Advertentie
Spitsuur parkeeractie

Spitsuur parkeeractie

Race Spelletjes 3,7 Ga een spannende parkeeruitdaging aan in de straten van enkele van Amerika's meest bekende steden. Kun jij al deze sportwagens netjes in de soms krappe parkeervakken krijgen? Probeer geen krassen of ongelukken te maken in dit intense autospel.
Zwangere prinses: speciaal cadeau

Zwangere prinses: speciaal cadeau

Meisjes Spelletjes 3,7 Deze prinses is in verwachting en haar vriendinnen hebben voor haar een leuke uitdaging in petto. Ze gaat schatzoeken! Kun jij haar helpen om aan verborgen cadeaus in haar woonkamer te vinden? Ze zal je hulp heel erg op prijs stellen in dit leuke zoek-en-vind spel voor meiden.
Tunnel Rush

Tunnel Rush

Behendigheid Spelletjes 3,7 Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!
Sleutel zoeken

Sleutel zoeken

Denk Spelletjes 3,7 Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.
Kattenkoppelaar

Kattenkoppelaar

Meisjes Spelletjes 3,6 Kun jij al deze poezelige katten koppelen? Bekijk de kaarten en probeer gelijke katten te verbinden in dit schattige online memoryspel.

Spelletjes - Menu Little Game