Advertentie
Laat het varken vliegen

Laat het varken vliegen

Denk Spelletjes 3,7 Probeer het varkentje zo naar zijn drankje te brengen. Als hij het drankje heeft, kan hij naar het volgende level vliegen. De blauwe stenen kunnen alleen met de blauwe pijl verplaatst worden, de groene stenen alleen met de groene pijl en het varkentje alleen met de roze pijl. Ze zijn allemaal mogelijk, maar je moet wel even nadenken.
Ontsnapping uit Argon City

Ontsnapping uit Argon City

Avontuur Spelletjes 3,6 Help Beck om langs de bewakers van Tesler te komen, zodat hij kan ontsnappen uit Argon City! Hij heeft namelijk een reusachtig standbeeld van Clu opgeblazen, en Tesler zet alles op alles om hem te vinden. Help jij hem ontsnappen?
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spelletjes 3,6 Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Sonic Collectie

Sonic Collectie

Avontuur Spelletjes 3,6 Probeer met Sonic binnen 300 seconden zoveel mogelijk ringen te verzamelen en de level te halen. Pas op voor de vijanden!
Electricman

Electricman

Aktie Spelletjes 3,6 Electricman 2 HS is een combinatie van straatvechten en het gebruik van bovenmenselijke krachten, waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen.
Harry de Hamster 1

Harry de Hamster 1

Avontuur Spelletjes 3,6 Harry de hamster moet de 10 onderdelen vinden van een gouden loopwiel voor hamsters.
Kat en Hond

Kat en Hond

Multiplayer Spelletjes 3,6 Dit spel kan je alleen spelen en met zijn tweeën. Je probeer de hond/kat met vis of botten knock-out te gooien.
Super Taxi 2

Super Taxi 2

Race Spelletjes 3,6 Dit is een taxi-simulatiespel waarin je al je passagiers naar hun bestemming moet brengen. Wanneer je je werk goed doet, verdien je geld waarmee je je taxi kunt oppimpen!
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Meisjes Spelletjes 3,6 Je bent de baas van een kinderdag verblijf. Verzorg de baby's en zorg ervoor dat ze het na hun zin hebben.
Vex

Vex

Avontuur Spelletjes 3,6 Speel dit uitdagende behendigheidsspel en verbeter al gamend je skills! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor moet oppassen, aangezien ze je ook kunnen pletten. Kijk je ook uit voor de scherpe punten op de platforms en de wanden?
Modeshow

Modeshow

Meisjes Spelletjes 3,6 Kies 3 meiden uit en kleed ze mooi aan zodat ze aan de modeshow kunnen deelnemen.
Boksen 1

Boksen 1

Sport Spelletjes 3,6 Gebruik je vuisten om de tegenstander te verslaan in de ring!
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spelletjes 3,6 Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
Sudoku 1

Sudoku 1

Denk Spelletjes 3,5 Sudoku 1 is net weer iets anders dan de andere versie. In deze versie heb je de keuze uit 75 verschillende levels. Iedere level is weer een stukje moeilijker. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook voor de rij die 9 cijfers moet bevatten! Succes!
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spelletjes 3,5 Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Papier Snijden

Papier Snijden

Meisjes Spelletjes 3,5 Ontwerp iets moois door op een stuk papier iets uit te knippen of te tekenen. Wanneer je klaar ben kan je op de "show" knop klikken om te bekijken wat je gemaakt heb.
Air Hockey 8

Air Hockey 8

Sport Spelletjes 3,5 Probeer om meer goals dan je tegenstander te maken en ga door naar de volgende level!
Garfield

Garfield

Avontuur Spelletjes 3,5 Help Garfield om in een spookhuis naar eten te zoeken. Zorg dat hij niet teveel schrikt en zoek de goede sleutels bij de goede deuren.
Bike Mania

Bike Mania

Race Spelletjes 3,5 Race met je Trial zo snel mogelijk over de finish!
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spelletjes 3,5 Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Kaasje Rollen

Kaasje Rollen

Behendigheid Spelletjes 3,5 Rol de kaas naar het einde van het level en verzamel ondertussen zo veel mogelijk kaasjes.
Raze 2

Raze 2

Aktie Spelletjes 3,5 Ook in dit vervolg op Raze ga je weer de strijd aan tegen de aliens. Vier jaar geleden waren ze verslagen en verjaagd, maar het zombievirus waarmee ze de mensheid hebben besmet, waart nog steeds rond en een tegengif is nog niet gevonden. Nu zijn de aliens opeens terug! Probeer ze uit te schakelen en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voordat je tegenstander dit doet! Er zijn vier geheimen te ontdekken in het spel: vind ze alle vier! Gebruik je skills zo vaak je kunt, want ze worden snel weer opgeladen dus het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken! Als je aan het begin van het spel je eigen profiel aanmaakt, kun je het spel precies zo spelen als jij wilt.
Schansspringen 2

Schansspringen 2

Sport Spelletjes 3,5 Dit is een leuk schansspringspel, waarin je gaat proberen om zo ver mogelijk van de schans te springen. Succes!
3d Rally Racing

3d Rally Racing

Race Spelletjes 3,5 Je gaat een rally rijden. Kies eerst een auto en een kleur voor je auto. Daarna kun je het circuit uitkiezen. Race over het ruige terrein en speel nieuwe circuits vrij!
Min-Hero Tower of Sages

Min-Hero Tower of Sages

Avontuur Spelletjes 3,5 Iedereen droomt ervan om titanen te mogen trainen in de Toren der Wijzen. Slechts een enkeling is uitverkoren: hij of zij die erin slaagt om de Grote Wijze te verslaan. In Tower of Sages, een turn-based rollenspel, laat je allerlei poppetjes tegen elkaar vechten. Maak de beste strategische keuze voor het gevecht begint, en kijk waar het eindigt! Verzamel en train deze wezens: je kunt er meer dan 100 verzamelen dus daar ben je nog wel even mee bezig! Ieder poppetje hoort bij een bepaald type, bijvoorbeeld vuur, gras of water. Sommige types zijn sterker of zwakker wanneer ze vechten tegen bepaalde andere types. Zorg voor de perfecte samenstelling in jouw groep, zodat jij een succesvolle titanentrainer wordt!

Spelletjes - Menu Little Game