Advertentie
Pacxon Deluxe

Pacxon Deluxe

Behendigheid Spelletjes 2,4 Heb je het spel Pacxon wel eens gespeeld? Dit is een combinatie van de klassiekers Pacman en Xonix waarbij vooral de speelelementen van het laatste spel gebruikt zijn. Wat is het doel van het spel? Maak de ruimte waarin de spookjes rondzweven zo klein mogelijk door vanuit de randen steeds een 'hapje' te nemen. Doorkruist een spookje je lijn voordat je bij het veilige blauwe gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven. Pak de powerups om nog sneller en beter te kunnen spelen. De kersjes versnellen je, de perziken vertragen de spookjes, de aardbeitjes bevriezen de spookjes en wanneer je een geel, knipperend bolletje pakt, kun je spookjes eten. Hoe verder je komt in het spel, hoe moeilijker het wordt.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spelletjes 2,3 Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Grand Roulette

Grand Roulette

Denk Spelletjes 2,3 Doe een gok, draai de roulette en win!
Sonic 1

Sonic 1

Avontuur Spelletjes 2,0 Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel! Je komt krabben tegen die vuurballen gooien en apen die ballen gooien, dus pas op!
Endless Bubbles

Endless Bubbles

Denk Spelletjes 2,0 Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spelletjes 2,0 Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Spelletjes 1,4 In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spelletjes 1,2 Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2

Denk Spelletjes 0,9 Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.

Spelletjes - Menu Little Game