Advertentie
Auto eet Auto 2

Auto eet Auto 2

Behendigheid Spelletjes 4,5 Met jouw lieve, rode, radiografisch bestuurbare kevertje sta je bij een groep grotere jongens die allemaal grote, gemene bulldozers en andere monsterachtige voertuigen bij zich hebben. Wat een nachtmerrie, ze zitten allemaal achter jouw lieve autootje aan en het water loopt ze al uit de mond om jouw auto op te eten! Verzamel diamantjes voor upgrades, radertjes voor gadgets, gezondheidsbonussen en super turbobonussen die voor 100% extra turbo zorgen. Zorg dat de monstervoertuigen je niet te pakken krijgen!
Elsa: Mandala Kleurboek

Elsa: Mandala Kleurboek

Meisjes Spelletjes 4,5 Geniet van een magisch kleuravontuur in dit creatieve online spel. Dit virtuele kleurboek bevat talloze leuke plaatjes. Ga je voor een groene sneeuwpop? Of sneeuwvlokken in de kleuren van de regenboog? Alles is mogelijk, dus leef je uit!
Koken met Emma: Franse appeltaart

Koken met Emma: Franse appeltaart

Meisjes Spelletjes 4,4 Emma bakt vandaag een taart, speciaal voor veganisten. Kun jij haar een handje helpen?
Voetbalgolf

Voetbalgolf

Sport Spelletjes 4,4 Geniet van voetbalspanning en de uitdagingen van golf in dit spannende online spel. In deze arena worden beide sporten gecombineerd. Vertoon je kunsten op het veld en maak het publiek gek bij het voltooien van alle 24 holes met een minimaal aantal pogingen.
Racing Monster Trucks

Racing Monster Trucks

Race Spelletjes 4,4 Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

Spelletjes - Menu Little Game