Advertentie
Tabby Eiland

Tabby Eiland

Denk Spelletjes ? Ga op reis naar dit exotische eiland en kijk hoe snel je deze schattige katten kunt wegspelen.
Koninklijke dobbeltocht

Koninklijke dobbeltocht

Denk Spelletjes ? De koninklijke familie en hun dienaars wonen in een groot kasteel en ze zijn dol op een uitdagende, online versie van een klassiek dobbelspel. Kan jij ze een voor een verslaan? Test je krachten bij het verkennen van het kasteel.
Go Robots 2

Go Robots 2

Denk Spelletjes ? Deze coole robots zijn er helemaal klaar voor. Kun jij zorgen dat ze bij het juiste portaal terechtkomen?
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spelletjes ? Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Holbewoner Avontuur

Holbewoner Avontuur

Denk Spelletjes ? Deze holbewoner zou voorlopig liever niet in een fossiel veranderen. Kan jij hem beschermen terwijl hij terug naar zijn grot reist? Je kan hem met lekkere dinodrumsticks in de juiste richting lokken zodat hem niets overkomt in dit prehistorische online spel.
Vogelvlucht

Vogelvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Kinderen groeien zo snel op, nietwaar? Zelfs de kinderen met veren! Voor deze babyvogeltjes is het tijd om hun nest te verlaten. Help jij deze gevederde vriendjes te vliegen? Ga met de eerste mee op een vliegtocht van nest tot nest in een prachtig woud in dit schattige en pittige platformspel.
Loodgieter in de jungle 2

Loodgieter in de jungle 2

Denk Spelletjes ? Keer terug naar het regenwoud voor een nieuwe reeks loodgietersuitdagingen in dit puzzelspel. Kun jij het water uit dit gevaarlijke meer in je emmer krijgen?

Spelletjes - Menu Little Game