Advertentie
Groenten verbouwen

Groenten verbouwen

Denk Spelletjes 4,1 Howdy, folks! Op deze boerderij kun je van alles verbouwen. Heb je zin in maïs, broccoli of pompoenen? Combineer de gewassen om de lekkerste groenten te maken in dit unieke puzzelspel.
Wieltje 2

Wieltje 2

Denk Spelletjes 4,1 Ken jij auto's die Wieltje heten? Nee? Nou, speel dan snel dit spel en maak kennis met een rood, vriendelijk autootje dat allerlei avonturen beleeft op weg naar zijn roze vriendinnetje. Zonder jouw hulp komt hij daar niet, dus denk goed na en doe je best!
Pearl's Peril

Pearl's Peril

Denk Spelletjes 4,1 Pearl heeft haar vader al jaren niet gesproken. Nu is hij overleden en ze heeft een groot eiland geërfd. Ga samen met haar en haar beste vriendin op zoek naar verborgen voorwerpen. Maar is het eiland wel zo'n gewoon eiland? Ontdek het zelf.
Voetbal Bubbels 2

Voetbal Bubbels 2

Denk Spelletjes 4,1 Check deze coole variant op het klassieke bubbelschietspel. Kun jij samen met deze voetballer alle bubbels wegspelen?
Pizzatent

Pizzatent

Behendigheid Spelletjes 4,1 Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?
Lily's trouwerij

Lily's trouwerij

Meisjes Spelletjes 4,0 Deze bruid gaat trouwen. Help haar om de perfecte trouwjurk te ontwerpen en voeg er een paar coole accessoires aan toe in dit leuke online make-overspel. Zou je haar ook een mooi kapsel kunnen geven?
Kort Leven

Kort Leven

Behendigheid Spelletjes 4,0 Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen en probeer vooral niet op die superscherpe spietsen te stappen!

Spelletjes - Menu Little Game