Advertentie
Schaken 4

Schaken 4

Denk Spelletjes 4,1 Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Oermensgevecht

Oermensgevecht

Aktie Spelletjes 4,1 Probeer om een goed leger op te bouwen om al je opkomende tegenstanders af te maken. Zorg dat je eigen terrein veilig blijft.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Vind 500 Verschillen

Vind 500 Verschillen

Denk Spelletjes 4,1 Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Behendigheid Spelletjes 4,1 Het principe van Bubble Struggle is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Struggle-game. Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Dynamietstaven bijvoorbeeld, die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin, zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen. Zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de luchtbellen!
1 tegen 1 voetbal

1 tegen 1 voetbal

Sport Spelletjes 3,7 Probeer om je tegenstander te verslaan in dit leuke voetbalspel!
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spelletjes 3,6 Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
PacXon

PacXon

Behendigheid Spelletjes 3,4 Pac-Xon is een samenvoeging van de klassiekers Pac-Man en Xonix waarbij vooral de speelelementen van de laatste gebruikt zijn. Het doel van het spel is om de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk te maken door vanuit de randen steeds een 'hapje' te nemen. Doorkruist een spookje je lijn voordat je bij het veilige blauwe gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven. Per level wordt de moeilijkheidsgraad ietsje opgeschroefd. Nostalgie ten top bij Pac-Xon.
Mahjongg Garden

Mahjongg Garden

Denk Spelletjes 3,1 Speel deze variant van Mahjong in de tuin versie. Je moet steeds proberen om 2 dezelfde steentjes te vinden.
Bubbels

Bubbels

Behendigheid Spelletjes 3,0 Speel alle bubbels weg voor ze tot onder aan het veld zijn gegroeid. Schiet er bubbels van dezelfde kleur naartoe en maak zo groepjes van drie of meer dezelfde luchtbellen. Wees wel snel, want er blijven maar nieuwe rijen bubbels bij komen en hoe langer je speelt, hoe sneller ze groeien.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Mahjong FRVR

Mahjong FRVR

Denk Spelletjes 2,7 Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?

Spelletjes - Menu Little Game