Advertentie
Scooby Doo Avontuur 2

Scooby Doo Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 3,5 Help Scooby Doo en Shaggy om door de Griezelige Grot te komen!
Helikopterspel 7

Helikopterspel 7

Aktie Spelletjes 3,5 Manoeuvreer je helikopter door oorlogsgebied en pas op voor de poppetjes die op je schieten. Land op het plateau om je brandstofpeil en schade weer te herstellen.
Geflirt op school

Geflirt op school

Meisjes Spelletjes 3,4 Laat de andere meiden uit je klas zien wie de grootste jongensversierster is! Zorg dat alle jongens in de klas verliefd op je worden. Als een ander meisje je uitdaagt, moet je zo snel mogelijk achter elkaar klikken op de jongen waar je je zinnen op hebt gezet, om hem zo te veroveren.
Flirten 2

Flirten 2

Behendigheid Spelletjes 3,4 Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Ook degene die al een vriendinnetje hebben, je komt dan met die vriendin in een soort van oogcontact gevecht. Klik dan zo snel mogelijk om het gevecht te winnen.
Kussen

Kussen

Meisjes Spelletjes 3,4 Probeer alle vrouwen te kussen voordat hun hartje leeg is.
Moto X3m 3

Moto X3m 3

Race Spelletjes 3,4 In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!
De slag

De slag

Aktie Spelletjes 3,4 In dit veroveringsspel begin je met een fort, een oliebron en eenvoudige soldaten. Neem het verdedigingswerk en de oliebron van je tegenstander over en vernietig zijn fort. Verricht onderzoek om extra wapens te kunnen kopen, die je overwinning in latere, moeilijkere levels mogelijk maken. Hoe meer onderzoek je verricht, hoe beter je wapens worden. Succes!
Stiekem Kussen 2

Stiekem Kussen 2

Meisjes Spelletjes 3,4 Probeer elkaar te kussen zonder dat je kinderen het zien. Zodra de balk vol is ga je naar het volgende level.
Hollywood Hall of Fame 5

Hollywood Hall of Fame 5

Meisjes Spelletjes 3,4 Dit is alweer het vijfde deel van de Hollywood Hall of Fame serie. In dit deel kun je drie filmsterren uit de Twilight film New Moon opmaken. Hun namen zijn: Kirsten Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner. Je weet dat ze er in de film geweldig uitzien, maar in dit spel kun je ze nog mooier maken. Kies hun kleren, kapsel, kleur haar, make-up, accessoires en achtergronden. Je kunt ze veranderen op alle mogelijke manieren. Op deze manier kun je jouw eigen speciale Jennifer Kirsten Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner maken.
Vrije Trap 4

Vrije Trap 4

Sport Spelletjes 3,4 Free Kick Mania is een voetbalspelletje waarin je vrije trappen moet nemen. Hou je ook rekening met de windrichting?
Amazon Quest

Amazon Quest

Denk Spelletjes 3,4 Maak rijen van 3 of meer stenen. Probeer alle donkergrijze stenen weg te spelen.
Maak je eigen auto 2

Maak je eigen auto 2

Race Spelletjes 3,4 Je kunt bij dit spel je auto verbouwen en een mooie achtergrond kiezen.
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spelletjes 3,4 Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen, op zoek naar snoep. Vecht samen met jouw pokémon tegen de dieven, en schakel er zo veel mogelijk uit!
Air Hockey 6

Air Hockey 6

Sport Spelletjes 3,4 Zorg dat je tegenstander niet scoort, blokkeer zijn aanvallen en probeer het schijfje in zijn goal te krijgen.
Beertjes Mahjong

Beertjes Mahjong

Denk Spelletjes 3,4 Vind dezelfde stenen bij elkaar om het bord zo snel mogelijk leeg te spelen.
Viper Smash

Viper Smash

Behendigheid Spelletjes 3,4 Vecht mee met de Legoninja's Kai, Cole, Zane en Jay in het coole Lego-vechtspel Viper Smash! Kies je ninja en voer met hem alle gevechtsopdrachten uit. Zo kun je bijzondere krachten en wapens vrijspelen. Kijk uit voor het kwaad, dat zich overal verschuilt. Met jouw kracht en moed lukt het je vast om alle gemeneriken te verslaan!
Verkiezingsstrijd

Verkiezingsstrijd

Denk Spelletjes 3,4 Probeer president van de verenigde staten te worden door alle staten te veroveren. Klik telkens eerst op je eigen staat waarmee je wilt aanvallen, en vervolgens op de staat die je wilt gaan aanvallen. Je kunt alleen staten aanvallen die grenzen aan de staat weermee je wilt aanvallen.
Spinjitzu Smash DX

Spinjitzu Smash DX

Behendigheid Spelletjes 3,4 Welkom in de wereld van Lego Ninjago! Speel dit leuke Lego-vechtspel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Voordat zij echte Spinjitzu-meesters zijn, moeten ze nog de nodige ervaring opdoen. Voer alle opdrachten uit en vergaar kennis en bijzondere krachten. Kijk uit voor het kwaad, dat zich overal verschuilt. Met jouw kracht en moed lukt het je vast om alle gemeneriken te verslaan!
Vex 2

Vex 2

Avontuur Spelletjes 3,4 Dit is het vervolg op Vex, een uitdagend behendigheidsspel! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor moet oppassen, aangezien ze je ook kunnen pletten. Kijk je ook uit voor de scherpe punten op de platforms en de wanden?
Baby Verzorgen

Baby Verzorgen

Avontuur Spelletjes 3,4 Zorg goed voor de drieling zodat hun ouders kunnen slapen.
Eggstinction

Eggstinction

Aktie Spelletjes 3,4 Als dinosaurusei heb je het niet makkelijk. Ruimteschepen schieten op je vanuit de lucht, en hiertegen moet je je verdedigen. Je kunt schuilen, maar je kunt ook aanvallen en jezelf tijdelijk omtoveren tot echte dinosaurus. Alleen door aan te vallen ruim je je vijanden uit de weg en verdien je punten. Zorg dat de dinosaurus niet uitsterft!
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spelletjes 3,4 Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Euro 2004 Volley

Euro 2004 Volley

Sport Spelletjes 3,4 Je krijgt een voorzet en probeert om de bal in het doel te schieten. Oefening baart kunst!
Blitzkrieg 2

Blitzkrieg 2

Aktie Spelletjes 3,4 Leid sergeant Blitz door de jungle, waar hij zijn uiterst geheime missie moet uitvoeren om de snode plannen van de generaal te dwarsbomen! Gelukkig is Blitz een goedgetrainde professional, die elke situatie aankan. Veel plezier met dit deel van de Blitzkrieg-serie.
Splash Back

Splash Back

Denk Spelletjes 3,4 Probeer het hele veld leeg te spelen in dit uitdagende spel van maar liefst 62 levels. Klik op de druppels groene vloeistof om ze te laten verdwijnen door middel van een kettingreactie.
Monster Jam

Monster Jam

Race Spelletjes 3,4 Vernietig alles op je weg met een monstertruck.
Castle Restaurant

Castle Restaurant

Meisjes Spelletjes 3,3 Heb jij je ook zo vermaakt bij het spelen van ons spel 'Castle Hotel'? Hierin hadden Manuela en Melvin een oud kasteel gekocht, dat ze helemaal hebben opgeknapt om er een hotel van te maken. Toen het hotel goed liep, hebben ze ook een wellness-resort laten bouwen, dat ook een groot succes is. Manuela en Melvin zijn ondernemers in hart en nieren, en als ze merken dat er iets goed loopt, zullen ze altijd proberen om de zaken nog verder uit te breiden. Vandaar dat ze het plan hebben opgevat om een restaurant te openen. Ook dit blijkt weer druk bezocht te worden door de gasten van het hotel en de spa. Help jij Manuela en Melvin mee om het de gasten naar de zin te maken? Ga deze horeca-uitdaging aan en doe je best in het Kasteelrestaurant. Je kunt de gasten naar hun tafel brengen, hun bestellingen opnemen en hun eten klaarmaken. Hoe meer geld je verdient, hoe mooier je het restaurant kunt opknappen en uitbreiden. Uiteraard wordt het steeds drukker in het restaurant, en dat zul je merken aan de snelheid waarmee je moet handelen. Je kunt in dit spel mochi coins gebruiken om speciale items en extra levels te kopen. Deel je ervaringen ook op Facebook!
Motor Madness

Motor Madness

Avontuur Spelletjes 3,3 Scooby Doo en zijn vrienden volgen een man. Als je bij een gebouw aankomt, ga je naar binnen om stiekem een foto van de man te nemen.
Paarden Opmaken

Paarden Opmaken

Meisjes Spelletjes 3,3 Probeer om je paard zo mooi mogelijk op te maken.

Spelletjes - Menu Little Game