Advertentie
Springen met Justin

Springen met Justin

Behendigheid Spelletjes 3,5 Justin is een vliegende bever die zo veel mogelijk munten uit de bomen wil verzamelen. Ga samen met hem op een spannende reis in dit leuke actiespel. Help hem om power-ups te verzamelen en obstakels te vermijden.
De wereld rond: Japanse mode

De wereld rond: Japanse mode

Meisjes Spelletjes 3,5 Welkom in Japan! Dit modieuze meisje kan je van alles leren over de coolste en schattigste stijlen van dit Aziatische land in dit online aankleedspel. Kun jij haar ondertussen wat kledingadvies geven en haar helpen met haar make-up?
Greedy Gods

Greedy Gods

Avontuur Spelletjes 3,4 Bouw een rijk van magische eilanden tussen gretige goden! In dit spel kun je spectaculaire zwevende landschappen ontwerpen. Druk de rode knop om het Wiel van Noodlot een flinke draai te geven en win gouden beloningen. Daarna kun je schatten stelen van andere leiders!
Waterleiding repareren

Waterleiding repareren

Denk Spelletjes 3,4 De waterleidingen in deze uitdagende levels liggen schots en scheef door elkaar. Kun jij ze draaien en ervoor zorgen dat het water weer in de juiste richting stroomt? Deze arme loodgieter kan je hulp goed gebruiken in dit lastige puzzelspel.
Get on Top Online

Get on Top Online

Aktie Spelletjes 3,4 Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.
Zeemeerminprinses Ariel kust onder de mistletoe

Zeemeerminprinses Ariel kust onder de mistletoe

Meisjes Spelletjes 3,4 De zeemeerminprinses en haar knappe vriendje willen een romantisch ogenblik onder de mistletoe vieren zonder dat iemand dat ontdekt. Kun je ze helpen een paar kusjes te stelen zonder dat ze worden ontdekt in dit kerstspel voor meisjes?

Spelletjes - Menu Little Game