Advertentie
The Cheapskates

The Cheapskates

Behendigheid Spelletjes 1,7 Help jij meneer en mevrouw Cheapskate om zo veel mogelijk sterren, bankbiljetten en diamanten te verzamelen voor hij de zak met geld bereikt? Je kunt de zwaartekracht veranderen: klik op hem om hem op te laten stijgen en klik weer op hem om hem weer te laten vallen.
Springende pinguïn

Springende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help deze kleine pinguïn van ijsschots naar ijsschots te springen! Verzamel onderweg voedsel om punten te scoren. Blijf niet te lang op een schots staan, anders zink je het ijskoude water in! Heel veel springplezier met je nieuwe pinguïnvriend!
Logoquiz

Logoquiz

Denk Spelletjes 1,6 Weet jij welk logo bij welk merk hoort? Met deze quiz kom je erachter!
Flappy Bird

Flappy Bird

Behendigheid Spelletjes 1,5 Speel nu de Flash-versie van de zeer populaire Flappy Bird app! Laat het kleine, gele vogeltje de groene buizen ontwijken en probeer een zo hoog mogelijke score te halen. Ben jij geduldig genoeg om dit verslavende spel onder de knie te krijgen?
Punchocalypse

Punchocalypse

Behendigheid Spelletjes 1,5 De bloedbroeder van Randy Cunningham is gekidnapt, dus Randy komt in actie om hem te bevrijden. Het is ninjatijd! Vecht mee met Randy en verzamel zo veel mogelijk punten waarmee je je skills kunt verbeteren.
Draakje

Draakje

Meisjes Spelletjes 1,5 Het is zeker niet makkelijk om voor draakjes te zorgen. Het zijn peuters die vuur spuwen. Kun jij deze schattige hagedis aan? Geef hem eten en zorg ervoor dat het wasuurtje niet veranderd in een totale chaos in dit schattige management- en simulatiespel.
Haarlarische Problemen

Haarlarische Problemen

Kids Spelletjes 1,4 Help onze dappere held Flynn om te ontsnappen van de bewakers!
Vruchtensnoepwinkel

Vruchtensnoepwinkel

Denk Spelletjes 1,2 Deze magische snoepjeswinkels kan je alleen in de wolken tegenkomen. Maak een spannende reis in dit drie-op-een-rij-puzzelspel Hoe snel verbind jij alle snoepjes in elke zwevende winkel? Je kan onderweg ook cash geld verzamelen om handige versterkingen te kopen.

Spelletjes - Menu Little Game