Advertentie
Pak mijn hand, vriendje

Pak mijn hand, vriendje

Denk Spelletjes ? Deze lieve monsters willen dolgraag handjes vasthouden. Zou jij ze misschien een handje kunnen helpen?
Rennen door het kasteel

Rennen door het kasteel

Behendigheid Spelletjes ? Deze intergalactische ontdekkingsreiziger zit vast in een gevaarlijk kasteel. Denk je dat hij kan ontsnappen?
Eierquiz

Eierquiz

Humor ? In Eierquiz ontdek je wat voor soort ei je zou zijn. Kies de afbeelding die je het meest aanspreekt. Het resultaat is ei-tastisch! En maak je geen zorgen, deze quiz is een eitje.
Kleur pinnen

Kleur pinnen

Behendigheid Spelletjes ? Kun jij de pinnetjes op de juiste plaats krijgen in dit puzzelspel met een hoog tempo? Mik precies op het doel zonder de andere pinnetjes te raken en plaats gekleurde pinnen op de gelijkkleurige vlakken.
Silly Ways to Die 3

Silly Ways to Die 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze knotsgekke wezens hebben besloten om aan de slag te gaan op een gevaarlijke bouwplaats. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet het loodje leggen en veilig blijven van boren tot vallende bakstenen in dit doldwaze actiespel?
Elsa: Hex Puzzle

Elsa: Hex Puzzle

Denk Spelletjes ? Reis af naar een magisch rijk vol wonderlijk plezier. Hoe snel kun jij de juiste plekjes vinden voor deze betoverende voorwerpen? Je zult je hersenen wel aan het werk moeten zetten, want het is niet altijd even makkelijk.
Konijntjes slaan

Konijntjes slaan

Afreageren ? Dat konijntje kijkt je raar aan. Pak hem.
Fruit Crush Frenzy

Fruit Crush Frenzy

Denk Spelletjes ? Al deze fruitsoorten zijn zo rijp dat ze elk moment kunnen exploderen! Kun jij alle gelijke fruitsoorten koppelen en ze laten ontploffen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel?
Tina surfmeid

Tina surfmeid

Meisjes Spelletjes ? Het is tijd om te surfen! Kun jij Tina klaarstomen voor alweer een te gekke ochtend surfen bij haar favoriete strand in dit online spel? Ze zal de dag moeten starten met een vlug ontbijt.

Spelletjes - Menu Little Game