Advertentie
De koning is terug

De koning is terug

Behendigheid Spelletjes 4,2 Als iets goed moet gebeuren, dan kun je het beter zelf doen. Vraag maar aan de koning! He zal die gemene heks en haar ridders wel eens mores leren en daar heeft hij niemands hulp bij nodig. Ga samen met hem op een episch avontuur in dit spannende platformspel.
Airport Rush Hour

Airport Rush Hour

Avontuur Spelletjes 4,2 Niemand heeft ooit gezegd dat het runnen van een vliegveld makkelijk is. Maar voor jou is het een appeltje-eitje, toch? Stel je managementvaardigheden op de proef in dit leuke simulatiespel. Je virtuele assistenten, Will en Eva, helpen je om binnen 12 maanden dit vliegveld om te toveren in een van de beste ter wereld.
Tina: terug naar school

Tina: terug naar school

Meisjes Spelletjes 4,2 Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en Tina heeft er zin in. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de eerste schooldag? Ze wil een snelle make-over voordat ze gaat ontbijten.
Pinguïns ontdooien

Pinguïns ontdooien

Denk Spelletjes 4,1 Deze schattige pinguïns hadden de grootste lol op het bevroren meer toen gemene monsters hun dag verpesten. Nu zitten ze vast in ijsblokken en jij moet ze zien te bevrijden in dit coole mobiele spel.
Tuin verzorgen

Tuin verzorgen

Meisjes Spelletjes 4,1 Om deze tuin te verzorgen, heb je niet alleen je groene vingers maar ook je hersens nodig!
Doodle God

Doodle God

Denk Spelletjes 4,1 Ben je in een creatieve bui? Deze tekenende god kan je hulp goed gebruiken bij het maken van nieuwe elementen.
Speelgoed wassen met mam

Speelgoed wassen met mam

Meisjes Spelletjes 4,1 Kun jij samen met mama alle vieze speeltjes wassen en opbergen?

Spelletjes - Menu Little Game