Advertentie
Brawls.io

Brawls.io

Aktie Spelletjes 2,4 Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?
Vliegende hamburgers

Vliegende hamburgers

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij staat met je hamburgercaravan bij een camping in de buurt, en op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Gelukkig kun je goed gooien, dus doe je best en slinger die burger zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Aan jou dus de taak om er in de lucht ook nog eens de juiste saus aan toe te voegen. Onderweg kan de hamburger ook nog eens bevriezen: zorg dat je hem op tijd hebt laten ontdooien anders wacht er een boze campinggast op je... Na ieder level kun je upgrades uitvoeren voor nòg betere resultaten!
Rock-held

Rock-held

Behendigheid Spelletjes 2,4 Lukt het jou om de maat houden en een rocklegende te worden in dit actierijke muziekspel? Druk op de knoppen, in de juiste volgorde, en maak coole nummers.
American Girl Tenney

American Girl Tenney

Meisjes Spelletjes 2,3 Mattel is terug met een compleet nieuwe sensatie voor Amerikaanse meisjes: Tenney! Tenney is vastbesloten om muziek vanuit haar hart te maken en ze heeft jouw hulp nodig! Help haar de juiste akkoorden aan te slaan om over de hele wereld het publiek voor zich te winnen!
Aground

Aground

Avontuur Spelletjes 2,3 Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

Spelletjes - Menu Little Game