Advertentie
Dynamons World

Dynamons World

Avontuur Spelletjes 3,9 Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.
Neem de babysitter beet: Humeurige Ally

Neem de babysitter beet: Humeurige Ally

Meisjes Spelletjes 3,9 Ally is woedend omdat haar oppas het te druk heeft met telefoneren om aandacht aan haar te besteden. Daarom gaat ze haar eens flink beetnemen met een scheetkussen, een rubberen slang en nog veel meer in dit knotsgekke online spel. Het is dikke pret en jij kan meedoen!
Dragon: Fire and Fury

Dragon: Fire and Fury

Denk Spelletjes 3,9 Er was eens een draak die niets liever wilde dan een beetje rondhangen in zijn grot en dutjes doen op zijn enorme goudstapel. Maar helaas was de plaatselijke koning het daar niet mee eens. Hij was vastbesloten om de draak te doden en zijn schat te stelen! Kun jij de drakengrot verdedigen in dit actierijke 3-op-een-rij-spel?
Top Shootout: the pirate ship

Top Shootout: the pirate ship

Aktie Spelletjes 3,8 Vijandelijk schip in zicht, kapitein! Beman de kanonnen, stelletje dekzwabbers! Schiet de piraten aan flarden, maar zorg dat je de vrouwen niet raakt in dit spannende actiespel.
The Ways

The Ways

Behendigheid Spelletjes 3,8 Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en uitdagende online simulatiespel?
Babybad

Babybad

Meisjes Spelletjes 3,8 Deze jonge prinses moet nodig in bad! Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voordat je badschuim uitkiest in dit schattige online spel voor meisjes.
Juwelenjacht Jungle

Juwelenjacht Jungle

Denk Spelletjes 3,8 Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

Spelletjes - Menu Little Game