Advertentie
Huis Inrichten

Huis Inrichten

Meisjes Spelletjes 4,3 Plaats de meubels in alle kamers van dit leuke minihuisje!
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spelletjes 4,3 Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Victor's Nachtmerries 1

Victor's Nachtmerries 1

Avontuur Spelletjes 4,3 Leid Victor door zijn nachtmerries heen zodat hij weer rustig kan slapen.
Scooby Doo piratenschip

Scooby Doo piratenschip

Avontuur Spelletjes 4,3 Scooby Doo en Shaggy zitten op een piratenschip en moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?
Magische Knikkers

Magische Knikkers

Denk Spelletjes 4,2 Klik op een serie knikkers van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Droomafspraakje aankleedspel

Droomafspraakje aankleedspel

Meisjes Spelletjes 4,2 Zorg dat je date zijn ogen niet van je af kan houden!
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spelletjes 4,2 Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Zoek de playknop 7

Zoek de playknop 7

Denk Spelletjes 4,2 Dit spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Volg alle aanwijzingen, let op de hints en los alle puzzels op in deze grappige game. Zodra je een icoontje van een playknop ziet, klik je daarop en ga je door naar het volgende level. Ga voor een highscore!
Infanterie

Infanterie

Aktie Spelletjes 4,2 Dood alle vijanden voordat ze jou doden.
Happy Wheels

Happy Wheels

Race Spelletjes 4,2 Allerlei grappige en extreme minigames in één spel, waarin je moet proberen om verschillende personages veilig naar hun bestemming te laten rijden. Kies de optie 'play demo' om alle spellen te spelen, bijvoorbeeld 'Obstacle Course', 'Gut Bus Extreme', 'TrapTrac' of 'Rope Swings'. Boven de blauwe pijl met 'Play Now' zie je een korte instructie van de game. Dat wordt lachen!
Boxhead 2 Play

Boxhead 2 Play

Aktie Spelletjes 4,1 Je doel is om in deze zombie schietgame zo lang mogelijk in leven te blijven! Hoe meer zombies je doodt, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Solitaire 2

Solitaire 2

Denk Spelletjes 4,1 Zoek kaarten met dezelfde kaartwaarde bij elkaar.
Street Fighter 2

Street Fighter 2

Aktie Spelletjes 4,1 Dit spel kun je alleen of met zijn tweeën spelen. Je kunt 1 van de vele poppetjes kiezen om mee te vechten.
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Blokjes Puzzel

Blokjes Puzzel

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer om alle blokjes zo neer te leggen dat het gele vlak wordt omsloten!
Hobo in de gevangenis

Hobo in de gevangenis

Aktie Spelletjes 4,0 Hobo moet de gevangenis in omdat hij zich zo heeft misdragen. Maar het is maar vies in de gevangenis en Hobo is niet blij. Dus begint hij een gevangenisopstand. Pak dingen om mee te gooien en probeer een wapen in handen te krijgen om ermee te schieten. Ontsnap uit de gevangenis en wees eindelijk vrij! Succes!
Penalty Fever

Penalty Fever

Sport Spelletjes 4,0 Probeer om de winnaar te worden van deze penalty shooter game.
De Barbaren vallen aan

De Barbaren vallen aan

Aktie Spelletjes 4,0 De Barbaren vallen aan! Ze zijn uit op jouw goud maar jij gaat daar een stokje voor steken. Plaats allerlei verschillende soldaten op verschillende strategische plekken, zodat deze de Barbaarse binnendringers kunnen tegenhouden.
Torenbouwer

Torenbouwer

Denk Spelletjes 4,0 Het is jouw doel om het meest succesvolle bedrijf aller tijden op te zetten. Hiervoor moet je allereerst kantoorgebouwen uit de grond zien te stampen. In die gebouwen moeten natuurlijk mensen komen te werken: zorg dat de juiste werknemer op de juiste plaats terechtkomt. IT-medewerkers om computers te repareren, accountmanagers die zorgen voor extra inkomsten, HR-medewerkers die ervoor zorgen dat je personeel tevreden blijft, en schoonmakers die 's nachts het hele kantoor oppoetsen. Ook moet je onderzoekers in dienst nemen, die kunnen zorgen voor meer efficiency. Je kunt kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal en moeilijk.
Donkere krachten

Donkere krachten

Aktie Spelletjes 4,0 Speel dit interessante verdedigingsspel dat zich afspeelt in de geschiedenis, in een fantasiewereld ver van hier. Wanneer het continent Rivadis wordt bezet door een vijand, ontstaan er opstanden in verschillende naties aan de rand van het continent: in de Icedales Cult, de Duchy of Westaria en de Crimson Horde. Je begint in Westaria, waar zombies kasteel na kasteel bezetten om dit groene land langzaam te veranderen in een onherbergzaam gebied waar niets meer groeit en honger en verval om zich heen grijpen. Zet manschappen in om ervoor te zorgen dat de vijand niet nog meer terrein wint! Als tweede is de Crimson Horde aan de beurt, en als derde de Icedales Cult. Zorg dat de donkere krachten verdwijnen uit Rivadis!
Bubble Shoot

Bubble Shoot

Denk Spelletjes 4,0 Je moet in het leuke spel Bubble Shoot drie dezelfde gekleurde ballen op een rij zien te krijgen. Dan ontploffen ze. Probeer zo lang mogelijk om de ballen van de grond te houden. Door ze te laten ontploffen kun je dat zo lang mogelijk uitstellen en haal je een hogere score!
Louie's pannenkoekhuis

Louie's pannenkoekhuis

Behendigheid Spelletjes 4,0 Papa Louie heeft al een succesvolle pizzeria en nog een aantal andere goedlopende restaurants. Hij heeft iets nieuws: een pannenkoekenrestaurant in de bergen! Jij gaat hier aan het werk. Eerst neem je de bestellingen van je klanten op in het 'Order station'-gedeelte. Deze noteer je op een lijstje, dat je vervolgens ophangt. Daarna bak je je pannenkoek in het 'Grill station'-gedeelte en beleg je je pannenkoeken in het 'Build station'-gedeelte. Als je klant tevreden is, zit er misschien nog wel een fooi voor je in!
Piratenschat

Piratenschat

Avontuur Spelletjes 4,0 Help de piraat Barbarossa zijn schat terug te vinden. Per level moet je de juwelen weg spelen om de sleutels te pakken te krijgen. Juwelen speel je weg door je muis over minstens 3 dezelfde aaneengrenzende juwelen te slepen.
Scooby Doo Avontuur 1

Scooby Doo Avontuur 1

Avontuur Spelletjes 4,0 Leid Shaggy en Scooby door een reeks van logische raadsels! Let op de scènes voor aanwijzingen en voeg alle voorwerpen toe aan je verzameling.
Oorlogsspel 3

Oorlogsspel 3

Aktie Spelletjes 4,0 Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen in dit grote oorlogsspel!
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Behendigheid Spelletjes 4,0 Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer hij zijn schep in de grond steekt, blijkt hij een complete goudader te hebben aangeboord! De grond zit vol met goud, en Ben kan wel een gat in de lucht springen van vreugde. Maar daar is geen tijd voor: hij wil snel aan het werk, van een dag als deze komt misschien maar één keer in zijn leven voor. Help jij Ben met het zoeken naar goud? Doe de juiste investeringen om het hoogste rendement te halen uit deze goudmijn. Vooral in de hogere levels is het belangrijk welk gereedschap je gebruikt, en welke hulpjes je inroept om al het goud boven de grond te krijgen.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spelletjes 4,0 In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Poolen

Poolen

Sport Spelletjes 3,9 Je gaat poolen tegen de computer. Succes!
Farmxon

Farmxon

Behendigheid Spelletjes 3,9 Help deze boer om zijn hele akker te beplanten, zodat hij naar het volgende level kan. Er lopen kuikens of kippen rond, die hij moet ontwijken. Doorkruisen ze je lijn voordat je in het veilige beplante gebied bent aangekomen, dan verlies je een leven. De volgende voorwerpen kunnen je helpen wanneer je eroverheen loopt: een pompoen, die de kuikens en kippen vertraagt; een tractor, die je snelheid even verhoogt, en een ijspegel, die de kuikens en kippen tijdelijk bevriest. Wanneer je over '1 up' loopt, krijg je een extra leven.

Spelletjes - Menu Little Game