Advertentie
Originele Sudoku

Originele Sudoku

Denk Spelletjes ? De regels zijn bij sudoku heel simpel: vul het raster zo in dat iedere rij, kolom en 3x3-vlak de cijfers 1-9 bevat. Zo eenvoudig is het! Er zijn in totaal 75 levels, onderverdeeld in de categorieën Makkelijk (1-25), Medium (26-50) en Moeilijk (51-75). De tijd wordt gemeten, maar niet beperkt dus je kan op je gemak spelen, of jezelf onder druk zetten en je vrienden uitdagen.
Blox crashen

Blox crashen

Denk Spelletjes ? Laat de blokken met elkaar botsen om ze weg te spelen. Klik op de blokken om hun richting te veranderen. Klik op start als je klaar bent en kijk of je slaagt.
Techno revolutie

Techno revolutie

Behendigheid Spelletjes ? Dans op deze techno door de pijltjes in te drukken in de volgorde waarin ze verschijnen.
Hit 21 Deluxe

Hit 21 Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een rijtje van 21 te maken in dit Blackjack-achtige spel.
Stad vol monsters

Stad vol monsters

Avontuur Spelletjes ? Bescherm de stad 's nachts tegen monsters, en bouw overdag aan de verdediging.
Baby's in de sneeuw

Baby's in de sneeuw

Meisjes Spelletjes ? Buiten zie je de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. In het kinderverblijf is het lekker warm. De baby's spelen, slapen, huilen en kruipen net als de andere dagen, totdat ze merken dat het buiten sneeuwt. Ze worden helemaal blij van de witte vlokken. "Vanmiddag gaan we buiten in de sneeuw spelen", beloven de juffies de kleintjes. Richt dit kinderverblijf in zoals je dat leuk lijkt. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende baby's en winterdecoraties.
De Magische Tuin

De Magische Tuin

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle wortels op te eten in deze soort van pacman game.
Superzombiekiller

Superzombiekiller

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer. Dood zombies om radertjes te verzamelen. Deze kun je inwisselen voor wapenonderdelen. Met deze wapenonderdelen kun je weer wapens vrijspelen. In de tijd die je over hebt, kun je zoeken naar voedsel, en kun je de omheining repareren.
Dieet Spel

Dieet Spel

Meisjes Spelletjes ? Ren je slank op de loopband, maar ontwijk het vette eten.
Bout en moer 3

Bout en moer 3

Denk Spelletjes ? Dit is een leuke onderwaterversie van het spelletje Bout en moer! Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de blauwe blokjes of balken weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De houten balken kun je niet laten verdwijnen. Inktvissen kun je als trampoline gebruiken. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!
Zaag je een weg 2

Zaag je een weg 2

Denk Spelletjes ? Help de oranje smiley om bij zijn gele vriend te komen. Zaag balken en verbindingspunten in tweeën in een maximaal aantal beurten. Metaal en bakstenen kun je niet doormidden zagen. Verzamel sterren om punten te verdienen.
Aan boord Bobby!

Aan boord Bobby!

Denk Spelletjes ? Bobby de alien wil terug naar zijn ruimteschip! Gelukkig heeft hij een kleverige grijparm die zich vast kan hechten aan hout. Je kunt allerlei dingen, zoals gewichten en kratten, inzetten om Bobby de goede kant op te krijgen. Succes!
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spelletjes ? Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit handen van de politie blijft!
Kattenfratsen

Kattenfratsen

Behendigheid Spelletjes ? Kruip in de huid van Enti de jonge, snelle kat of van Gru, de oude, sterke kat. Enti is goed in dubbele sprongen, Gru is zo sterk dat hij alles opzij ramt. Kijk uit dat ze niet geraakt worden door vliegend bestek!
Sneeuwwitje Kleuren

Sneeuwwitje Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur sneeuwwitje en de 7 dwergen mooi in.
In de boomgaard

In de boomgaard

Kids Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk appelbomen te planten en verzorg de uitgegroeide bomen goed. Zodra de appels rijp zijn moet je ze plukken.
Zoek en Vernietig

Zoek en Vernietig

Aktie Spelletjes ? Help Wolverine en de X-Men om alle slechte robots te vernietigen en de grootste gemenerik te verslaan. Nadat je meerdere vijanden hebt verslagen, bereikt je woedeniveau zijn toppunt, waardoor je aanvallen een tijd lang krachtiger worden.
Kleurenverdediging

Kleurenverdediging

Behendigheid Spelletjes ? Je ruimteschip wordt aangevallen door kleurige vijanden. Om jezelf te verdedigen moet je je schild zo draaien, dat de vijanden dezelfde kleur raken. Wees snel, want je tegenstanders gaan hard! Veel plezier!
Het verhaal van Pliskin 3

Het verhaal van Pliskin 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel in het verhaal van Pliskin. Pliskin is achter Rufus aan door nog een tijdportaal gesprongen, en komt weer in een vreemd huis terecht. Help Pliskin om Rufus eindelijk te vinden en te verslaan! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Prinses aan de galg

Prinses aan de galg

Sport Spelletjes ? Twintig leuke levels waarin je deze middeleeuwse helden moet helpen om vrouwen te redden van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de knappe prinses weer met beide benen op de grond terechtkomt!
Millie Megavolte 1

Millie Megavolte 1

Aktie Spelletjes ? Je moet allerlei opdrachten uitvoeren met Millie Megavolte. Lukt dit jou?
Potty Mouth Ninja

Potty Mouth Ninja

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de ninja alle schatten op te pakken. Je kunt de blokken verschuiven doomiddel van het schieten. Hiervoor moet je het papiertje oppakken.
Jetpack Jerome

Jetpack Jerome

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Jetpack Jerome! Je bent uitgerust met een heel bijzondere jetpack, die water als brandstof gebruikt. Het is dus zaak om zo veel mogelijk regendruppels te verzamelen om te blijven vliegen. Want als je valt, betekent dit je einde!
Zoektocht onder water

Zoektocht onder water

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze duiker om alle mysteries op te lossen op de zeebodem van de Bermudadriehoek? Het is een point&click game, waarin je in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen moet klikken. Zo combineer je ze, en kan de duiker ze verderop in het spel gebruiken. Veel onderwaterplezier!
Hout & co

Hout & co

Denk Spelletjes ? Een leuk highscorespel waarin je houten en metalen voorwerpen zo plaatst, dat je erin slaagt om de opdracht uit het level goed uit te voeren. Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je bouwwerk een blauwe ster raakt, en niet in elkaar stort voor de tijd om is. De metalen voorwerpen staan 'vast', d.w.z. ze vallen niet naar beneden zodra je ze loslaat. Hout valt wel naar beneden. Haal jij de beste highscore?
Geheimzinnige Dief  4

Geheimzinnige Dief 4

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door vijanden en pinnen en verzamel sleutels om deuren te openen.
Dodelijke mist

Dodelijke mist

Avontuur Spelletjes ? Ga terug naar 1962: de Cubacrisis is in volle gang - een dreigende atoomoorlog tussen de Sovjet-Unie en de VS. Wanneer een mysterieuze, gevaarlijke mist zich over de stad verspreidt, ga jij je schuilplaats in. Daar is niet alles meer zoals je het er hebt achtergelaten... en je zult echt moeten zoeken om voorwerpen te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Reddende ridder

Reddende ridder

Avontuur Spelletjes ? De dochter van de koning is ontvoerd. Red haar! Pak diamantjes en bommen en sla alle geniepige vijanden tot moes!
Hapland 3

Hapland 3

Denk Spelletjes ? Probeer ook het raadsel van Hapland 3 op te lossen. Je kunt overal klikken, bij elke klik wordt een actie ondernomen.
Habla Kadabla

Habla Kadabla

Avontuur Spelletjes ? Er is ingebroken in de winkel van een tovenaar en de betoverde kassa is gestolen. Ga samen met de tovenaar op zoek naar de kassa. Speel dit grappige en uitdagende zoekspel!
Bejeweled 6

Bejeweled 6

Denk Spelletjes ? Een leuke variant op de bejeweled. Wissel de stenen telkens met een steen die aan de rechterkant buiten het speelveld staat, om 3 of meer stenen naast elkaar te krijgen.
Bouw je Toren 4

Bouw je Toren 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de groene kisten zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen.

Spelletjes - Menu Little Game