Advertentie
Pick a Lock

Pick a Lock

Aktie Spelletjes ? Je hebt een snelle reactietijd nodig om al deze sloten te openen. De eerste sloten zijn een makkie, maar ze worden steeds moeilijker. Hoeveel sloten kun jij ontgrendelen in dit actiespel?
Kleurenwissel

Kleurenwissel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?
Jessie's Van Gogh-couture

Jessie's Van Gogh-couture

Meisjes Spelletjes ? Jessie is dol op de schilderijen van de beroemde kunstenaar Vincent van Gogh, maar ook op kleding. Kun jij haar helpen met het ontwerpen van de perfecte jurk in dit ontwerpspel voor meiden?
Snel Typen 2

Snel Typen 2

Behendigheid Spelletjes 3,7 Probeer zo snel mogelijk te typen om zo alle in het beeld komende letters, weg te krijgen.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spelletjes 3,1 Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen. Wanneer je vijf figuurtjes laat verdwijnen, krijg je als beloning een bom. Hiermee kun je heel veel figuurtjes tegelijk laten ontploffen! Ook zijn er nog jokers in het veld: deze zijn te combineren met elk gekleurd figuurtje, maar niet met dingen als doodshoofden of bommen.
Hexa

Hexa

Denk Spelletjes 3,0 Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spelletjes 3,0 Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
Koppelen 2

Koppelen 2

Denk Spelletjes 2,9 Maak zo snel je kunt paren steentjes. Je kunt alleen paren steentjes wegspelen als ze met drie of minder lijnen verbonden kunnen worden. Houd het tempo erin, want voor je het weet is de tijd om! Succes!
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spelletjes 2,9 Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spelletjes 2,7 Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Blokken 3

Blokken 3

Denk Spelletjes 2,7 Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
8-ball en Pool

8-ball en Pool

Sport Spelletjes 2,6 Dit 8-Ball- en Poolspel kun je tegen een andere speler spelen, of tegen de computer. De regels worden (in het Engels) in de game zelf uitgelegd. Veel plezier!
Biljart 2

Biljart 2

Sport Spelletjes 2,6 Dit is een leuk biljartspel waarin je met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten probeert te krijgen. Je mag het bompakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spelletjes 2,1 Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Passende vormen

Passende vormen

Behendigheid Spelletjes 1,9 Verwissel vormen met elkaar om zo rijen of kolommen van drie of meer gelijke vormen te krijgen! Als je het goed uitkient, kun je zelfs meerdere series in één zet laten verdwijnen!
Winkelstraat

Winkelstraat

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer een goed lopende winkelstraat in te richten en probeer vervolgens zoveel mogelijk klanten de winkels in te lokken.
Crystal Loid

Crystal Loid

Behendigheid Spelletjes 1,7 Dit is een soort van tetris waarbij de bedoeling is dat je het hele veld leeg speelt. Probeer om een rij van 3 te krijgen.
Oorlogsspel 7

Oorlogsspel 7

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer de wereld over te nemen door de landen van de wereld land voor land te veroveren. Als je alle landen hebt veroverd heb je gewonnen.

Spelletjes - Menu Little Game