Advertentie
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spelletjes 4,4 Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Bubbels Wiel

Bubbels Wiel

Behendigheid Spelletjes 4,3 De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai! Maak groepen van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen. Pas op: waar je naartoe schiet bepaalt welke kant de bubbels opdraaien! Verdien zoveel mogelijk punten door alle bubbels weg te spelen.
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spelletjes 4,3 Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype 'Puzzel'!
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spelletjes 4,3 Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
1010 Dieren

1010 Dieren

Denk Spelletjes 4,3 In dit puzzelspelletje draait het allemaal om superschattige dieren. Kun jij de identieke dieren met elkaar verbinden? Maak verticale of horizontale rijtjes op het speelbord. Kun jij alle dieren bij hun vriendjes zetten? Daar kom je maar op één manier achter!
Samen 10

Samen 10

Denk Spelletjes 4,3 Kun jij deze getallen bij elkaar optellen? Klik op de stenen met dezelfde getallen om ze samen te voegen en 10 te bereiken.
Moto X3M

Moto X3M

Race Spelletjes 4,3 Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.
Pool Bubbles

Pool Bubbles

Behendigheid Spelletjes 4,2 Welkom bij het spelletje Pool Bubbles, een online bubbel-biljartspel. Het spel gaat als volgt: plaats 3 of meer bolletjes van dezelfde kleur naast of boven elkaar, om ze weg te spelen. Bolletjes die alleen staan, dus zonder bolletjes van dezelfde kleur naast of boven ze, vallen dan ook naar beneden. Hoe meer bolletjes je wegspeelt, hoe voller de 'bubbelmeter' raakt. Wanneer de meter helemaal vol is, heb je het level succesvol uitgespeeld. Wanneer de bolletjes de bodem van het veld raken, is het spel voorbij. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt: er komen extra kleuren bij, maar gelukkig komen er ook bonusbubbels bij. Speel deze bolletjes gauw weg om de bonus te scoren. Bonussen in vallende bolletjes worden niet geactiveerd. In de 'endless'-modus zijn er geen levels en de moeilijkheid neemt heel geleidelijk toe. Het spel is ook daar voorbij wanneer de bolletjes de bodem van het veld bereiken. Probeer om zo lang mogelijk door te gaan met spelen!
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spelletjes 4,2 Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Goudzoeker Tom

Goudzoeker Tom

Behendigheid Spelletjes 4,2 Tom is een actieve goudzoeker die zijn dagelijkse doelen wil bereiken. Kun jij hem helpen de rotsblokken te vermijden terwijl hij met zijn machine vele waardevolle goudklompjes verzamelt? Hij zou het heel fijn vinden als jij een handje helpt met zijn mijn in dit actiespel.

Spelletjes - Menu Little Game