Advertentie
Barbie Opmaken 4

Barbie Opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze Barbie mooi aan zodat ze met Ken uit kan gaan.
Lizzie McGuire Racer

Lizzie McGuire Racer

Race Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen, en binnen de tijd de finish te bereiken. Onderweg kan je klokjes en turbo's oppakken voor meer tijd en snelheid.
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spelletjes ? Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Koninklijk Gevecht

Koninklijk Gevecht

Denk Spelletjes ? Help de blauwe koningen en soldaten om de rode koningen en soldaten te verslaan! Om beurten worden er poppetjes geplaatst. Denk na over een strategie en schakel alle vijanden stuk voor stuk uit om naar het volgende level te gaan.
Bob de Bouwer Ontwerper

Bob de Bouwer Ontwerper

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje kan je je eigen huis ontwerpen. Kies een vorm van een huis, en druk op de pijl wanneer je tevreden bent. Kies daarna de vorm van het dak, en druk weer op de pijl wanneer je tevreden bent. Daarna zijn de ramen, deuren en de schoorsteen aan de beurt, en kan je het huis inkleuren. Veel plezier!
Looney 3-op-een-rij

Looney 3-op-een-rij

Behendigheid Spelletjes ? Maak horizontale of verticale series van drie of meer dezelfde Looney Tunes-figuren door figuurtjes onderling van plaats te laten wisselen. Er moeten al minstens twee dezelfde figuurtjes bij elkaar staan in een potentiële serie, anders werkt het wisselen niet.
Bijtende zombies

Bijtende zombies

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk mensen te bijten en zo lang mogelijk in 'leven' te blijven! De mensen die je gebeten hebt, veranderen ook in zombies (je herkent ze aan hun groene hoofden). Zo vorm je je eigen zombieleger. Let wel op dat je zombieleger niet te groot wordt: hoe meer zombies, hoe minder mensen en hoe minder eten er voor je is. Ook zij hebben namelijk honger! Hoe verder je komt in het spel, hoe minder mensen er over zijn en hoe meer punten deze waard zijn.
Touwen Springen

Touwen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt de diepte in geslingerd, maar gelukkig heb je een touw dat je overal aan vast kunt haken om zo van de ene plek naar de andere te slingeren. Succes!
Voetbalverschillen

Voetbalverschillen

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in dit voetbalplaatje! Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Stalen Jack

Stalen Jack

Behendigheid Spelletjes ? De koning en koningin zijn samen met hun schat ontvoerd door een hebberige heks! Daarom komt Stalen Jack in actie: hij volgt de munten en edelstenen in de hoop het koninklijke paar te vinden. Ontwijk hindernissen en pak alle edelstenen die je tegenkomt!
Oneindige ridder

Oneindige ridder

Behendigheid Spelletjes ? Beklim de kasteeltoren en verzamel onderweg munten, toverdranken, bijltjes en helmen: deze leveren je extra punten op. 100 munten zijn 1 extra leven waard. Kijk uit dat je niet in de slotgracht belandt!
Cars Kleuren

Cars Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze Cars zo mooi mogelijk in.
Bloemen Verbinden

Bloemen Verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemen met elkaar om ze weg te spelen. Het is de bedoeling dat je per level alle blokken wegspeelt. Je speelt blokken weg als een verbinding tussen 2 bloemen eroverheen loopt.
Hogeschool Kleuren

Hogeschool Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze hogeschool studenten leuk in.
Bediening 15

Bediening 15

Behendigheid Spelletjes ? De gasten van het Hotel liggen lekker op het strand te genieten van hun rust. Het is aan jou om ze zo goed mogelijk te bedienen.
Sterren Verzamelen 10

Sterren Verzamelen 10

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle sterren maar ontwijk de bommen en blokken met scherpe punten.
Superchampignon

Superchampignon

Avontuur Spelletjes ? Help Mr. Shroom, een slimme en eigenwijze champignon, om alle vijf de deuren te openen. In de eerste vier levels verzamelt hij sleutels, waarmee hij in het vijfde level de deur kan openen. Laat hem van platform naar platform springen en zorg dat hij niet in de afgrond terechtkomt!
Prinses Ariel

Prinses Ariel

Meisjes Spelletjes ? Dit prinsessenspel gaat over Ariel. Ze woont in de zee, maar op een dag wordt ze verliefd op een prins. Hij gaat ook van haar houden. Door tovenarij verandert haar staart in benen. Ze gaat met haar prins in het kasteel wonen, maar af en toe verlangt ze terug naar de zee, waar ze met de andere vissen woonde. In dit spel kun je Ariel benen, mooie jurken en nog veel meer geven zodat ze de mooiste van het bal kan zijn. Maar je kunt haar ook een staart geven en haar laten zwemmen in de zee met een kleurige vis, die je ook nog mooi kan maken.
Dodelijk gif

Dodelijk gif

Aktie Spelletjes ? Probeer om binnen te dringen in de fabriek! Hou hierbij de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Flaming Zombooka

Flaming Zombooka

Aktie Spelletjes ? Als eerste kies je je personage: Barry Zooka, Ninjella, Bavis Tricky of The Big G. Vervolgens trek je ten strijde tegen de zombies die in jouw richting komen gewaggeld. Als je hun hoofd raakt, krijg je meer punten. Kijk wel uit dat je geen mensen raakt!
Zelfmoordkantoor

Zelfmoordkantoor

Aktie Spelletjes ? Deze ambtenaar ziet het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Je zou verwachten dat hij zich op zijn collega's gaat afreageren, maar dat is niet het geval: hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij steekt bijvoorbeeld zijn hoofd in de shredder, en voert nog veel meer stunts uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat het hem gaat lukken?
Hazenkanon

Hazenkanon

Behendigheid Spelletjes ? Met dit kanon kun je paashazen afschieten in de richting van de paaseieren. Zorg dat je in zo min mogelijk pogingen alle paaseieren raakt, om naar het volgende level door te gaan. Er zijn in totaal twintig levels vol paaseieren en grappige paashazen!
Atletische Andy

Atletische Andy

Behendigheid Spelletjes ? Help Andy de atleet om een gouden medaille te winnen! Deze sportieveling doet mee aan een zeskamp, waarbij hij moet gymnastieken, hordenlopen, schermen, schieten, zwemmen en verspringen. Kijk of je goed genoeg bent in alle disciplines om bij de allerbesten te horen!
Wedstrijd onder water

Wedstrijd onder water

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een slimme vis, die een wedstrijdje gaat doen met een andere vis om zo veel mogelijk muntjes te verzamelen. Er zwemmen ook allerlei andere waterdieren, dus kijk uit voor botsingen en pak de rode pepers voor wat extra snelheid!
De Beslissing

De Beslissing

Aktie Spelletjes ? Er is een zombieinvasie gaande, en langzaam veranderen alle steden in zombiekolonies. Er zijn maar weinig soldaten die de moed hebben om de zombies te lijf te gaan. Jij bent één van hen en je gaat proberen om zo veel mogelijk zombies te doden, zodat er weer menselijk leven mogelijk is in de verlaten steden...
Koppel opmaken 8

Koppel opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Verander de kleding en het uiterlijk van dit filmsetje.
Diva opmaken

Diva opmaken

Meisjes Spelletjes ? Bekijk alle kleren en accessoires en kies de beste voor deze diva!
Vliegende karbonades

Vliegende karbonades

Behendigheid Spelletjes ? Vliegende karbonades... zo ziet de op vlees beluste slager de biggen uit dit spel. Het zijn heel bijzondere varkentjes: ze hebben namelijk vleugels en vliegen door de lucht om de varkens te redden die al door de slager in kooitjes zijn gestopt. Vlieg tegen de kooien aan om zo de biggen eruit te bevrijden en zorg dat je deze daarna oppakt. Kijk uit voor de draaiende messen, pak lekker veel eikels en zorg dat je zo veel mogelijk ballons raakt! Hoe beter je dit doet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Meisje Opmaken 22

Meisje Opmaken 22

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje mooi aan.
Monster Truck 4

Monster Truck 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in elke level over de bussen te springen zonder dat je ergens tegen aan knalt. Ga dus niet te hard over de schans heen!

Spelletjes - Menu Little Game