Advertentie
Juwelen Combineren

Juwelen Combineren

Behendigheid Spelletjes 4,9 Denk vooruit om het bord niet te vol te laten worden... Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen. Als je geen stenen weg kan spelen, komen er meer bij.
Kat en Hond 2

Kat en Hond 2

Multiplayer Spelletjes 4,9 Speel dit 2e level van kat en hond tegen elkaar !
War on Terrorism 2

War on Terrorism 2

Aktie Spelletjes 4,7 Je moet vier missies volbrengen door terroristen te vermoorden.
Circlo

Circlo

Denk Spelletjes 4,7 Probeer om alle balletjes weg te spelen door er bolletjes van dezelfde kleur op af te schieten.
Tijdreiziger Fcuk

Tijdreiziger Fcuk

Avontuur Spelletjes 4,6 Een fascinerende puzzelplatformer. Probeer een uitweg te vinden uit de doos waar je aan het begin van de game in bent gestopt. De talrijke valstrikken en puzzels zijn uitdagend en je krijgt hulp van je toekomstige 'ik', die je door alle levels heen probeert te loodsen door je tekstberichten te versturen.
Zwaarden en Sandalen 5

Zwaarden en Sandalen 5

Avontuur Spelletjes 4,6 Je bent een beginnende gladiator. Koop en wapenrusting en wapens en probeer de top te bereiken.
Patience op de golfbaan

Patience op de golfbaan

Denk Spelletjes 4,6 patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Tetris Omgekeerd

Tetris Omgekeerd

Behendigheid Spelletjes 4,6 Probeer in deze tetris variant het speelveld leeg te spelen om zo genoeg punten te halen om naar de volgende level te gaan.
Sue's Opmaakmachine

Sue's Opmaakmachine

Meisjes Spelletjes 4,6 Een beauty-automaat! Trek aan de hendel en kijk wat eruit komt.
Pappa's Pizza

Pappa's Pizza

Avontuur Spelletjes 4,6 Laat je restaurant zo lang mogelijk draaien en maak alle bestellingen klaar!
Sonic 2

Sonic 2

Avontuur Spelletjes 4,6 Je moet met Sonic de levels door rennen. Pas op voor de beesten. Klik op de kleine Sonic aan het begin van het spel om het spel te starten!
Jim Loves Mary

Jim Loves Mary

Behendigheid Spelletjes 4,6 Jim en Mary zijn de Romeo en Julia van deze tijden. Ze zijn verliefd op elkaar, maar Mary's familieleden zijn het er niet mee eens. Jim smeedt een slim plannetje en stuurt Mary een briefje per postduif. De twee geliefden spreken af om elkaar de volgende dag te ontmoeten. Ga jij ze hierbij helpen? Jim kan hoger springen, maar Mary kan juist onder lage obstakels door kruipen. In ieder level moeten Jim en Mary elkaar ontmoeten en zo veel mogelijk hartjes pakken. De boze familieleden staan op de wacht, dus moet je ervoor zorgen dat Jim niet in de handen valt van zijn schoonmoeder, zwager of schoonvader. Succes!
Texas Hold 'em Poker

Texas Hold 'em Poker

Denk Spelletjes 4,6 Let op je kaarten, zet tactisch in en ga aan de haal met het geld.
Auto Parkeren 2

Auto Parkeren 2

Race Spelletjes 4,6 Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Race Spelletjes 4,6 Parkeer de dure auto's van de sterren in hun parkeervak. Maar zorg dat er geen krasje op komt!
Hobo

Hobo

Aktie Spelletjes 4,5 Hobo de zwerver lag lekker te slapen op de stortplaats, tot hij werd wakker gemaakt door de politie, omdat hij daar niet mocht slapen. Nu is Hobo flink nijdig en vecht met iedereen die hij tegenkomt. Pak vuilnisbakken en bierflesjes om mee te gooien en ontdek de combo's waarmee Hobo nog ranziger wordt. Veel plezier!
Magic Drop

Magic Drop

Behendigheid Spelletjes 4,5 Groepeer drie of meer magische flessen van dezelfde soort!
Sue Beauty Room

Sue Beauty Room

Meisjes Spelletjes 4,5 Sue heeft zich verslapen! Help haar zo snel mogelijk een leuke outfit te vinden.
Wasted sky

Wasted sky

Aktie Spelletjes 4,5 Vlieg met je ruimteschip naar een reusachtig moederschip waar duizenden vijanden je opwachten met hun gevechtsruimteschepen. Tot overmaat van ramp komt er ook nog eens een asteroïdenstorm over jullie heen. Probeer dat alles maar eens te overleven...
Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3

Behendigheid Spelletjes 4,5 Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere bel of ster die je kapot schiet, splitst zich op in twee kleinere bellen of sterren, die je ook weer moet laten knappen. Het worden er dus steeds meer en daardoor wordt het steeds moeilijker om niet geraakt te worden. Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Wekkertjes voor extra tijd, of dynamietstaven die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met twee spelers. Er zijn twee spelmodi: de 'Plain fun'-modus en de 'Relax, no timer'-modus. In deze laatste modus heb je onbeperkt de tijd om alle luchtbellen kapot te knallen.
Stick MMORPG

Stick MMORPG

Multiplayer Spelletjes 4,4 In deze MMO vecht je in een hotel tegen andere gasten. Pak snel een goed wapen, anders word je meteen neergeschoten door anderen. Soms is het hammertime: dan schiet iedereen werkelijk op iedereen!
Raze

Raze

Aktie Spelletjes 4,4 Schiet al je tegenstanders dood. In sommige levels ben je lid van een groep en moet je jouw vijanden in teamverband verslaan. Let op dat je niet je eigen groepsleden afschiet en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voor je tegenstander dit doet. Aan het begin van het spel mag je je eigen profiel aanmaken, dan kun je het spel zo spelen als jij het het leukst vindt.
Draaiende bolletjes

Draaiende bolletjes

Behendigheid Spelletjes 4,4 Aan dit wieltje kleven gekleurde bolletjes. Je kunt hier bolletjes van dezelfde kleur op afschieten: als je er minimaal 3 van dezelfde kleur hebt, ontploffen ze. Je gaat door naar het volgende level wanneer je alle gekleurde ballen hebt weggespeeld. Zorg dat de ballen binnen de cirkel blijven, anders verlies je! Af en toe verschijnen bonussen, zoals bommen of een 'alle-kleuren-bal': pak deze, want ze zorgen ervoor dat je makkelijker naar een volgend level door kunt.
Sudoku Remote

Sudoku Remote

Denk Spelletjes 4,4 Zet cijfers (1-9) op het bord zodat ze een keer per rij, kolom en blok voorkomen.
Mega Larry

Mega Larry

Aktie Spelletjes 4,3 Dit is een leuk platformspel waarin Larry de hoofdrol speelt. Help jij hem om alle gevaren te trotseren?
De ultieme keeper

De ultieme keeper

Sport Spelletjes 4,3 De hoop van jouw voetbalteam is op jou gevestigd! Jij moet de ballen uit het doel houden zodat de tegenstander geen kans krijgt om te scoren. Voor iedere gestopte bal krijg je één handschoen op je scorebord. Wanneer het je lukt om de bal te vangen, krijg je hier zelfs twee handschoentjes voor. Wanneer je er drie hebt, scoort jouw team een doelpunt. Wanneer de tegenstander toch door jouw verdediging heen komt en dus scoort, verlies je alle handschoenen die je tot dan toe had verzameld. Laat jij iedereen zien hoe goed je kunt keepen?
Bush Royal Rampage

Bush Royal Rampage

Aktie Spelletjes 4,3 Help Bush om terroristen neer te knallen. Je moet de Engelse koningin beschermen.
Zwaarden en Sandalen 2

Zwaarden en Sandalen 2

Aktie Spelletjes 4,3 Waan jezelf in het oude Rome van gladiatoren en arenagevechten. Je hebt vast Zwaarden en Sandalen I al wel gespeeld, en kent misschien de principes van het spel nog wel. De basisprincipes van Zwaarden en Sandalen II zijn hetzelfde gebleven: maak je eigen gladiator, en verdeel hierbij zijn 'skills' precies zoals jij dat wilt. Je kunt je gladiator bijvoorbeeld laten uitblinken in kracht, maar ook in uithoudingsvermogen of toverkracht. Koop hierna wapens en een wapenrusting voor hem, en voeg hier toverspreuken en toverdranken aan toe. Dan is hij klaar om te gaan vechten tegen andere gladiatoren, om zo ervaring op te doen en goud te winnen, dat je vervolgens weer kunt gebruiken om nog meer wapens te kopen. Zo vergroot je je kansen om een nieuw arenagevecht te winnen. Probeer om in ieder level van Zwaarden en Sandalen II de juiste strategie te vinden en toe te passen. Wie weet versla je uiteindelijk alle tegenstanders wel, en word je de kampioen van het amfitheater!
Mc Donald's 2

Mc Donald's 2

Behendigheid Spelletjes 4,3 Je gaat bij de Mc Donald's werken. Regel dat je hamburgers krijgt door koeien te houden en soja te kweken en verkoop die in de winkels. Maak ook reclame.

Spelletjes - Menu Little Game