutisten zullen proberen om je toren te bereiken om deze te laten ontploffen. De parachutisten die dichtbij je toren komen, kun je met granaten uit de weg ruimen. Houd de parachutes met munitie in de gaten: zorg dat deze veilig landen. De dozen met een kruis erop, kun je wel beter uit de lucht schieten, want hier zit een parachutist in verstopt!
Ontsnap uit de Kamer 5

Ontsnap uit de Kamer 5

Denk Spelletjes ? Klik overal in de kamer en vind een weg om te ontsnappen.
Lead Astray

Lead Astray

Behendigheid Spelletjes ? Een blokje om met de hond was nog nooit zo uitdagend!
Halloween Opmaken 5

Halloween Opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan, want het is Halloween vandaag.
Bob de Bouwer Puzzel

Bob de Bouwer Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Je kan hier kiezen uit drie puzzels: één met vier stukjes, één met zes stukjes en één met twaalf stukjes. Veel plezier!
Skatoony

Skatoony

Denk Spelletjes ? Raad in zes pogingen wat Hoo de aap probeert te schilderen.
Kleine Prinses

Kleine Prinses

Meisjes Spelletjes ? Er was eens een klein prinsesje. Ze woont in een ver land, een land waar de zon altijd schijnt. Een land waar je altijd fijn kunt spelen. Dit kleine prinsesje woont daar in een prachtig kasteel. Daar heeft ze een mooie kamer en een kast vol kleren. Ze wil graag gaan wandelen met haar vriendje, de kleine prins. Maar wat zal ze aantrekken? En hoe zal ze haar haren doen? Ach ja, het prinsesje is ook nog klein, help jij haar een beetje? Kies haar kleren, juwelen, kroontje, make up, kapsel en nog veel meer. Met jouw hulp gaat dat vast allemaal lukken. Prinsesje lacht en is blij met jouw hulp!
Mass mayhem

Mass mayhem

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zoveel mogelijk punten te scoren!
Funny man

Funny man

Denk Spelletjes ? In dit leuke spelletje moet je een stabiele brug zien te bouwen met de voorwerpen bovenin het scherm, om dit grappige poppetje zo naar de overkant van het ravijn te krijgen. Denk goed na, en plaats de balken zo dat ze niet wegglijden en het ravijn in vallen. Met de muis kun je de balken verplaatsen, en door op de spatiebalk te drukken kun je ze draaien.
Super Derrick

Super Derrick

Aktie Spelletjes ? Vlieg tegen een vijand aan om hem uit het raam te slaan.
Rollen op blokken

Rollen op blokken

Denk Spelletjes ? Plaats blokken, driehoeken en pijlen om het balletje naar de rode deur te leiden. De figuren kun je draaien. Ieder blokje heeft een bepaalde prijs, en per level krijg je een bepaald aantal 'bouwpunten'.
Alien alarm

Alien alarm

Aktie Spelletjes ? Die vervelende aliens ook! Ze hebben een aantal mensen ontvoerd naar de ruimte. Om ze te redden ga jij samen met een legertje de ruimte in. Je kunt soldaten alleen laten opereren, maar ook in teamverband. Ruim alle buitenaardse wezens uit de weg, red de mensen en zorg dat je eigen mensen niet geraakt worden! Om je troepen uit te breiden, heb je edelstenen nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Spunky en de Aliens

Spunky en de Aliens

Aktie Spelletjes ? Spunky is een moedige hond. Hij heeft gemerkt dat er een invasie van buitenaardse wezens gaande is, en in zijn zelfgebouwde ruimteschip gaat hij de aliens te lijf. Na iedere ronde kun je upgrades kopen met het geld dat je tijdens het vuurgevecht hebt verdiend.
Ontsnap uit de Kamer 2

Ontsnap uit de Kamer 2

Denk Spelletjes ? Gebruik de juiste voorwerpen om te ontsnappen uit deze ondergrondse kamer.
Biff en Baff 2

Biff en Baff 2

Behendigheid Spelletjes ? Voorkom dat Biff en Baff worden geraakt door het puin in de ruimte.
Kleuren

Kleuren

Kids Spelletjes ? Gebruik de vormen om je eigen kunstwerk te maken.
Het hondje met de kranten

Het hondje met de kranten

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het hondje om alle kranten in de brievenbussen te laten belanden? Verzamel munten en kranten; dit laatste om je mand weer te vullen. Je kunt dit spel in de storymodus spelen, met één speler, of in de arcademodus met 1 of 2 spelers.
Meisje Opmaken 31

Meisje Opmaken 31

Meisjes Spelletjes ? Geef dit meisje een frisse look!
Hapland 2

Hapland 2

Denk Spelletjes ? Kun jij deel 2 van Hapland ook oplossen?
Furry Onthouden

Furry Onthouden

Behendigheid Spelletjes ? Let goed op de volgorde en zet je pluizige vriendjes onder stroom!
Rihanna Opmaken 3

Rihanna Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Probeer deze zangeres zo mooi mogelijk op te maken en aan te kleden.
Verlevendigen

Verlevendigen

Denk Spelletjes ? De prinses is in gevaar en de piraat heeft zijn toverbal eropuit gestuurd om haar te redden. Nu bestuur jij de bal en moet je in elk level lijnen tekenen om zo de bal te helpen verscheidene obstakels te overwinnen. Als je een doorn raakt, ga je af. Maar als je jezelf klem hebt gezet, klik gewoon op de 'I made a mess!'-button en je mag het nog een keer proberen. Veel plezier!
Tessa's Zomervoetjes

Tessa's Zomervoetjes

Meisjes Spelletjes ? Het is een heerlijke zomerdag. Tessa wil graag naar buiten, maar eerst wil ze haar voeten prachtig laten manicuren. Help jij haar met het vinden van de juiste kleuren nagellak en het zoeken van de leukste accessoires? Je kunt in dit spel keizen of je het "free model" speelt of dat je de uitdaging aandurft en het "challenge model" speelt.
Zombie Ripper

Zombie Ripper

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen zombies in allerlei verschillende lugubere omgevingen: een verlaten kathedraal waar het spookt, een begraafplaats en een donker riool.
Johnny Finder

Johnny Finder

Avontuur Spelletjes ? De beker met het magische elixer is gestolen. Dr. Artiston heeft het op een of andere manier uit het nationale museum kunnen pikken. Johnny gaat op weg om de beker terug te vinden. Als de beker in verkeerde handen valt, is de wereld verloren. Je krijgt ongeloofelijke macht als je van het elixer drinkt, dat geldt dus ook voor de slechteriken. Help Johnny met zoeken en behoed ons allemaal voor een ramp.
Dynamietslang

Dynamietslang

Behendigheid Spelletjes ? Wat een bijzondere slang! Hij eet muntjes en terwijl hij beweegt, ontploft het achterste deel van zijn lijf. Onderweg komt de slang allerlei gevaren en obstakels tegen, maar ook bijvoorbeeld dynamietstaven die zijn explosie vergroten en jouw puntenaantal daarmee verhogen. Zorg dat zijn hoofd de uitgang heeft bereikt voordat zijn staart hem inhaalt en zijn lijf helemaal explodeert!
Monster Baby

Monster Baby

Denk Spelletjes ? Ontwijk de babyflesjes. door over ze heen te springen.

Spelletjes - Menu Little Game