Advertentie
Kattekwaad aan boord

Kattekwaad aan boord

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer om in het vliegtuig allerlei kattekwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt!
Knokkende oermannen

Knokkende oermannen

Denk Spelletjes 1,4 Dit is het vervolg op het leuke spel Oermensgevecht! Het spelletje Knokkende oermannen zit eigenlijk tussen een verdedigingsspel en een strategiespel in. Zorg ervoor dat je de vijandige basis vernietigt, en je eigen terrein blijft verdedigen. Hoe beter je vecht, hoe meer 'XP' (Experience Points) je verdient, waarmee je je troepen en verdedigingsbolwerk kunt uitbreiden, en waarmee je ook kunt evolueren. Bouw gevechtstorens, waarmee je jouw basis en troepen kunt verdedigen, en tegelijkertijd de vijand aanvalt. Stel gevechtstroepen samen, om de vijand nog beter het hoofd te kunnen bieden. Doe goed je best en blijf jezelf ontwikkelen, zodat je nieuwe troepen en verdedigingswerken kunt vrijspelen. Hoe verder je evolueert, hoe meer kracht je krijgt! In het spel zelf staan bovenaan duidelijke, gedetailleerde instructies.
Tetrix

Tetrix

Behendigheid Spelletjes 1,2 Dit is een leuke variant van Tetris. Laat de blokjes vallen om een hele rij vol te maken. Deze verdwijnt dan, waardoor je voorkomt dat de blokjes tegen het plafond aan komen. Dat betekent namelijk het einde van het spel!
Je eigen hotel

Je eigen hotel

Denk Spelletjes 1,1 Jij gaat je eigen hotel runnen, midden in een prachtig berglandschap! Je begint klein, maar langzaam zul je merken dat de behoeften van je klanten toenemen, en daarmee ook de inkomsten wanneer je luistert naar hun adviezen. Klik op het hamertje als je iets wilt bouwen. Met het serveerster-icoontje kun je personeel werven. Klik op het tekstballonnetje als je beoordelingen van je gasten wilt bekijken. Het icoontje met de grafiek geeft de statistieken van het hotel weer. Als je op het pijltje schuin omhoog klikt, speel je in de Selection-modus en als je op het rode kruis klikt, speel je in de Destroy-modus. Zorg dat je hotel een groot succes wordt, en dat het op eigen kracht kan blijven draaien!
Schaken 6

Schaken 6

Denk Spelletjes 1,0 Probeer om de schaakrobot te verslaan in een potje schaken!
Waterleiding Aanleggen

Waterleiding Aanleggen

Denk Spelletjes 1,0 Leg een leiding naar de koeien en de planten en pomp er water door. Doe dit zo snel mogelijk anders verdroogt het vee en de planten.
Snoeprol

Snoeprol

Behendigheid Spelletjes 1,0 Verzamel alle voorwerpen in alle levels. Ontwijk alle scherpe dingen die je tegenkomt!
Vooz

Vooz

Behendigheid Spelletjes 0,9 In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer beestjes van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Ga net zolang door tot de hele serie is verdwenen.
Tandwielen

Tandwielen

Denk Spelletjes 0,9 Probeer telkens om het oranje tandwiel aan het draaien te krijgen. Verschuif de andere tandwielen dus om dit te kunnen realiseren.
Blokken

Blokken

Denk Spelletjes 0,8 Klik alle blokken weg die oplichten als je met de muis erover heen gaat.
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spelletjes 0,7 Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.
Mini Golf 1

Mini Golf 1

Sport Spelletjes 0,7 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Bediening 2

Bediening 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Haal de bestelde gerechten op uit de keuken, breng ze naar de tafels waar de mensen aan zitten, en maak hun tafel vervolgens schoon.
Goudzoeker Multiplayer

Goudzoeker Multiplayer

Multiplayer Spelletjes 0,5 Speel samen met een vriend of vriendin het populaire spel Goudzoeker! En probeer zoveel mogelijk goud op te halen.
De Oppas

De Oppas

Behendigheid Spelletjes 0,4 Jij bent een oppas, en je gaat proberen om het hele huishouden te runnen!
Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Aktie Spelletjes 0,4 In dit deel van zwaarden en sandalen gaat het om tactiek. Je zal veel moeten vechten, maar nu met een heel leger. Je kan kiezen of je landen gaat veroveren of dat je echt zelf veldslagen gaat meemaken. Koop daarvoor goede soldaten, anders verlies je. Je kan ook nog extra skill points gebruiken, om de vijand bang te maken of juist je eigen leger te motiveren. Kies en goede tactiek en win daarmee het spel, veel succes!
Hygiënisch koken

Hygiënisch koken

Denk Spelletjes 0,3 Je kan kiezen tussen 3 spellen. Je kan kip koken, een test over koeling doen en de keuken schoon boenen. Probeer daar alles goed te doen.
Snooker

Snooker

Sport Spelletjes 0,3 Dit is een leuk snookerspel. Pot altijd eerst de rode bal, hiervoor krijg je 1 punt. Daarna mag je kiezen uit de andere ballen die er nog over zijn. Het aantal punten dat deze waard zijn, staat op de ballen zelf.
Leuke Blokken

Leuke Blokken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schattigheid is net een virus... voordat je het weet, word je er ziek van! Maak rijtjes van 4 of meer blokken met dezelfde kleur om de virussen te verwijderen.
Stop de Kat

Stop de Kat

Denk Spelletjes 0,3 Laat de kat niet van het speelbord af springen en zet blokkades voor zijn voeten.
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spelletjes 0,3 Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Verbouw je Eiland

Verbouw je Eiland

Avontuur Spelletjes 0,2 Voer de acties in de goede volgorde uit om het eiland te laten volgroeien.
Ontwijk de blokken

Ontwijk de blokken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Ontwijk de blokken. In het begin is dat nog makkelijk, maar hoe langer je speelt, hoe moeilijker het wordt. Veel plezier!
Beleger de jungle

Beleger de jungle

Aktie Spelletjes 0,1 Een vijandig leger heeft jouw stukje oerwoud bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal medestanders besluit je om jouw jungle terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Zorg dat er geen, of zo min mogelijk burgerslachtoffers vallen. Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Beleger je stad

Beleger je stad

Aktie Spelletjes 0,1 Een vijandig leger heeft jouw stad bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal stadsgenoten besluit je om alle straten terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spelletjes 0,1 Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Landen Europa

Landen Europa

Denk Spelletjes 0,1 Weet jij waar alle landen van Europa liggen? Sleep alle landen naar de juiste plek, en bekijk aan het einde van het spel welke score je hebt behaald.
Restaurantrace

Restaurantrace

Meisjes Spelletjes 0,1 In dit spel kan je kiezen uit twee restaurants: een sushirestaurant en een hamburgerrestaurant. Zorg dat je zo snel mogelijk het geld verdient dat je nodig hebt, door je restaurant te upgraden en te zorgen dat je klanten er graag komen. Je speelt tegen een concurrent, dus zorg dat je de snelste bent.
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Forten verdedigen

Forten verdedigen

Denk Spelletjes 0,1 Bouw forten, beman ze met troepen, plaats kanonnen en leg valstrikken met het geld dat je verdient door vijanden te doden! De pijl geeft de richting aan waaruit je een vijandige aanval kunt verwachten en laat ook zien uit welke manschappen deze bestaat. Zorg dat je bunker altijd goed beschermd blijft, want zodra deze bezet wordt, is het spel voorbij. Zorg dat de muren die je bouwt, bemand worden door soldaten (klik hiervoor op het Garrison-tabblad rechts, en klik daarna op Conscript). Want onbemande muren werken eerder in je nadeel dan in je voordeel! Veel plezier bij het spelen van dit verdedigingsspel!
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spelletjes 0,1 Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan. De klok tikt door terwijl jij zoekt, dus doe je best om zo snel en precies mogelijk te spelen!
Hondenridder

Hondenridder

Behendigheid Spelletjes 0,1 De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam samenlevende wezens, besloot het om de dieren aan te vallen. De dieren waren niet voorbereid op dit kwaad en delfden het onderspit. Één dier liet zich niet bangmaken en hij besloot om terug te vechten tegen het kwaad: het was een hond, een ridder die luisterde naar de naam Paladog. Help jij hem om de monsters te verslaan? Hou je 'gezondheidsbalk' in de gaten en zorg dat het rode gedeelte zo klein mogelijk blijft. Wanneer je soldaten omringd worden door een soort aureool op de grond, kunnen ze bijzondere krachten gebruiken. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game