Advertentie
Pencak Silat

Pencak Silat

Aktie Spelletjes 3,3 Je gaat vechten in Indonesië. Kies een leuk personage en ga het gevecht aan.
Hamsters op vakantie

Hamsters op vakantie

Meisjes Spelletjes 3,3 Het is vakantietijd in hamsterland! De hamsters houden er wel van om naar een heerlijk luxe hotel te gaan. Ze komen met de hele familie en willen op hun wenken bediend worden. Dat betekent dat het personeel van het hotel het flink druk heeft met al die gasten. Ze bellen om eten en drinken, ze mopperen als je te laat bent met hun bestelling... je moet dus stevig doorwerken om ze tevreden te houden. Als je het goed doet, verdien je genoeg om naar het volgende level van dit hotelspel te gaan, en krijg je ook nog eens extra sterren in het level. In elk level komen er hotelkamers bij: dit betekent dat je meer hamsterfamilies moet verzorgen. Hoe meer kamers en hamsterfamilies je hotel heeft, hoe meer je kunt verdienen. Laat ook je vrienden op Facebook weten hoe goed je bent in dit hamster-hotelspel!
Desert Rally

Desert Rally

Race Spelletjes 3,3 Kies een auto en race zo ver mogelijk door de woestijn zonder kapot te gaan.
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spelletjes 3,3 De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Kabelbaan

Kabelbaan

Behendigheid Spelletjes 3,3 Jij bent de bestuurder van een cabine van een kabelbaan in de stad. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk mensen van A naar B vervoert, zonder dat er iemand uit valt! Onderweg komen jullie namelijk monsters tegen, die je moet ontwijken, anders verlies je passagiers.
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spelletjes 3,3 Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
Frizzle Fraz

Frizzle Fraz

Avontuur Spelletjes 3,3 Red de groene en gele pluizebolletjes door ze naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de rode en donkergroene duiveltjes! Ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren kunt openen naar de volgende levels.
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spelletjes 3,3 Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
City Trial

City Trial

Race Spelletjes 3,3 Race in deze trialvariant met je motor door de straten van de stad!
Emo Voetbal

Emo Voetbal

Sport Spelletjes 3,3 In deze 1 tegen 1 voetbal game dien je te spelen met 2 spelers.
Scooby Doo Avontuur 3

Scooby Doo Avontuur 3

Avontuur Spelletjes 3,3 Lijdt Shaggy en Scooby door een opwindend en spookachtig avontuur.
Magische speelgoedfabriek

Magische speelgoedfabriek

Denk Spelletjes 3,3 In dit behendigheidsspelletje ga je proberen om alle bolletjes weg te spelen door series van drie dezelfde bolletjes te maken. Je schiet de bolletjes af met je kanon, en daarna rijd je het treintje naar de juiste plek om de vallende ballen op te vangen. Succes!
Mickey's Kussengevecht

Mickey's Kussengevecht

Aktie Spelletjes 3,2 Mickey, Donald en Goofy houden een kussengevecht in het hotel waar ze overnachten! De veren vliegen in het rond. Je krijgt telkens 15 seconden om je strategie te bepalen. Zorg dat jij het het langst uithoudt! Je kunt ook nog wat 'geheime' wapens inzetten: papieren vliegtuigjes, waterballonnen en waterpistolen. Ook kun je ballonnen en paraplu's gebruiken. De dozen bevatten gereedschap en geheime aanvallen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met zijn tweeën of zelfs met drie spelers.
Schietspel

Schietspel

Aktie Spelletjes 3,2 Probeer om alles wat op je weg komt neer te schieten. Hiervoor heb je 7 verschillende wapens tot je beschikking!
BMX fietsen 3

BMX fietsen 3

Sport Spelletjes 3,2 Probeer om met je fiets de vetste tricks te maken op de halfpipe!
Ganzenbord

Ganzenbord

Denk Spelletjes 3,2 Leuk en educatief ganzenbordspel!
Sonic Trialrijder

Sonic Trialrijder

Race Spelletjes 3,2 Sonic heeft besloten om een trial te gaan rijden! Hij wil wel zo veel mogelijk punten verzamelen (dit zijn de gouden ringen die in de lucht zweven). Zorg dat hij niet over de kop slaat!
Pimp my Ride 1

Pimp my Ride 1

Kids Spelletjes 3,2 Hier mag je je eigen bak maken. Je kan je auto verven, andere wielen en zelfs vliegtuig vleugels geven!
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spelletjes 3,2 Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Goudzoeker 3

Goudzoeker 3

Behendigheid Spelletjes 3,2 De opvolger van Goudzoeker. In het Wilde Westen is een ware goudkoorts uitgebroken. Je moet binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk goud opgraven.
Hoge Duikplank

Hoge Duikplank

Behendigheid Spelletjes 3,2 Probeer om van de verschillende duikplanken te springen.
Escape Library

Escape Library

Aktie Spelletjes 3,2 Ontsnap uit de bibliotheek door items te vinden en puzzels op te lossen.
Hobo 4 total war

Hobo 4 total war

Aktie Spelletjes 3,2 Hobo is weer terug, en hij wordt weer een lastiggevallen tijdens zijn dutje. Ditmaal door militairen, die waarschijnlijk de opdracht hebben gekregen om deze rebelse zwerver eindelijk klein te krijgen. Maar gaat dat ze lukken? We denken van niet, want ook deze keer is Hobo weer in vorm en maakt hij de soldaten een kopje kleiner met behulp van zijn bekende (en smerige) gevechtstechnieken, en natuurlijk met jouw hulp.
Pool Jam

Pool Jam

Sport Spelletjes 3,2 Probeer binnen de tijd alle ballen in de gaten weg te spelen.
Digging for Gold

Digging for Gold

Behendigheid Spelletjes 3,2 John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar heel af en toe hebben ze wat geluk. Wat er vandaag toch aan de hand is, het kan niet anders dan dat dit zijn geluksdag is! Bobby vindt namelijk een kaart waarop zestien plekken staan aangegeven waar veel goud in de grond zit. De goudzoeker wil snel aan het werk, van want een dag als deze zijn er niet veel in een mensenleven. Help jij hem om zo veel mogelijk goud te verzamelen? Investeer in het juiste gereedschap en in nuttige hulpjes om zo veel mogelijk geld te verdienen in deze goudmijn. Succes!
Snake Without Limits

Snake Without Limits

Multiplayer Spelletjes 3,2 Snake without limits, een leuk Snakespel waarin je alle zwarte bolletjes en de paarse rondjes moet opeten, waardoor de slang steeds langer wordt. Zorg dat je niet in de knoop raakt met je eigen slang! Je kunt twee versies spelen: één met grenzen, en eentje zonder. In de versie met grenzen, 'with boundaries', gaat de slang dood zodra hij de grens van het speelveld raakt. In de versie zonder grenzen, 'without boundaries', gaat hij aan de andere kant van het speelveld gewoon weer verder. Veel plezier met het spelen van deze twee leuke online Snakeversies!
Castle Hotel

Castle Hotel

Behendigheid Spelletjes 3,2 Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu is het dus de vraag of het goed gaat lopen, en of ze al hun investeringen terug kunnen verdienen. Als dit niet lukt, gaat de zaak namelijk failliet en is alle moeite voor niets geweest. Samen met hun trouwe bedienden Bessie en Bill gaan ze hun uiterste best doen om er iets moois van te maken en om hun gasten het naar de zin te maken. Het is dus heel belangrijk dat de gasten op hun wenken bediend worden, en zo snel mogelijk datgene krijgen waar ze om vragen. Help jij Melvin, Manuela, Bill en Bessie een handje? Het is de bedoeling dat je klikt op de dingen waar je gasten om vragen: vragen ze om de sleutels, klik dan op het bureau waar de sleutels liggen en daarna weer op je gast. Vragen ze om een kop koffie, klik dan eerst op de koffieautomaat en daarna op de gast. En als er dingen schoongemaakt of gerepareerd moeten worden, kun je dit doen door links en rechts onderin het scherm te klikken. Als je gasten tevreden zijn, betalen ze hun verblijf (klik wel even op het geld dat ze neerleggen!) en kun je in een volgend level nog meer investeringen doen. Zo kun je nog meer kamers openen, planten neerzetten, zorgen voor kranten, telefoons en veel meer andere dingen die het verblijf van je gasten nog aangenamer maken. Uiteraard wordt het steeds drukker in het hotel, en dat zul je merken aan de snelheid waarmee je moet handelen. Succes!
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spelletjes 3,2 Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spelletjes 3,2 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?

Spelletjes - Menu Little Game