Advertentie
Pengapop 7

Pengapop 7

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om alle balletjes van de baan te schieten.
Schaap naar huis

Schaap naar huis

Denk Spelletjes 0,1 Deze schapenfamilie wil naar hun stal. Breng steeds alle drie schapen naar de pijl.
Virussen Verwijderen

Virussen Verwijderen

Behendigheid Spelletjes 8,3 Maak de virussen onschadelijk! Dit doe je door 3 of meer blokjes van dezelfde kleur er boven op te zetten.
Japanse Tijd

Japanse Tijd

Behendigheid Spelletjes 6,2 Plaats 3 dezelfde figuren op 1 lijn om ze weg te spelen. Probeer er genoeg weg te spelen om naar de volgende level te gaan.
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spelletjes 6,0 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Traditionele Sudoku

Traditionele Sudoku

Denk Spelletjes 5,9 Vul de puzzel in zodat elke rij, kolom en 3x3-box de nummers 1 tot en met 9 bevat.
De Liefste Hond

De Liefste Hond

Meisjes Spelletjes 5,8 In dit spel zorg je voor jouw hond. In het eerste level is hij nog maar een puppy, en kun je hem eten geven en met hem spelen. Maar omdat hij nog maar klein is, kun je nog niet zoveel met hem. In het tweede level is de hond volwassen. Je kunt hem van alles leren. Dat vindt hij leuk. Je kunt er een echte superhond van maken. In het derde level is je hond wat ouder. Je kunt ook nu voor hem zorgen en met hem spelen. Als je je hond goed verzorgt en traint, kun je prachtige foto's van jouw hond verzamelen en ophangen aan de muur.
Zwaarden en Sandalen

Zwaarden en Sandalen

Aktie Spelletjes 5,6 Maak je eigen gladiator en schakel anderen uit.
Zwaarden en Sandalen 3

Zwaarden en Sandalen 3

Avontuur Spelletjes 5,6 Probeer in dit spel alle gevechten te winnen en zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Voor dit geld kun je weer allerlei spulletjes kopen.
Pinguïngevecht

Pinguïngevecht

Multiplayer Spelletjes 5,4 In dit spel vechten pinguïns tegen elkaar. Richt goed en raak de andere pinguïns.
Verdedigingsduels

Verdedigingsduels

Behendigheid Spelletjes 5,4 Bouw torens op de goede plaatsen om zo zoveel mogelijk vijanden neer te schieten.
Zwaarden en Sandalen 4

Zwaarden en Sandalen 4

Avontuur Spelletjes 5,4 Speel dit leuke avontuur waar je je vijanden moet verslaan. Je bent om en om aan de beurt.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spelletjes 5,3 De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Mexicaans worstelen

Mexicaans worstelen

Aktie Spelletjes 5,3 Heb je wel eens van Mexicaans worstelen gehoord? Mexicaans worstelen, ook wel 'Lucha libre' genoemd, is een worstelsport waarin kleurrijke maskers worden gebruikt. Kies je 'luchador' en laat hem in de ring zo veel mogelijk overwinningen behalen! Bij iedere overwinning verdien je punten, die je kunt gebruiken om je uiterlijk en vechttechnieken te verbeteren. Als je alle vijf de sterren vult, kun je heel speciale technieken uitvoeren.
Schoonheids gevecht

Schoonheids gevecht

Aktie Spelletjes 5,3 Speel in dit straat gevecht met daphne tegen de vuurmannetjes.
Gezocht Hobo

Gezocht Hobo

Aktie Spelletjes 5,3 Nadat Hobo uit de gevangenis is ontsnapt, wordt hij nu naarstig gezocht. Elke politieagent die hij tegenkomt wil met hem vechten. Nu moet Hobo het opnemen tegen de flikken en hun auto's. Raap alles op waarmee je kunt gooien en ontdek Hobo's nieuwe wansmakelijk combo's. Veel plezier!
Trial 1

Trial 1

Race Spelletjes 5,3 Je gaat racen met een motor. Race over de obstakels heen.
3D Mahjong

3D Mahjong

Denk Spelletjes 5,2 Mahjong heeft een nieuwe dimensie gekregen! Zoek paren van blokken die aan alle zijden hetzelfde teken of plaatje hebben. Je kunt geen blokken wegklikken die onder een ander blok liggen.
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spelletjes 5,2 In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
King of Defenders

King of Defenders

Sport Spelletjes 5,2 Probeer om alle ballen in de goal te koppen!
Sonic RPG

Sonic RPG

Avontuur Spelletjes 5,2 In deze Sonic role play game kruip jij in de huid van Sonic, de supersnelle blauwe egel! Kies de beste manier van aanvallen, gebruik magie en versla zo je vijand!
Gluey 1

Gluey 1

Behendigheid Spelletjes 5,2 De verfklodders in dit spel willen niets liever dan een verfklodder van dezelfde kleur opzoeken om eraan vast te plakken. Hierna kun je ze wegspelen. Als je op een verfklodder klikt, verdwijnt deze, zodat de klodders naast, onder of boven hem dichter bij elkaar, of zelfs tegen elkaar aan komen te liggen. Binnenin een verfklodder kunnen ook kleine klodders van een andere kleur gevangen zitten. Je moet dan op de verfklodder eromheen klikken om het kleine kloddertje te bevrijden. Het doel is om uiteindelijk de hele bak met verfklodders leeg te spelen. Zorg dat je goed nadenkt voordat je een keuze maakt, want je moet een minimum aantal punten halen om door te mogen naar het volgende level. Als je alle levels hebt voltooid, krijg je toegang tot de 'zen mode'. Ben jij ook zo benieuwd wat je daar voor verrassingen te wachten staan?
Oorlogsspel 2

Oorlogsspel 2

Aktie Spelletjes 5,1 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
Juwelen Jacht

Juwelen Jacht

Denk Spelletjes 5,1 Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen en ga voor een super hoge score!
Bomberman 5

Bomberman 5

Behendigheid Spelletjes 5,1 In deze leuke versie van Bomberman ga jij proberen om alle poppetjes op te blazen!
Penalty's WK 2010

Penalty's WK 2010

Sport Spelletjes 5,0 Begin aan de wedstrijd, kies je favoriete team en begin aan een zenuwslopende shoot-out! Jij bent afwisselend de speler en de doelman. Als jij het schot mag maken, kun je de richting, hoogte en kracht van je schop beneden je instellen. Als jij de doelman bent, zie je kort voordat de bal eraan komt een kruis in het doel verschijnen. Klik bij die plek om de bal te vangen.
Bratz Make Over

Bratz Make Over

Meisjes Spelletjes 5,0 Kies een meisje en verzorg het haar, haar nagels en make-up.
Sonic 4

Sonic 4

Avontuur Spelletjes 5,0 Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel!
Egel Lanceren

Egel Lanceren

Behendigheid Spelletjes 5,0 Probeer de egel zo hoog mogelijk de lucht in te schieten. Verzamel munten en stuiter op de balken om geld te verdienen. Met dit geld kun je vervolgens accessoires kopen, waardoor je nog verder kan vliegen.
Ponyz Show

Ponyz Show

Meisjes Spelletjes 4,9 Maak je eigen pony op, en versier hem met allerlei leuke dingen.
Age of Defense 3

Age of Defense 3

Aktie Spelletjes 4,9 Verdedig je basis tegen de hordes vijanden die er allemaal op uit zijn om je territorium in te pikken! Hoe meer punten je verdient, hoe beter je je leger kunt uitrusten om de vijanden het hoofd te kunnen bieden.

Spelletjes - Menu Little Game