Advertentie
Echt straatbasketbal

Echt straatbasketbal

Sport Spelletjes 2,3 Maak je op voor een echte uitdaging op het veld. Hoeveel lastige schoten krijg jij voor elkaar? Je hebt een paar goede vaardigheden nodig om het eind van dit intense basketbalspel te halen.
Bike Blast

Bike Blast

Behendigheid Spelletjes 2,2 Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?
Dream Farm Link 2

Dream Farm Link 2

Denk Spelletjes 2,2 Verbind alle gelijksoortige plaatjes met elkaar om ze te laten verdwijnen. De plaatjes hoeven niet aan elkaar te grenzen: er mag ook ruimte tussen zitten, maar geen andere plaatjes. Je kunt ook verbindingen maken met één of twee hoeken: zolang er maar geen ander plaatje tussen staat!
Schat Zoektocht

Schat Zoektocht

Denk Spelletjes 2,2 Ben je een fan van Bejeweled en op zoek naar een nieuw avontuur? Ga dan op zoek naar de edelstenen in het uitdagende 3-op-een-rij-spel Treasure Hunt. Maak rijtjes van drie of meer kostbare stenen, verzamel gouden munten en koop boosters om te winnen in dit gratis puzzelspelletje.
Elsa: Jigsaw Puzzel

Elsa: Jigsaw Puzzel

Meisjes Spelletjes 2,2 Hoe snel kun jij alle stukjes van deze supercoole puzzels bij elkaar zoeken in dit leuke online spel? Voltooi verschillende filmscènes uit de populaire animatiefilm Frozen
Veilig oversteken

Veilig oversteken

Behendigheid Spelletjes 2,1 Het is druk op deze snelweg. Kun jij iedereen veilig aan de overkant krijgen?
Zombiecrisis

Zombiecrisis

Behendigheid Spelletjes 2,1 Dit ziekenhuis wordt overspoeld met zombies en jij zou wel eens de enige kunnen zijn die ze kunt tegenhouden! Roei deze afschuwelijke monsters uit, op welke manier ook: schok ze met defibrillators of zap ze met een mega-brein! Hoe dan ook, dit doldwaze actiespel zit boordevol actie.
Pizzaninja 3

Pizzaninja 3

Behendigheid Spelletjes 2,1 Ben jij net zo snel als een echte ninja? Pak dan je katana, verdien prijzen en bonussen en probeer de ultieme pizzasnijdende keukenkrijger te worden!
Agent P slaat terug

Agent P slaat terug

Behendigheid Spelletjes 2,1 Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas & Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Blokken leggen

Blokken leggen

Denk Spelletjes 2,0 Hoe snel kun jij deze blokken op de juiste plek zetten?

Spelletjes - Menu Little Game