Advertentie
Infiltrant in de lucht

Infiltrant in de lucht

Aktie Spelletjes 3,9 Stickpoppetje Ralph moet ervoor zorgen dat hij Henry levend te pakken krijgt! Hij heeft hiervoor verschillende middelen tot zijn beschikking: afluisterapparatuur, een kanonskogel, een harpoengeweer en, last but not least, een plakhandje. Alle middelen leiden weer tot andere situaties waarbij hij weer allerlei hulpjes en gereedschappen kan gebruiken: denk goed na voor je kiest en kijk waar het spel je heen leidt. Een grappig en uitdagend spelletje waar je je de nodige tijd mee vermaakt!
Strand Volleybal

Strand Volleybal

Sport Spelletjes 3,9 Speel een potje strand volleybal tegen verschillende tegenstanders.
Skullkid

Skullkid

Aktie Spelletjes 3,9 Jij bent Skullkid, een poppetje dat een schedel op de plaats van zijn hoofd heeft. Zaag kasten door en vermoord mensen om zo de levels te doorlopen. Als dat je lukt, kom je steeds een verdieping hoger. Het muziekje bij dit spel is erg grappig!
Sue videoclip regisseur

Sue videoclip regisseur

Meisjes Spelletjes 3,9 Kleedt Sue als een danseres en scoor punten met je videoclip.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spelletjes 3,9 Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je land niet in komt. Voor iedere gedode vijand, verdien je goudstukken! Je hebt keuze uit allerlei verdedigingstorens, vijanden, upgrades en strategieën. Klik hiervoor op 'Encyclopedia', zodat je het complete overzicht op je gemak kunt bekijken.
Stiekem Kusjes Geven

Stiekem Kusjes Geven

Avontuur Spelletjes 3,9 Probeer om te zoenen in deze discotheek, maar pas op dat de paparazi je niet betrapt !
Koop een trouwjurk

Koop een trouwjurk

Meisjes Spelletjes 3,9 In dit spel ga je een winkel beheren. Het is de bedoeling dat je trouwjurken verkoopt. De klanten komen binnen en jij gaat naar ze toe om ze te helpen met het uitzoeken van een mooie trouwjurk. Let goed op welke jurk je klanten willen passen en kopen! Op deze manier kun je een hoop geld verdienen. Ook is het na elk level mogelijk om extra trouwjurken, personeel en interieur aan te schaffen. Zo kun je nog meer klanten helpen en nog meer verdienen!
Paris Hilton Kussen

Paris Hilton Kussen

Meisjes Spelletjes 3,9 Paris is vrijgezel en op zoek naar een leuke vriend. Probeer haar met een leuke jongen te laten zoenen, maar pas op dat de rest van de wereld hen niet ziet!
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spelletjes 3,9 Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Polly Party Pickup

Polly Party Pickup

Meisjes Spelletjes 3,9 Pik al je vrienden op en breng ze naar het winkelcentrum voor je feestje begint.
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spelletjes 3,9 Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Het varkentje

Het varkentje

Avontuur Spelletjes 3,9 Verzamel items voor punten, spring over obstakels en ontwijk de beestjes.
Pizzamonsters

Pizzamonsters

Behendigheid Spelletjes 3,8 Help Papa Louie om te strijden tegen de pizzamonsters en andere vijanden!
Zwaarden en Sandalen 10

Zwaarden en Sandalen 10

Aktie Spelletjes 3,8 Hoeveel rondes houd jij het vol in een riddergevecht?
Motor Stunten

Motor Stunten

Race Spelletjes 3,8 Probeer om in deze trial game de vetste tricks en trucks te maken.
De Boerderij

De Boerderij

Avontuur Spelletjes 3,8 In dit spelletje ben je de baas van een boerderij. Je moet ervoor zorgen dat je je gewassen goed teelt en dat je de zaak draaiende houdt!
Mahjongg Sleutel

Mahjongg Sleutel

Denk Spelletjes 3,8 Klik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen van het bord.
Ontsnap uit het spookhuis 3

Ontsnap uit het spookhuis 3

Avontuur Spelletjes 3,8 Hoe kom je dat enge spookhuis nou uit? Los allerlei puzzels op om te kunnen ontsnappen. Hiermee zul je nog wel even bezig zijn!
Rij voor je leven 3

Rij voor je leven 3

Aktie Spelletjes 3,8 In de vorige aflevering van dit spel was je midden in de woestijn gestrand en moest je je reis per auto voortzetten. Met gevaar voor eigen leven ben je door een woestijn vol zombies gereden maar je hebt je bestemming nog niet bereikt: je moet nog doorrijden naar Forgotten Hills, Cactus Ride, Red Canyon en Desert Dash. Hoe verder je rijdt en hoe meer zombies je raakt, hoe meer brandstof, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je bus of vrachtwagen.
Paard Opmaken 3

Paard Opmaken 3

Meisjes Spelletjes 3,8 Probeer om je paard zo mooi mogelijk op te maken.
Voetballen 4

Voetballen 4

Sport Spelletjes 3,8 Laat allerlei verschillende landen tegen elkaar voetballen in dit leuke voetbalspel. Je kunt tegen de computer spelen, maar ook met twee spelers op één computer. Veel plezier!
Cactus McCoy 2

Cactus McCoy 2

Avontuur Spelletjes 3,7 Nadat Cactus McCoy de gouden cactus heeft gevonden, blijkt dat er meer kapers op de kust zijn! Net op het moment waarop een strijd om de gouden cactus ontstaat, komt er een alles verpletterende spijkerkogel aan rollen. Cactus McCoy en de onbekende schatzoekster slaan op de vlucht. Het blijkt Ella Windstorm te zijn, en samen gaan ze op zoek naar de schat. Er zit namelijk een kaart verstopt in de cactus. Ella is een afstammelinge van de Volados-stam. Dan worden ze plotseling overvallen door rovers, en Cactus McCoy zal zonder Ella maar met kaart op zoek moeten naar de schat!
Sumoworstelen

Sumoworstelen

Sport Spelletjes 3,7 Dit is een sumoworstelpartij op grote hoogte! Het is aan jou om je tegenstanders van de ijsberg te laten vallen. Lukt het jou om het hoogste level te halen?
Boxhead More Rooms

Boxhead More Rooms

Aktie Spelletjes 3,7 Je doel is om in deze zombie-schietgame zo lang mogelijk in leven te blijven!
Glashelder

Glashelder

Denk Spelletjes 3,7 Maak series van 5 identieke kristallen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Sue's Heks

Sue's Heks

Meisjes Spelletjes 3,7 Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.
Dammen 3

Dammen 3

Denk Spelletjes 3,7 Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin.
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spelletjes 3,7 Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.

Spelletjes - Menu Little Game