Advertentie
Bubble Spin

Bubble Spin

Behendigheid Spelletjes 2,0 De oude vertrouwde bubble shooter krijgt een hele nieuwe draai!
Tube Clicker

Tube Clicker

Behendigheid Spelletjes 1,9 Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.
Allez Hop

Allez Hop

Behendigheid Spelletjes 1,8 Deze acrobaat is ontzettend dapper maar hij weet niet wat hem te wachten staat als hij het hoogste punt van de circustent heeft bereikt. Help hem om munten te verzamelen en veilig te blijven in dit doldwaze actiespel.
Off-road vrachtwagenchauffeur

Off-road vrachtwagenchauffeur

Race Spelletjes 1,7 Zet je schrap voor een serie uitdagingen in dit spannende vrachtwagenspel. Kun jij deze grote booreilanden over 's werelds meest gevaarlijke zandpaden transporteren? Het weer zal niet meezitten en je vracht is ook niet altijd even goed vastgemaakt. Maar dat moet voor jou geen probleem zijn, toch?
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spelletjes 1,7 Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele gameplay.
Dieren Quiz

Dieren Quiz

Denk Spelletjes 1,7 Hoe goed kun jij dierennamen spellen? Stel je spelvaardigheden op de proef met deze leuke quiz. Elk level test je kennis en helpt je ook je taalvaardigheid te verbeteren. Korte dierennamen zijn waarschijnlijk geen probleem, maar kun je de langere dierennamen ook foutloos spellen? Daar kom je maar op één manier achter!

Spelletjes - Menu Little Game