Advertentie
De schattengrot

De schattengrot

Aktie Spelletjes ? Leuk en uitdagend, een grot vol schatten! Zin in wat avontuur? Speel dan dit schietspel! In de grot van god Zoltan ga jij op zoek naar zijn schat om deze te stelen. Natuurlijk is dit niet zonder gevaar, en dat is nou juist de uitdaging. Allerlei vijandige wezens wachten je op: de SpiderX, de RixterX, en ga zo maar door. Iedere vijand is een bepaald aantal punten waard. Versla ze allemaal!
De wijde wereld in 2

De wijde wereld in 2

Avontuur Spelletjes ? Joe wil nòg verder de wijde wereld in! Help jij hem hierbij? Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen om hem verder te helpen.
Lente Opmaken 2

Lente Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kies mooie kleren uit voor dit meisje.
Piraten en Schatten

Piraten en Schatten

Aktie Spelletjes ? Speel alle minigames in dit piraten spel , en probeer op die manier de schat te vinden.
Voedsel Verzamelen

Voedsel Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer met deze kikker al het voedsel te verzamelen om door te gaan naar de volgende level. Pas op dat je geen andere dieren raakt!
Grizzlyavontuur

Grizzlyavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Loop de levels door en verzamel fruit. Spring bovenop de vijanden om ze te verslaan.
Ruimte Commander

Ruimte Commander

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden uit de lucht te schieten, met dit geld kun je weer leuke upgrades voor je schip kopen !
Aeternus Lamnia

Aeternus Lamnia

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel snel vechtspel! Versla al je tegenstanders met je zwaard zonder zelf je leven te verliezen! Richt je zwaard telkens op de rode en groene schijven die je ziet om te winnen.
Sonny 2

Sonny 2

Aktie Spelletjes ? Sonny 2 is een turn-based vechtspel. Hoe vaak je Sonny 2 ook speelt, iedere keer is het spel weer anders! Het principe van deze RPG is simpel: klik op de tegenstander of teamgenoot waar je een bepaalde handeling bij wilt uitvoeren (aanvallen, wonden verzorgen, enz) en kies vervolgens de handeling. Je kunt op verschillende manieren oorlog voeren: met psychologische, biologische of hydraulische wapens. Bij de psychologische oorlogsvoering probeer je je tegenstander geestelijk te verzwakken. Als je voor biologische oorlogsvoering kiest, gebruik je een mix van gevechtstechnieken en gif om je tegenstanders uit te schakelen. In de hydraulische variant krijg je hulp van een maatje.
Rennende tovenaar

Rennende tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een rennende tovenaar, die op zijn pad allerlei monsters tegenkomt. Schakel ze allemaal uit met behulp van vuurballen of toverspreuken. Hoe meer monsters je uitschakelt, hoe mooier je medaille!
Luchtbellen Springen

Luchtbellen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds hoger te komen door op de luchtbellen te springen.
Cultuur Opmaken 8

Cultuur Opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Geef deze meisjes een make over, maar let op je "tear&wear"-beoordeling!
Rons Vrije Val

Rons Vrije Val

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel al je pagina's en hou Rufus goed vast in je vrije val met parachute!
Exploders MMO

Exploders MMO

Multiplayer Spelletjes ? Exploders is een spannende multiplayer game die je blijft uitdagen. Verdien zo veel mogelijk punten door je tegenstander(s) uit te schakelen met één van de vele bommen of met een onzichtbare mijn. Pak zo veel mogelijk powerups op en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft! Het speelveld is gevuld met harde en zachte blokken. Onder de zachte blokken kunnen powerups (positieve items) of power downs (negatieve items) liggen: deze worden zichtbaar wanneer er een bom in de buurt ontploft, die de zachte blokken wegblaast. Positieve items hebben een groene achtergrondkleur, negatieve items zijn lila. Er zijn de volgende powerups in het spel: Fire Up, Speed Up, Bomb Up, Full Fire, Powerbom, Bomb Kick, Spijkerbom, Stuiterbom, Gevaarlijke bom en de Mijn. In het spel zelf kun je nalezen wat elke powerup doet. De schedel is het gevaarlijkste negatieve item. Het heeft een willekeurig negatief effect. Dit effect kan direct zijn, bijvoorbeeld bij diarree: hierbij laat je al je bommen in één keer vallen, maar het kan ook 10 seconden lang duren, bijvoorbeeld bij Speed Down (vertraging). Na ieder spel worden je skillpoints aangepast. Deze hangen af van de plaats waarop je bent geëindigd in het spel. Hoe meer skillpoints je hebt, hoe hoger je in de ranglijst komt te staan. Het koppelsysteem koppelt altijd spelers aan elkaar die een concurrerend aantal skillpoints hebben. Zo blijft het voor iedereen, of je nu veel of weinig skillpoints hebt, leuk en uitdagend!
Morphing

Morphing

Denk Spelletjes ? Klik op de vorm die je wilt aannemen om de rood-witte cirkel te bereiken. Zodra je de cirkel hebt bereikt, moet je zorgen dat je er lang genoeg op blijft staan: alleen dan kan de cirkel volledig gevuld worden. Een cirkelvorm is bijvoorbeeld handig om te rollen, maar zodra je stil wilt blijven staan, moet je juist weer vierkant worden.
Schieten en Ontwijken

Schieten en Ontwijken

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de politiewagen de boeven neer te schieten maar pas op dat je ze niet aanraakt.
Toverzwaard

Toverzwaard

Avontuur Spelletjes ? Het koninkrijk Kamala is een land van zwaardvechters. Op je veertiende mag jij, Amerwyn, kiezen: of het land gaan bewerken net als vele andere vrouwen, of als zwaardvechtster de wijde wereld in trekken. Je kiest voor het laatste. Je gaat op pad en beleeft dan allerlei avonturen en komt allerlei personages tegen. Sommigen hebben je hulp nodig, anderen geven je opdrachten: succes en vooral veel plezier met deze leuke RPG!
Phantom Imperial

Phantom Imperial

Denk Spelletjes ? Geef commando's aan Jann Darklight en het Spookachtige Leger zodat je de overwinning behaalt in het mystieke land! Jouw held heeft machtige magische krachten. In het eerste gevecht laat je Koning Rosenkreuz's leger in een hinderlaag lopen. Plaats je troepen ergens in het bos tijdens elk gevecht. Speel nieuwe eenheden en gebieden vrij!
Date Opmaken 2

Date Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje mooi op zodat ze uit kan gaan met haar vriendje.
Snowboarden 16

Snowboarden 16

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door zoveel mogelijk slaloms te maken binnen de tijd. Pas op dat je niet tegen bomen aan knalt!
Prinses Elliana Opmaken

Prinses Elliana Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed prinses Elliana leuk aan voor haar aankomende gala feest.
Krabbelen 1

Krabbelen 1

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de lijntjes te tekenen!
In de kannibalenketel 2

In de kannibalenketel 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spelletje 'In de kannibalenketel' is het de bedoeling dat je in een minimum aan pogingen een poppetje in de ketel laat belanden, en dat je hierbij zo veel mogelijk groente en fruit meeneemt de ketel in. Ga voor goud!
Super Pilot

Super Pilot

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vliegschepen neer te schieten in deze shooter game!
Schuilplaats 2012

Schuilplaats 2012

Avontuur Spelletjes ? Je hebt de Apocalyps overleefd door in schuilplaats nr. 2012 te gaan zitten. Nu zit je vast in een ondergrondse basis, waaruit je probeert te ontsnappen. Als dit je lukt, ligt het lot van de mensheid in jouw handen! Zoek voorwerpen bij elkaar en zet gebruik ze in de juiste volgorde, zodat je je doel uiteindelijk zult bereiken. Succes!
Trollentoilet 2

Trollentoilet 2

Behendigheid Spelletjes ? Hoe verzinnen ze het: een trollentoilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de trol, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een turbo, een superstortbak, een betere stroomlijning en nog veel meer. Veel plezier!
BugBug

BugBug

Behendigheid Spelletjes ? Zoek op je avontuur naar voorwerpen voor je terugreis naar de ruimte.
Chad vs Buster

Chad vs Buster

Avontuur Spelletjes ? Chad heeft een hotdogkraam in Mermaid City. Tot zijn grote frustratie heeft Buster, een gangster, precies naast zijn kraam ook een hotdogkraam geopend! Onder bedreiging pakt hij al Chads klanten af. Tot overmaat van ramp heeft hij Chad ook nog eens aan zijn stoel vastgelijmd. Tijd om in te grijpen! Zoek alle nuttige voorwerpen en gebruik ze in de juiste volgorde. Een hint: ga als eerste op zoek naar het bedieningspaneel van de airco en zet deze op de heetste stand. Succes!
Fishy 9

Fishy 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goud en schatten te verzamelen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door andere vissen, nijlpaarden, krokodillen of piratenschepen.
Baby Dinosaurus

Baby Dinosaurus

Meisjes Spelletjes ? Maak van deze baby dinosaurus een stoere draak!
Vlees Grillen

Vlees Grillen

Behendigheid Spelletjes ? Ben jij een top kok en kan jij het perfecte stukje vlees grillen? Zet de grill aan en klik op knop naast de grill om te beginnen. Het vlees wordt op de grill gelegd. Klik op het vlees om het om te draaien en sleep het vlees naar het bord als het klaar is.

Spelletjes - Menu Little Game