Advertentie
Vrije Trap EK 2008

Vrije Trap EK 2008

Sport Spelletjes 3,0 Zorg ervoor dat je telkens de vrije trap weet binnen te schieten. De stippelijn geeft aan welke kant de bal opgaat. Als je gescoord hebt, ga je naar het volgende level.
Maak je eigen auto 1

Maak je eigen auto 1

Race Spelletjes 3,0 Koop eerst een auto, verbouw hem vervolgens en gebruik hem om er wedstrijden mee te rijden. Hiermee kun je goed geld verdienen!
Pengapop 12

Pengapop 12

Behendigheid Spelletjes 3,0 Verdedig het kasteel tegen de zombie invasie. Vernietig de zombies voordat ze de kans krijgen om bij het kasteel te komen om het over te nemen.
Teddy's mooie avontuur

Teddy's mooie avontuur

Avontuur Spelletjes 3,0 Rachy's teddybeer is uit het raam van de auto gevallen. Hierna begint een leven vol avonturen in donkere bossen en zonnige weiden. Ga jij met hem mee op reis? Help hem om Rachy weer terug te vinden!
Arkanoid 2

Arkanoid 2

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer om alle balkjes weg te schieten.
Skateboard City

Skateboard City

Behendigheid Spelletjes 3,0 Volbreng deze missies en word een levende legende in de skatewereld!
Sonic Trip

Sonic Trip

Avontuur Spelletjes 3,0 Verzamel de gouden munten en ga steeds een level verder!
Bumperball

Bumperball

Race Spelletjes 3,0 Probeer om in dit airhockey-achtige spelletje je tegenstander te verslaan met behulp van botsautootjes!
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spelletjes 3,0 Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Chocoladekoekjes

Chocoladekoekjes

Meisjes Spelletjes 3,0 Hm, chocoladekoekjes! Zou het niet leuk zijn om dit op je scherm te bereiden, of misschien zelfs thuis, in de keuken! Volg het recept en bak een bord vol lekkere koekjes voor jezelf, je familie en je vrienden!
Scooby Doo Avontuur 4

Scooby Doo Avontuur 4

Avontuur Spelletjes 3,0 Help Shaggy & Scooby op te lossen het geheim van de Tempel van Verloren Zielen
Taxirijles 2

Taxirijles 2

Race Spelletjes 3,0 Probeer in deze rijles de wagen zo goed mogelijk te parkeren!
Dolfijn Springen 3

Dolfijn Springen 3

Behendigheid Spelletjes 3,0 Laat je dolfijntje zo snel en ver mogelijk weg zwemmen en kijk uit dat ze hem niet te pakken krijgen!
Scooby Doo Spookschip

Scooby Doo Spookschip

Avontuur Spelletjes 3,0 Scooby Doo zit op een spookschip en moet proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij hem hierbij?
Begraaf die botten

Begraaf die botten

Denk Spelletjes 3,0 Help jij het doodgravertje om alle botten netjes onder de grond te begraven? Een luguber maar uitdagend spelletje waarin je gebruik maakt van ventilatoren, vuur, houten luiken, karretjes en nog veel meer om het geraamte naar zijn plek te begeleiden.
Tetris 5

Tetris 5

Behendigheid Spelletjes 3,0 Probeer alle blokjes weg te spelen door de rijen vol te maken, of door kleuren bij elkaar te plaatsen.
Sift Heads

Sift Heads

Aktie Spelletjes 3,0 Je werkt als huurmoordenaar voor de mafia. Ga zorgvuldig te werk, anders word je zelf ook vermoord!
Kantoorkusjes

Kantoorkusjes

Meisjes Spelletjes 3,0 Je zit samen met je geliefde collega op het kantoor. Kus haar op de mond, maar pas op dat de baas jullie niet betrapt !
Victoria aankleden

Victoria aankleden

Meisjes Spelletjes 3,0 Kijk naar deze plaatjes van Victoria Beckham. Victoria is geboren in Harlow, Engeland, op 17 april 1974. Ze werd beroemd met de popgroep de Spice Girls. Victoria's bijnaam was Posh Spice. Victoria heeft carrière gemaakt in de mode: ze ontwierp spijkerbroeken voor Rock & Republic. Ze is getrouwd met David Beckham, samen hebben ze drie zoons. In dit spel kun je Victoria veranderen zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar een nieuw kapsel en een nieuwe make-up geven. Daarna kies je leuke kleding voor haar uit. Geef haar ook wat mooie accessoires. Je kunt zelfs haar zoontjes naast haar zetten. Met een romantische achtergrond ziet dat er geweldig uit.
Mine Clone

Mine Clone

Avontuur Spelletjes 3,0 Hou je van Minecraft? Speel dan deze 'kloon' van het populaire Minecraft en delf materialen en grondstoffen om objecten te bouwen! Je kunt het landschap helemaal aanpassen zoals jij dat wilt: bergen, meren, grotten... je kunt ze allemaal aanleggen. Installeer wel even Unity Player op je computer, want dat heb je nodig voor dit spel.
Spatiebalk RPG

Spatiebalk RPG

Avontuur Spelletjes 3,0 Dit is een grappige parodie op de rollenspellen die je meestal tegenkomt. Je bent een ridder die een ontvoerde prinses moet zien te redden. Je kunt het spel maar op één manier besturen: door op je spatiebalk te drukken, welke handeling je ook wilt of moet uitvoeren. Weinig keuzevrijheid dus, lekker makkelijk! Als je aan het einde de koning verslaat, heb je het spel gewonnen.
Tessa's Paard

Tessa's Paard

Meisjes Spelletjes 3,0 Dit is een deel uit de Tessa-serie. Tessa is op de boerderij om te gaan paardrijden. Ze is op zoek naar een eigen paard. Help haar met het uitzoeken ervan. Er zijn veel verschillende paarden waaruit je kunt kiezen. Je kunt de paarden veranderen zo vaak je wilt. Geef ze verschillende kleuren en verschillende staarten. Nadat je een mooi paard hebt uitgezocht, kun je Tessa opmaken en kleding voor haar uitzoeken die ze op de boerderij kan dragen. Veel plezier!
Elite Forces Pakistan

Elite Forces Pakistan

Aktie Spelletjes 2,9 Jij bent een soldaat die deel uitmaakt van de elitetroepen die in Pakistan de missie hebben om zo veel mogelijk terroristen op te sporen. Je kunt vechten als Thug, Mage of Johns. Verzamel wapens en kijk uit voor de mijnen! Hier moet je overheen springen. De terroristen verzetten zich natuurlijk tegen jou en je medesoldaten, en schieten op je. Probeer om hun kogels te ontwijken door te springen of door je te verstoppen in bijvoorbeeld een grot.
Verlaten trialbaan

Verlaten trialbaan

Race Spelletjes 2,9 Op een verlaten fabrieksterrein is een trialbaan aangelegd, en jij gaat met jouw trialmotor proberen om de finish te halen!
Vrije Trap 1

Vrije Trap 1

Sport Spelletjes 2,9 Schiet de bal over de muur heen of er langs in de goal. Je moet wel hard genoeg schieten!
Chinees koken

Chinees koken

Meisjes Spelletjes 2,9 Vandaag gaan we Chinees koken! We gebruiken echte Chinese ingrediënten, zoals sushi en noedels. Ook gebruiken we een sauspan, een oven, een braadpan, een mes, een lepel en een handdoek bij de bereiding van het gerecht. Het spel speel je in verschillende levels. Doe je best en voeg de ingrediënten in de juiste volgorde bij elkaar! Zo maak je een heerlijk gerecht en verdien je veel punten. Probeer zo veel mogelijk punten en bonussen te verdienen. Lijkt het gerecht dat je gemaakt hebt jou ook zo lekker? Je kunt ook proberen om het in het echt klaar te maken! Het complete recept vind je bij het spel.
Foutloos inparkeren

Foutloos inparkeren

Behendigheid Spelletjes 2,9 Rijd deze auto over het parcours naar de parkeerplaats en parkeer hem netjes binnen de tijd. Maar pas op, het ziet er makkelijker uit dan je denkt, want zodra je iets raakt moet je opnieuw beginnen. Een echte uitdaging dus!
Londense Bus

Londense Bus

Race Spelletjes 2,9 Breng je passagiers naar hun eindbestemming maar kijk uit dat je niet ergens tegen aan rijdt! Let ook op de snelheid van de bus.
Sonic Surfen

Sonic Surfen

Behendigheid Spelletjes 2,9 Eggman heeft een smaragd gestolen en vlucht nu over het water weg! Sonic achtervolgt hem op een surfplank. Laat hem zo veel mogelijk ringen pakken, want elke keer als hij ergens tegenaan botst, verliest hij er wat, en als hij geen ringen meer heeft, ben je af. Sonic wil tegen Eggman aan springen zodat hij de smaragd terug geeft. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game