Advertentie
Darten 2

Darten 2

Sport Spelletjes 3,2 Begin bij 301 of 501 punten en gooi jezelf zo snel mogelijk naar 0!
RPG Sonic

RPG Sonic

Avontuur Spelletjes 3,1 Probeer de steen te verkrijgen door de grote baas te verslaan!
Blokkeren en Kussen

Blokkeren en Kussen

Meisjes Spelletjes 3,1 Je vriendin is boos op je en probeert je te slaan. Probeer dat te voorkomen door haar vlug te kussen..
Card Clash

Card Clash

Denk Spelletjes 3,1 Verzamel als eerste alle 52 kaarten uit het spel.
Hollywood Hall of Fame 8

Hollywood Hall of Fame 8

Meisjes Spelletjes 3,1 Dit is het achtste deel van de Hollywood-serie. In dit deel kun je Demi Lovato, Johnny Depp en Hayden Panettiere prachtig opmaken. Deze drie geweldige mensen kennen we natuurlijk allemaal van TV en film. Maak ze nog mooier dan ze al zijn. Je kunt van alles veranderen: het haar, de haarkleur, de make up, de kleur van de ogen, de kleding en nog veel meer. Nadat je een mooie achtergrond hebt gekozen, kun je jouw zelfgemaakte sterren nog een keer zien in een klein filmpje. Veel plezier.
Volleybal

Volleybal

Sport Spelletjes 3,1 Probeer om in dit volley bal spel de bal naar de overkant te koppen.
Zomer Flirt

Zomer Flirt

Meisjes Spelletjes 3,1 Het is een warme zomerdag. Alice heeft een nieuwe bikini gekocht om op het strand te dragen. Wauw, in deze bikini vinden veel jongens haar erg aantrekkelijk. Ze worden meteen verliefd op haar! Alice vindt dat prachtig. Ze wil zo veel mogelijk aanbidders om zich heen verzamelen. Kun jij haar helpen met het veroveren van alle jongens op het strand? Als Alice wint, kan ze een heerlijk frisse ijscoupe verdienen. Er zijn vijf levels in dit spel.
Kapper 9

Kapper 9

Meisjes Spelletjes 3,1 Kies een voorbeeldplaatje en knip Alice haar kapsel precies zo.
Tank vs tank

Tank vs tank

Aktie Spelletjes 3,1 Het is oorlog en jij moet je tank heelhuids door vijandig gebied zien te loodsen. Schiet de andere tanks kapot en zorg dat ze jou niet raken!
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spelletjes 3,1 In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 3,1 Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Taartenbakker

Taartenbakker

Meisjes Spelletjes 3,1 Versier deze heerlijke vruchtentaart rechts net zoals de taart links eruit ziet. Bij de zien alleen al loopt het water je in je mond!
Tandarts

Tandarts

Behendigheid Spelletjes 3,1 De patiënt heeft allemaal viezigheid tussen de tanden. Jij moet ervoor zorgen dat het vuil wordt weggespoten voordat de tanden wegrotten.
FruitJong

FruitJong

Denk Spelletjes 3,1 De naam zegt het al: Mahjong met fruit! Zoek paren van blokken die aan alle zijden hetzelfde teken of plaatje hebben. Je kunt geen blokken wegklikken die onder een ander blok liggen.
Duikers Bijten

Duikers Bijten

Behendigheid Spelletjes 3,1 Jij bent een haai die op zijn tijd wel een lekkere duiker lust. Kijk wel uit, want na een tijdje wapenen de duikers zich en wordt het oppassen geblazen!
Eerste Date 2

Eerste Date 2

Meisjes Spelletjes 3,1 Jenny wil graag zoenen met haar date, maar ze wil niet dat de rest van de familie haar ziet. Zoen dus alleen op de momenten als niemand kijkt!
Meisjes opmaken

Meisjes opmaken

Meisjes Spelletjes 3,0 Kies een meisje en bekijk wat voor leuke kleren ze in de kast heeft hangen!
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spelletjes 3,0 Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Hobo in de hemel

Hobo in de hemel

Aktie Spelletjes 3,0 Hier is weer een grappig spel met onze stinkende held Hobo! Na zijn avontuur in de hel heeft Hobo besloten om een kijkje te gaan nemen in de hemel! Petrus staat aan de hemelpoort en probeert Hobo tegen te houden: zo'n vieze zwerver is wel het laatste dat ze daar willen hebben. Help jij Hobo om voorbij de hemelpoort te komen en de andere, kwade engelen te verslaan? Je kunt dit spel in drie moeilijkheidsgraden spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Verhitte Race

Verhitte Race

Race Spelletjes 3,0 Een tien levels tellend racespel, waarin je de finish zo snel mogelijk moet zien te bereiken zonder brokken te maken.
Dad n Me

Dad n Me

Aktie Spelletjes 3,0 Let op! Een behoorlijk grof spel, het is de bedoeling dat je alle cartoons die aan het spelen op grove wijze afmaakt.
Spannend gespook

Spannend gespook

Avontuur Spelletjes 3,0 Normaal is het in spelletjes vaak de bedoeling dat je jaagt op spoken, maar deze keer is het andersom: jij bent het spook! Je woont in een grote villa, waar op dat moment 30 mensen een feestje vieren. Het is middernacht, en de klok slaat. Tijd voor jouw eigen feestje! Jaag zo veel mogelijk mensen de stuipen op het lijf door je te verstoppen in bed, in een vaas, in de badkuip, en ga zo maar verder. Om je te verstoppen, moet je over het voorwerp heen vliegen en dan op de spatiebalk drukken. Je kunt deze spullen dan laten bewegen wanneer er mensen in de buurt zijn. Soms kun je er ook nog wat extra enge effecten aan toevoegen. Als niemand het ziet, is je actie natuurlijk een beetje nutteloos geweest: je kunt dus het beste daar gaan spoken waar veel mensen zijn. Hoe enger jij het maakt, hoe verder de 'atmosphere'-wijzer uitslaat. En dit betekent weer dat je nog meer spookkracht krijgt. Zorg dat je alle 30 gasten uit de villa jaagt. Veel spookplezier!
Taxi

Taxi

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer met deze taxi telkens zo vlug mogelijk de volgende vlag te bereiken zonder de andere auto's te raken. Doordat je ook kunt springen met de taxi is het geen probleem als er 3 auto's naast elkaar rijden.
Ben 10 Savage Pursuit

Ben 10 Savage Pursuit

Avontuur Spelletjes 3,0 Dr. Animo wil een gevaarlijke transformator in elkaar gaan zetten, het is aan Ben om dit te voorkomen. Door middel van transformaties kun je vele hindernissen overbruggen.
Dragonball Z Kart

Dragonball Z Kart

Race Spelletjes 3,0 Race met je kart sneller dan je tegenstanders in deze Dragonball Z uitvoering van Mariokart.
Precies parkeren

Precies parkeren

Race Spelletjes 3,0 Rijd de auto over het parcours naar de parkeerplaats en parkeer netjes binnen de tijd. Maar let op, het ziet er makkelijker uit dan je denkt, want zodra je iets raakt mag je opnieuw beginnen. Dit spel is een echte uitdaging!
Monster Truck Race

Monster Truck Race

Race Spelletjes 3,0 Race met je monstertruck over het parcours!
Flash Poker

Flash Poker

Denk Spelletjes 3,0 Kies een bet, druk op deal, zie je kaarten en beslis welke je vast wilt houden.
Tafelvoetbal

Tafelvoetbal

Sport Spelletjes 3,0 Speel een leuk potje tafelvoetbal. Elke keer dat de bal voorbij rolt, krijg je een kans om de bal in het doel te schieten. Scoor zoveel doelpunten als je kunt voor de minuut voorbij is. Veel plezier!

Spelletjes - Menu Little Game