Advertentie
Schorpioen solitaire

Schorpioen solitaire

Denk Spelletjes 1,0 Kun jij deze uitdaging aan? Zoek snel gelijke kaarten uit de stapel voordat de tijd om is. Kun jij elke ronde van deze online versie van het klassieke solitairespel voltooien?
Yeti-sensatie

Yeti-sensatie

Behendigheid Spelletjes 1,0 Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!
HatFall

HatFall

Behendigheid Spelletjes 1,0 Hoeden gaan vallen en mensen zullen falen. Het ligt allemaal aan jou. Wat ga je doen? Ga je onder de hoed staan?
Poop It

Poop It

Behendigheid Spelletjes 0,9 Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!
Baseball Pro

Baseball Pro

Sport Spelletjes 0,8 Werp je volle gewicht in de schaal in dit gratis online spel. Hoeveel homeruns kun jij slaan voordat de pitcher geen ballen meer heeft? Ga de uitdaging aan.
Magisch potlood

Magisch potlood

Denk Spelletjes 0,8 Kun jij deze dappere, interstellaire verkenner op het goede spoor helpen in dit uitdagende online spel? Hij gebruikt een serie wormgaten terwijl hij op de terugweg is naar zijn planeet. Jij moet een pad voor hem maken in al deze spannende levels terwijl hij op de terugweg naar huis sterren verzamelt.
Nut rush

Nut rush

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit schattige eekhoorntje is voor het eerst op zoek naar voedsel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van de noten? Probeer zo ver mogelijk te komen en zo veel mogelijk noten te verzamelen om een topscore te behalen. Veel plezier!
Jungle jacht

Jungle jacht

Aktie Spelletjes 0,6 Ga op jacht in een magische jungle. Schiet zo snel als je kunt op de vliegende varkens en vissen en probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen. Een jachthond heb je niet nodig, want een getrainde eland staat klaar om je te helpen. Vergeet niet om naar de winkel te gaan om lokaas en krachtige wapens te kopen.
Bottle Flip

Bottle Flip

Behendigheid Spelletjes 0,6 Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?
Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerst Spelletjes 0,1 Help Sneeuwbal de kat met het vangen van de vogels en ratten in 20 extra feestelijke kerstlevels. Spring over obstakels en zoek de sleutel om naar het volgende level te gaan. Fijne feestdagen!

Spelletjes - Menu Little Game